spahiu nuk ka asnje mision; ai si gjithe shqiptaret duhet te behet komandant.
spahiu nuk ka asnje mision; ai si gjithe shqiptaret duhet te behet komandant.
spahiut,dhe spahive,gjithnje u kemi dal perball,ngase nuk jane gje tjeter vetem vazzhdimesi e ballaban pasheve...
He re Brar si ben edhe ti apo harrove qe e keni pas çun oborri
Edhe per Salen vallaj fort mire ka punu 80.000 euro per nje trasferim prokurori merte le mandej per gjykatsit e fidanishtes se Plepave (Durrsit) me 9 muj kurs leshi
Sa per SHIK e Kosoves mos harro se ate e kontrollon Thaçua por qekur ka lidh "bese" me ket Salo Fazlliçin shume mire po duket se si vepron....
Ndaj ne ket popull mbijne Salinj, Nanose, Spahipsha dhe kapadainje te tjere, se ky popull e ka kujtesen te shkurter...ose siç do te thoshte nje mikesha ime piktore surealiste "te dhjere" !!!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Sa mire do te ishte! Nje veze pashke ballit do bente mire ketij gumenit.
Dje dita e pashkes, e rilindjes, paqes dhe shpreses. Po mire, dje e gjeti te zhvilloje aktivitet politik ky xhonturku...dhe per me teper ne El-basan. Jazek!
Ndryshuar për herë të fundit nga Ingenuous : 01-04-2013 më 11:28
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Nje person qe e ka qelluar prezanton Elbasanin?
Nga nje burim i sigurt behet e ditur se personi qe e ka qelluar ka qene nje nga aktivistet qe nuk kishte marre pagesen e premtuar per te marre pjese ne tubim,prej 10 mije lek te vjetra dhe i revoltuar ka qelluar me vezet e pashkeve...
Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 01-04-2013 më 12:55
Burimi im, qe eshte mese i besueshem, thote se ishte paguar nga greket nga 5 evro per cdo veze qe do hidhte.
po te jete keshtu spaskan fituar shume por kam pershtypjen se burimi im eshte me i besueshem
Tiranë, 1 prill 2013 - Zbardhen arsyet e incidentit mes dy qytetarëve të Elbasanit dhe kreut të Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu. Shkaku I goditjes së Spahiut me mjete të forta në tubimin e mbajtur në Elbasan ka qenë mospagimi i dy qytetarëve të thirrur për të qenë pjesë e protestës.
Vetë dy personat bënë me dije se u është dhenë fjala se nesë do të merrnin pjesë në tubim ata do të pagueshin nga kordinatorët e Aleancës Kuq e Zi me shumën 10 mijë lekë për person, por kjo marrëveshje nuk është mbajtur. Kordinatorët nuk u kanë dhenë 10 mijë lekët dhe dy personat e irrituar nga brenda turrmës kanë hedhur drejt Kreshnik Spahiut mjete të forta që sipas të pranishmëve kanë qenë gurë ose vezë.
Pse qenka me i besueshem? Apo se ka vene daten e dites se genjashtrave para se te shkruaj lajmin? Ja t abej dhe une te besueshem burimin tim.
Tiranë, 1 prill 2013 - Zbardhen arsyet e incidentit mes dy qytetarëve të Elbasanit dhe kreut të Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu. Shkaku kanë qenë agjentët grekë që kane ofruar një shume prej 5 euro për cdo vezë që hidhej në drejtim të Spahiut.
Vetë dy personat bënë me dije se u është dhenë fjala se nesë do të merrnin pjesë në tubim dhe të hidhnin vezë, atëherë numri i vezëve do të shumëzohej me pesë, dhe ajo do të ishte pagesa e tyre në euro.
ska shance qe te jete kaq shuma !!! shuma te tilla sjepen ne dite zgjedhjesh per komisioner apo per vezhgues jo me per tubime te rendomta sic ishte ai dje i elbasanit !!! tani mbetet per te thene me gjysem zeri qe keta mund te jene paguar nga dikush tjeter per te thene ate skenar !!! ose Ak i paska leket me shumice per te derdhur miliona e miliona per tubime te njepasnjeshme !!! me duket me i besueshem varianti i pare !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt