Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Kreshnik Spahiu sulmohet me gurë e vezë

Kryetari i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, është qëlluar me vezë gjatë një takimi me qytetarë e Elbasanit. Incidenti ka ndodhur në përfundim të tubimit, ku Spahiu është sulmuar nga një qytetar duke u qëlluar me vezë e sende të forta, mes tyre gurë dhe leva, por fatmirësisht pa lëndime.

Menjëherë pas këtij akti ai ka reaguar duke bërë fajtor për të gjithë ketë kryeministrin Sali Berish. Ai tha se, disa persona kishin tentuar dy herë që ta qëllonin gjatë tubimit në Elbasan. “Tentuan dy herë që të më qëllonin gjatë tubimit në Elbasan. Tentuan të më qëllonin me gurë, leva dhe tulla, por nuk ia dolën mbanë që të më godisnin. Agresorët u penguan nga mbështetësit dhe simpatizantët e AK-së. Qeveria është tmerruar nga mbështetja e qytetarëve për Aleancën Kuqezi. Në ato momente policia nuk ishte e pranishme gjatë incidentit dhe jam i sigurt që agresorët janë paraqitur në polici për të marrë shpërblimin. Më 7 prill do të marrë fund regjimi i shtetasit Berisha”, shprehet Spahiu.

Janë ende të paqarta rrethanat e ngjarjes, ashtu si dhe shkaqet e sulmit, i cili ka përfunduar pa lëndime.

Mësohet se gjatë tubimit ka patur dy tentativa për të prishur takimin, por situatat janë neutralizuar nga ndërhyrja e aktivistëve. Lidhur me këtë ngjarje është sinjalizuar policia e cila, po merret me sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Kreshnik Spahiu sulmohet me gurë e vezë

nuk i futen ndonje dru te mire, tja benin kurrizin me te bute nga barku ketij Mr. Xhel Spahiut.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

bravo elbasani
    e treguat qe nuk e doni ektremizmin

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

tani si ta thuash troc,ja kane bere mire.
    po me shume me beri pershtypje disa komente qe lexova ne fb,mendoja se shume shqiptare e kishin ngrene sapunin per djathe por e paskam pasur gabim,nuk jane aq budallenj njerezit sa ti besojne nje personi te tille,,,

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

na jep ndnje fb link pls
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    na jep ndnje fb link pls
    po ti bej copy paste disa komente.po te duash mund ti shikosh tek kjo faqe http://www.facebook.com/bukurishqiptare por duhet ta kerkosh ne postimet me poshte se nuk mund ta selektoja vetem linkun e lajmit.

Kristjan Vukelaj aahhahaah pak e ka,
    6 orë më parë nëpërmjet celularit · Pëlqejë · 1

Aferdita Dita tani veze dhe gure e leva ka ndryshim..me veze i zvedh fytyra..me leva.. i nxihet fytyra....
    6 orë më parë · Pëlqejë · 1

Ymer Prizreni Hamza PD, PS JANE HAJDUT... SHPETIMTARI I SHQIPERISE KRESHNIK SPAHIU ME AKZ...
    6 orë më parë · Pëlqejë · 5

Make Elb mir ja kan bere kllounit
    6 orë më parë · Pëlqejë · 4

Emiljano Vasha weeeee sa pak gje i kan ber
    6 orë më parë nëpërmjet celularit · Pëlqejë · 2

Giorgios Turi Mulla po shpitimtar i leshit eshte kreshniku qe ofendon emigrandet........
    5 orë më parë · Pëlqejë · 2

Armend Podrimaj po ata e kan ber te Berishes Se don me shit shqiperin edhe ai si Thaqi Mitrovicen
    5 orë më parë · Pëlqejë · 1

Gjergj Skenderi po me raketa nuk e sulmun hahahahaha ky o don kishoti shqiptar
    5 orë më parë · Pëlqejë · 3

Albania Chuku Chuku PO CA SHPETIMTAR ESHT KY PIS MUTI.DERI DJE QE KRYETAR I KESHILLIT TE LART TE DREJTESIS.DHE I DINTE MIRE CKISHTE NDODH PSE NUK VEPROJ PO RRINTE SI *** IME FLET PER ATO QE VET KA QEN ORTAK.MIRE IA BAN CUNAT E LAGJES QE I GJUJTEN ME VEZ LEGENIT SHQIPERIN DO E SHPETOJN VET SHQIPTARET JO KLANET E KTYRE PLERAVE
    5 orë më parë · Pëlqejë · 4

Ily Caffe Rrofte Aleanca kuq e zi !

Stela Stela Stela Po vertet mire ja bene, se ky revolucionar po na cmend perdite.of sa i peshtire, ai dhe idet e tija.

Fatmir Sinani i paskan prish xhelin majmunit

Keni Drago Suli turpe te kene keta legenat e berishes..se jane karagjoza te paguare nga krimineli berisha eshte turpe qe te i ndolle nje gje e tille kreshnikute shqipetarit qe guxoje ti vej kunder keti sali krimineli qe po shkaterron shqiperin dhe shqiptaret ..dhe keta qe e ben kete gje ne elbasan jane mostrat e berishes qe per 50 milek vrasin vllane dhe baban

Ben Ndoja vetem ky qe nuk eshte politikan ka fetyr mercenarit.pff

Harry Otr keLyshet e saLiut!!!

Keni Drago Suli kurse ju legenate e tjer qe komenton kunder keti trimi jeni thjeshte idiota

Arti Fejzulla ju qe e quani kreshnikun si me te mirin o trapa lexoni nji her se ke plot info ne net ta merrni vesh se kush ***** eshte

Loli Capa Mirr ja kan bo shpiun grekuu
    5 orë më parë nëpërmjet celularit · Pëlqejë · 1

Vladimir Duraj Per Kreshnik Spahiun S.Berisha dhe kjo qeverisje eshte e keqja me e madhe e ketij vendi dhe duhet zbritur nga kali me cdo cmim dhe biles ne 7 Prill.Eshte e drejta e Kreshnikut dhe e gjysmes se votuesve(apo e 60%) qe ta kerkojne kete dhe ta arrijne ne 2...Shiko më shumë

Rudina Ina sa mire ia kane bere
    4 orë më parë · Pëlqejë · 1

Saimir Xhafa Juli o.....K........ altrettanto anche ate
    3 orë më parë · Pëlqejë · 1

Eva Degermeni sa mire
    2 orë më parë · Pëlqejë · 1

Edi Kalo politikan ma te dhim ne shqipni nuk gjen,,po mir ban qe ekziston se vota te majta i ka.
    2 orë më parë · Pëlqejë · 2

Kole Kolashi Saimir ty vecanerisht
    rreth një orë më parë nëpërmjet celularit · Pëlqejë · 1

Artan Tivari KY KODOSH EDHE NE KETE DITE TE PAQES DHE TE NDERIMIT per festen ,nuk ka te pushuar sharjet e shpifjet , ky kriminel nuk ndalet para as gjeje ,e gjithe klasa politikeshkoj dhe i urojper feste ,vetem ky kriminel mblodhi 200 vete ne Elbasandhe kur te gjithe ishinne feste ,ky ber miting as pa marrun leje ,maskara
    rreth një orë më parë · Pëlqejë · 2

Mentor Hajdari kole ty te hyft ky

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

mendoj se veze-hedhesit jan spiun te kreshnikit..
    dmth..qe kreshniku i ka mesuar te hedhin veze.. qe te thote..e shihni cbem shtetasi berisha..se ashtu e quan ai kryeministrin legjitim..

ne se nuku eshte keshu si them u.. ahere ata vez-hedhesit duhen ndeshkuar.. sepse ne dhemokraci pluraliste.. kur nuku e do nje parti a nje politikan..ben kto 2 gjera qe jan te ligjshme..

1-alooo o kozi..do vic ne miting se vjen sot shoku sokrat.. i PB-s.. (i partise bubullima..)..
    jo nuu vinj o ndoni.. sorri..
    2-e mo kozi do vic te votoc a jo..
    do vinjë thot ay..
    mo harro ore te votoc per shokun sokrat te pb-se..

po po mo ki merak.. ashtu do benj..dhe shkon voton per ate qe do.. psh per partine rrufeja..

keto gjera behen..

ne rastin leshokuqo.. mileti qe nuk e pelqen nuk i vete ne miting..
    astu ja tregon se nuku je i pelqyer..pik..

ama te shkoc e te bec gjullurdi nuku eshte e ligjshme dhe meriton ndeshkim..

ne fakt kreshniku ne cdo fjalim.. shkel ligjet e shtetit..
    dhe i shkel qellimisht per te krijuar incidente..
    ai eshte jurist dhe e di mire se shteti ka kryeminister ka qeveri..
    ne fjalimet e tij ai e cenon rende kushtetuten e cdo ligj te shtetit..

po te kishim prokurori serioze kreshniku duhej arrestuar me kohe..

po..ndoshta me vote populli do ja tregoj vendin ketij kulishi stalinist te partis ed ruce..

sic ja tregoj bucimasi e mokrra.. saimir fiks filip cakulit..

--

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ja zverdhen Xhelin e flokeve me veze spahiut.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

dhe spahiu nje tufe me jenicere paska mbledhur
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

spahiu ka detyra speciale nga kupola e mafies..dmth..seli rozja..
    njera eshte..te provokoj qeverine per te shkaktuar pastaj pretekse per 97-ta..

ai eshte shum i afte dhe kupola ka besim tek spahi lihsien fuksat..

dhe shiki i kosoves e furnizon spahiun me njesite guerile.. plus me kalemxhij te sofistikuar.. sipas porosise se shefit te madh..edvin rucos..

natyrisht kan ne kte pun te zeze dhe mbeshtetje nga vitho vidhers linoja e tjer mafioze kim filb-iste ne washington e bruksel..

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •