o Hoti. Ti DUHET te PAGUHESH per punen tende, kohen tende, djersen tende. Kushdo qofte Korporata mendimi im personal (dhe mbetet i tille per mua) eshte se nese kjo Korporate ta ka friken le ta ule koken se nuk ka asgje te keqe pasi fitimi yt eshte per te qeshur me humbjet qe peson Korporata. Perderisa te pengon domethene qe ka FRIKE dhe pike (e ti s'do ta kuptosh qe konkurrenca eshte armiku i te gjitheve). E dyta eshte se nese ti je i AFTE te kuptosh se si funksionon PUNA nuk eshte faji yt te quhesh hajdut i sekreteve te Korporates dhe ti ta deklarosh nje gje te tille pasi ti ke djersitur dhe ke humbur ore te tera nga jeta jote, madje u ke dhene me shume sec te kane paguar. Pse nuk mund te quhet hajdut nje punetor i thjeshte qe edhe ky punon si ty? Pra kjo Korporate te ve shenjen e barazise me nje punetor te thjeshte (si kembet e dhise), madje jam i bindur qe keta te thjeshtet paguhen edhe me shume se ty. Kjo Korporate le te mbaje vet pergjegjesite per paaftesine (si ne rastit tend) e saj kur eshte e tille puna. Kur thashe per nje Korporate tjeter e kisha idene per nje Korporate jashte Gjermanise...Itali, France, Angli diku ne nje Korporate identike (ne fund te fundit programi yt eshte ne anglisht).
Sa per hedhjen ne gjyq as ta keshilloj sepse nuk mund t'i mbushesh mendjen Injorantit te behet i zgjuar dhe vet do pesosh humbje ekonomike qe s'te leverdis. Jam i bindur qe pas kesaj Korporate eshte nje dore e keqe qe nuk mund te fitosh dot edhe pse ta uroj me gjithe zemer. Per mua nderro urgjentisht avokatin...e para se nuk i kupton thelle (apo ben gjoja)...e dyta se po te zvarrit ca si shume nje problem qe per mua duket se ka zgjidhje 80%. Ti mund t'jua propozosh programin tend edhe Korporatave qe te sygjerova nepermjet internetit pa e levizur fare sumen nga karrigja ku po punon (ndrysho autoresine), pra puno ne dy rruge te ndryshme. Nese ty nuk te pelqen te mbetesh injorant, atehere leviz se i ke mundesite e mos bej si une qe me kane lidhur kembe e duar dhe nuk me lene. Ti te pakten e ke kete avantazh e shfrytezoje. MOS PRANO ASNJE KOMPROMIS...se do e hash dyfish!e me behet qejfi qe je ne lartesi me te madhe se vet Korporata me gjithe administrate. Nese kjo Korporate do te kishte vertet interes do e bente ne kohen e duhur ose po e zvarrisin se duan te te vjedhin. E te mendosh qe gjerat jane kaq te thjeshta.
p.s. i thashe te gjitha dhe nuk te shkruaj me ne kete teme...dac kupto dac mos kupto. Pike!
Krijoni Kontakt