Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 117 prej 117
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

Për: Fotoja që “tërboi” Merkelin dhe gjithë Gjermaninë

Citim Postuar më parë nga silentgirl Lexo Postimin
    Po edhe Merkel prandaj eshte terbuar...,se i eshte cenuar jeta private dhe nuk duhej te perziheshin me te...
    Ah, nese arsya e terbimit qenka cenimi i jetes private atehere jam edhe une dakort!
    Por mesa kuptova, tema e hapur e trajton kete ceshtje si nje sulm politik mbi Merkel, ne te cilin rast une e shoh si sulm te kote

Shtojce: PS. Mire e ka Plaku me kostmum, po te ishte terbuar Merkeli do ja kishim pare hajrin te tere !
    Ndryshuar për herë të fundit nga white_snake : 06-04-2013 më 06:42 Arsyeja: Shtojca

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Ah, nese arsya e terbimit qenka cenimi i jetes private atehere jam edhe une dakort!
    Por mesa kuptova, tema e hapur e trajton kete ceshtje si nje sulm politik mbi Merkel, ne te cilin rast une e shoh si sulm te kote : )

Shtojce: PS. Mire e ka Plaku me kostmum, po te ishte terbuar Merkeli do ja kishim pare hajrin te tere : p!
    Po..,edhe une dakort jam ...,se edhe terbimi i saj ..,nuk besoj te ket ardhur se po i ulin reputacionin apo po i demtojne imazhin politik...,pikerisht ngaterrimi ne jeten e saj private mund ta kete zemeruar... (por dihet qe tema ashtu do trajtohet sepse fokusi ne dites e sotme aty perqendrohet..,politik,para,sherre, skandale seksuale..,sa per show mendoj une )pastaj plaku cka,...,Atje ku eshte plakushi..,nuk e ze `Sindroma e gjuhes gjermane`...
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Te ishte terbuar Merkel do flisnim Gjermanisht tani
    mos u be merak se greqin dhe qipron i beri jo vetem te flasin gjermanish po edhe te flasin me vete
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

Citim Postuar më parë nga silentgirl Lexo Postimin
    Po..,edhe une dakort jam :...,se edhe terbimi i saj ..,nuk besoj te ket ardhur se po i ulin reputacionin apo po i demtojne imazhin politik...,pikerisht ngaterrimi ne jeten e saj private mund ta kete zemeruar... : ) (por dihet qe tema ashtu do trajtohet sepse fokusi ne dites e sotme aty perqendrohet..,politik,para,sherre, skandale seksuale..,sa per show mendoj une )pastaj plaku cka,...,Atje ku eshte plakushi..,nuk e ze `Sindroma e gjuhes gjermane`...
    ..sic thashe edhe tek posti i pare, mediat jane bere nje element shume dominues ne boten e sotme! Njerzit, sapo lexojne, shikojne apo degjojne dicka 'plasin si dyfek', shume here pa e analizuar ceshtjen, keshtu edhe kjo puna Merkelit !

Ku e di une ku jeton plaku, po mesa shoh ja paska friken Merkelit !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    mos u be merak se greqin dhe qipron i beri jo vetem te flasin gjermanish po edhe te flasin me vete
    ...edhe kur flasin me veten, flasin Gjermanisht thuaj !

i/e regjistruar Maska e Rockwell
    Anëtarësuar
    18-05-2012
    Postime
    61

E ku eshte e keqja e kesaj fotoje ?

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Citim Postuar më parë nga Rockwell Lexo Postimin
    E ku eshte e keqja e kesaj fotoje ?
    Pse se di ti???
    Po jane ngrit shqipot a maleve e po zihen per MAMA merke'lin,pasi Mamaja e Merklajve ka dale Cullak ne plazh para do vitesh,pasi kishte humb virgjerine.
    Tani spo gjejme se kush e ka bo ate foto,qe NANEN Merkel na e paska ul kaq poshte Moralisht,mbase asht akoma e virgjer.
    Kaq.

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •