Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Denonconi filogreket

Te nderuar, une nuk e kam hapur kete teme per te bere krahasime se ne cilen fe nder shqiptaresh ka ekstremist me teper, sepse une e di qe ne seicilen fe ka ekstremist, madje edhe ne idelogjine ateiste ka te tille..! Qellimi iu hapjes se kesaj teme ka qene apeli ndaj shqiptareve, e vecanerisht te atyre ne Shqiperi, qe te denoncojne disa individ te ketij forumi, te cilet jane ekstremiste, mercenare dhe rraciste shqiptaro-grekor-orthodhoks. Keta veprojne lirshem dhe i kane duarte e zgjidhura ne kete forum qe te perhapin sa me teper urrejtjen nder fetare ne mes te shqiptareve, qe te sulmojne vazhdimisht kombin shqiptare, qe te krijojne ndasi ne mes shqiptareve, qe te sulmojne, shajne e fyejne shqiptaret e krahinave te caktuara, edhe pse keto gjera i kane te ndaluar sipas rregullores se forumit, por cuditerisht nuk ndermer askush asnjefare mase ndaj ketyre individeve. Arsyeja perse nuk ndermiren masa nga administratoret e forumit kunder ketyre individeve eshte se vete krye administratori i ketij forumi eshte udheheqes i ketyre indiveideve, i cili eshte i paguar nga qarqe te ndryshme greke per keto gjera.

"Ekstremistet fetar te besimit Islam" perjashtohen sa hap e mbyll syte, "nacionalistet shqiptare" flaken nga ky forum pa kurrefare arsye, kurse ekstremistet pro-grek vazhdojne te shprehin "mendimet e tyre"...!! Kesaj i thone; 'bej ashtu sic te them une, mos bej ashtu sic bej une!'

Ketu me te madhe sulmohen shqiptaret qe i perkasin besimit Islam dhe eshte cdo gje ne rregull sipas tyre, sepse "keto gabime i ka Islami dhe ne nuk po shpifmi asgje", sepse "rrace arabistane jane myslimanet shqiptare, dhe ne skemi se si t'i quajme ndryshe"!. Sulmohet kombi ore e cast, dhe arsyeja eshte, sepse "ne jemi ne kohen e demokracise dhe cdo njeri ka te drejte shprehe mendimet e tij, edhe ne qoftese shan e poshtron kombin shqiptar eshte gjithqka ne rregull, sepse kjo eshte liria e te shprehurit" dhe "kombi eshte nje ideologji e vjeteruar, shqiptaret duhet te civilizohen, shikoni shtetet fqinje se si po perparojne"!! Kurse, ne se sfidohet feja orthodhokse nga ndonje anetar, ai automatikisht perjashtohet! Dhe arsyeja e perjashtimit eshte: "Si pasoj e sharjeve dhe fyerjeve ne drejtim te komunitetit orthodhoks ju jeni perjashtuar nga Forumi '!Shqiptar!' deri me daten:... "

Qellimet e administratorit te Forumit Shqiptar dhe punetoreve te tij te ngarkuar me detyre nga qarqet greke jane: Percaj dhe Sundo! Krijo ndasi ne baze te krahinave ne mes shqiptareve, krijo percarje nder fetare, puno sa me teper qe t'i shpiesh shqiptaret deri ne nje kaos te madh dhe pasta puna e mbetur na takoin neve (Greqise e Serbise)

Keshtu e mendoj une..!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Te nderuar, une nuk e kam hapur kete teme per te bere krahasime se ne cilen fe nder shqiptaresh ka ekstremist me teper, sepse une e di qe ne seicilen fe ka ekstremist, madje edhe ne idelogjine ateiste ka te tille..! Qellimi iu hapjes se kesaj teme ka qene apeli ndaj shqiptareve, e vecanerisht te atyre ne Shqiperi, qe te denoncojne disa individ te ketij forumi, te cilet jane ekstremiste, mercenare dhe rraciste shqiptaro-grekor-orthodhoks. Keta veprojne lirshem dhe i kane duarte e zgjidhura ne kete forum qe te perhapin sa me teper urrejtjen nder fetare ne mes te shqiptareve, qe te sulmojne vazhdimisht kombin shqiptare, qe te krijojne ndasi ne mes shqiptareve, qe te sulmojne, shajne e fyejne shqiptaret e krahinave te caktuara, edhe pse keto gjera i kane te ndaluar sipas rregullores se forumit, por cuditerisht nuk ndermer askush asnjefare mase ndaj ketyre individeve. Arsyeja perse nuk ndermiren masa nga administratoret e forumit kunder ketyre individeve eshte se vete krye administratori i ketij forumi eshte udheheqes i ketyre indiveideve, i cili eshte i paguar nga qarqe te ndryshme greke per keto gjera.
    ti po thua:shqiptaret ortodokse po percajne shqiptaret?!!!!
    jane ate te krahut tend qe po percajne kombin shqiptar,duke e identifikuar ate me islamin dhe te tjeret nuk kane vend ketu,keta ty nuk te bejne pershtypje sepse keshtu mendon edhe ti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

[QUOTE=Valmir.Nuhiju;3612522]Ke then gjera qe mua as nuk me shkojne ne mend,une gezohem pamase kur ndegjoj 1 shqiptar ortodoks apo te krishter te flas Shqip, sepse Shqiptaret e krishter i cilsoj si ambasador te popullit tone ne te gjith Europen, une mendoj se ata kan per detyr ti tregojn Europianeve se ka edhe Shqiptar te krishter ne mesin e Shqiptareve.Ne nuk mund te bejme spastrimin e trojeve Shqiptare nga te krishteret Ortodoks Shqiptare,ajo toke ku ata jetojne ju takon vetem atyre dhe askujt tjeter sepse jane autokton.
    Problemi kryesor qendron tek dallimi mes religjionit dhe etnise, Shqiptaret ortodokse poashtu sikur edhe ata Musliman nuk arrijne ta bejne dallimin, Nese je ortodoks Shqiptar duhet medoemos te jesh ne anen e Greqis ndersa po te jesh Musliman duhet te jesh medoemos ne krah te Turqise, nuk e di pse nuk arrijne te behen bashk e tja kthejne shpinen edhe Turqise edhe Greqise?
    Ne gjendje me te mir per momentin mendoj se jan Shqiptaret Katolik, ata nuk e rruajn shum per Italine apo vatikanin, jan thjesht Shqiptar Katolik dhe aq.

Fatkeqsisht nuk kam pasur kurre rastin te takoj Shqiptar ortodoks(Katolik po),poashtu edhe nuk kam vizituar kurre fshatra apo qytete ortodokse Shqiptare dhe jo sepse nuk dua por nuk e di ende se si do reagonin po ti vizitoja,por shpresoj qe nje dit do te vizitoj ndonje fshat te jugut te Shqiperise dhe te shoh me afer keto pune e pastaj mund te dal ne perfundim se a do mundemi te jetojme se bashku ne 1 shtet apo jo.[/QUO

Te krishteret ortodokse shqiptare kane qene e jane shqiptare, sigurisht kane nje dallueshmeri nga idete e tua sepse kane pare gjate gjithe historise se tyre perndjekje ose me sakte kane vuajtur si nga turqit, greket, serbet e se fundmi dhe nga tipa si ti te cilet nxjerrin konkluzione pa i njohur njerezit. Uroj me te vertete te rritesh si njeri se me keto mendime qe ke do ngelesh njeri i ngushte. Hap librat e historise shqiptare dhe lexo, Tako njerezit pa dallim dhe meso kulturen e tyre dhe analizo veprimet e cdo individi nga rrethanat qe ai jeton. Vetem keshtu do te behesh njeri ne kuptimin e mire te fjales. Te uroj gjithe te mirat pavaresish paragjykimit tend vetem nga Aleanca kuq e zi e Spahiut i cili gjate gjithe periudhes qe ishte ne krye te gjykates nuk mori asnje mase kunder gjykatesve te tij qe talleshin me kombesine, Kur ndodhi 97 iku si frikacak nga Shqiperia dhe sot populli i thjeshte duhet te vuaje paragjykimet e tij vetem se do te behet deputet dhe nuk le gje pa shpifur per te krishteret ortodoks sikur ate flamur qe perdor harron qe e ka me simbole nga ortodokset. Por megjithate mendo c'te duash e keqja ndonjehere vjen nga vete bijte e paarsimuar me dije te palota historike dhe qytetarie.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga neokastra : 28-03-2013 mė 11:55

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Kjo ska te beje me popullin shqipetare,kjo eshte maqineri instaluese e propagandes se GEBELSIT,per te demtuare imazhine e popullit shqipetare ne bote...
    Me pelqeu postimi yt me siper, por ja qe s'te lene kohe te gezosh kur sillesh drejte.Fishtrani me kete linkun nga gozhdoi te gjithe.http://ballkan-islamik.com/forum.php Me vjen keqe Femi, por te tilla forume ka me qindra dhe wikipedine ato e bejne per te deformuar historine.Keto jane antishqiptare.Vertete qe njerzit e tu kane ndare buken me te krishteret ne Shqiperi , ashtu si dhe une e te tjere mbajtem kosovare ne kohen e luftes, por kjo dhe se nuk eshte argument se ne nuk jemi filo greke, por eshte budallallek te mendoshe se ortodokset jane filo greke.Filo greke jane greket etnike ne Shqiperi, himariotet, por dhe familje te fshtrave ne kufi si Vrisara etj,qe shqipen e kane gjuhe te dyte.Eshte e drejta e tyre, por fundja nuk kane qene kurre problem ne Shqiperi.Jane nja 10 kokrra qe bejne politike dhe kerkojne te rrujane ndonje lek Greqise per te kaluar keto kohe te veshtira.Pra keto besoi si ti them une dhe jo hoxhallaret dhe njerzit e pyllit.Une jam shprehur qe nuk jam besimtare, por nuk mund te hesht per te verteten, nuk mund te hesht nese shqiptaret kercenohen nga interferimet e terroristeve, nuk mund te hesht kur perdhosen figurat historike, nuk mund te hesht kur shoh se kemi percarje dhe urrejtje, pasi kete na kultivoi i huaji dhe tashme nuk po i shpetojme dot.Ne dime te analizojme dhe interferimin grek permes nje prifti, por dime te vlersojme ate c'ka fitojme prej tije dhe se cfar humbasim. Ajo c'ka humbasim eshte e pa perfillshme.Tituli i ketij shkrimi eshte te denoncojme filogreket!!! Po ku jane ato? te mbrosh krishterimin feja e te pareve te tu qenka mekat deri aty sa te bejne tradhetare? Po kete vetem ato budallenjte mund ta pranojne.Une i referohem shpesh grekeve , pasi permes tyre shpjegohet historia jone e perbashket.Ps. duke mesuar se si u krijua shteti grek kush e krijoi dhe cilat ishin kushtet, une shfajsoje asimilimin e arvanitasve.Pra nuk mund te diskutosh nje teme historike apo te patriotizmit ne histori , pa kaluar permes historise greke.Eshte gati nje gjysem popull shqipatre atje dhe historia e tyre eshte dhe e jona.Perse une kam nje fe me serbet , kjo nuk do te thote se une jam filo serb dhe njekohesishte nuk do te thote se serbet u sollen keq me shqipatret se ishin ortodoks.Ka 1001 arsye per tu armiqesuar.Ju dhe ato me ju keni qene perjetesishte armiq dhe nese ne situata specifike , keto armiqesi kthehen ne lufte, faji nuk eshte vetem i njeres pale.Shikoni keto forume , shikoni flamurin e Hamasit aty, shikoni ato gra te dhunuara te mbuluara nga koka tek kembet, shikoni diskutimet, shikoni urrejtjen per populin e vet dhe lereni per sllavet dhe perendimoret.Keto nuk u bene sot por ne shpirtin e kosovareve kane perjetuar me kohe.A e din ti se sa zera kunder ka per Shqiperine per tu pranuar ne BE?Pikerishte per faj te Gazidedes qe u lidh me terrorizmin , ne na akuzojne dhe na sjellin argumente se jemi islamike dhe terroriste.E ne keto kushte une nuk mund te heshte.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Anest,

Ti sje filo-grek, ti je 100% grek sikurse eshte edhe Akili, arbreshniko, dhe gjithe grupi i ateisteve, perjashto disa homoseksuala qe ju shoqerojn ne kryqezaten tuaj virtuale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    o popull indianet nuk jane te krishter
    Po Xhori jane madje nder komunitetet me te vjetra te krishtera te themeluara nga Shen Thomai. Dallohet Bombei me shume te krishtere.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Filluan denoncimet perseri. Nuk rrime dot ne pa icik denoncime e spiunlliqe..

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Anest,

Ti sje filo-grek, ti je 100% grek sikurse eshte edhe Akili, arbreshniko, dhe gjithe grupi i ateisteve, perjashto disa homoseksuala qe ju shoqerojn ne kryqezaten tuaj virtuale.
    ti nuk je mire per zotin,,
    tere jomyslimanet qenkan greke?!!!!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Denonconi filogreket
    ..............................................
    Ju bej thirrje per vetedijesim dhe ndeshkim ndaj atyre qe kane per qellim me cdo kusht te shkaterrojne cdo vlere kombetare shqiptare

Shendet
    Gon!
    Citim Postuar mė parė nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Je bo si shelemja o Ane , ste rri huna pa ni eren e pordhes gjithanej ku i del era.
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    oj ane oj L*av*re, je antarja me e poshter nga 60.000 antare ne kete forume.

Sigurisht je e paguar nga hypsa serbo grek ose zionist, qe 24 ore rrin pa ndalur duke fyer islamin.

Por nuk po me cudit ti, sa po me cudit stafi forumit, a ka ndonje censure ne kte forum, a behet far kontrrolli postimesh banale e fyese.
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Njerez te tille e perfaqesojne islamin qe luftojne per clirimin e vendit te tyre nga serbet.
    ...........................
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    akoma nuk e kupton..forumit i ka mbete vetem hija..alboja ..........................ka angazhuar ca greke dhe ortodokse per te prure ne forum tema provokative vetem e vetem te ngjalli debatin pavaresisht se ky debat eshte shterp....
    Citim Postuar mė parė nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Do ja ket hap komet e thata nojnjonit nga kto moderatoret e forumit. M'bo cudi se Albo duket si cun familjar e si ka qejf kto pislliqe. Tjeter pergjigje vallaj si jap ksaj enigmes qe ke shkrujt ti.
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte femer, por eshte dreq mashkull me brina, por maskohet si nje kurve nen masken e nje femre, ne menyre qe perkunder fyerjeve dhe vjelljes helm qe bene, forumistet meshkuj te kene 'respekt' mbase eshte femer!.
    .............................
    I.e pa fetyre, lavir/e sherbetor/e zioniste, serbo greke.
    Kritikat jan te mirseardhura, por kur fillon e fyhėt profeti Muhamed a.s., dhe ne munges te argumenteve devijohet tema ne akuzua te pedofilis,... kjo eshte e papranueshme !

Antarja "ane" nuk njeh asgje nga feja ! Ajo te gjithe i quan "debil", nje fjal qe jarigasi ja mesoi kesaj laperice dhe perpos fyerjes, s'din njeri se cfar muhabeti mund te besh me te ?!

Ortodokset e forumit, cdo dit e me shume po tregojn grekofilin e tyre. Dhe kjo s'eshte korrekt te krenohesh me rilindasit, por t'i perulesh grekut duke harruar masakrat ndaj ēameve !
    Citim Postuar mė parė nga Hanny Lexo Postimin
    Epo kur gervallni per "Shqipni Etnike" nuk menoni qe ju bijn hise edhe kta me fe te shkavellave...paramenoni, kur t'vijn n'Kosove mi jep krah shkavellave per andrrat e tyne (sidomos kishes se tyne) qe Kosova asht Serbi...kuptone niher e pergjithmon o kosovar qe nuk ju zinet bese dikujna qe ka fen e shkavellave, t'pakten jo nqs asht me origjin nga Ballkani...kto 100 vjet robni nuk ju kan msu asgja!!

per sa i perket kosovarve te forumit qe i japin krah ktyne me fe te shkaut, kan gjet venin ktu ku m'u shfry se kshtu n'Kosove, n'publik, rrin koxha si urt, pernryshe i varin per haletesh n'tavan..
    Citim Postuar mė parė nga Valmir.Nuhiju Lexo Postimin
    Shqiptaret musliman nuk i quajn kurre vellezerit e tyre Grek apo Serb, ne i quajm Grek vetem ata qe punojn ne interesa te Greqis,Kam 2 muaj qe lexoj postimet e juve Ortodokseve dhe nuk keni thene 1 gje te mir per Kombin Shqiptar,ju shiteni ketu si Ortodoks Shqiptar por nuk jeni gje tjeter vec se hiena greke qe perdorni gjuhen shqipe per tu maskuar!
    Ata qe shprehen hapur kunder idese per "Shqiperine Natyrale", nuk duhet te cilsohen ndryshe por vetem armiq te popullit tone!
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Ke po fyen ai.

Pjeter Bogdani-islamofob dhe ka share fene e myslimaneve.
    Skenderbeu-Ka roberuar dhe vrare mysliman shqiptar.
    Nene Tereza-Misionare e krishtere.

Fyerje jane keto.
    Anest,

Ja i dashur Gon!!
    Shiko se sa shume "denoncime" me "kulture" kane bere vellezerit e tu ne fč, pikerisht ata qe te tallin kur shkruan ne nenforumin e fese tende te "ndritur" e "paqesore"!!!!
    Si mund te te shkoje neper mend qe krimbat qe me shajne Pjeter Bogdanin, Skenderbeun e Nene Terezen, te jene vellezerit e tu??!!
    Si mund te te shkoje ndermend qe krimbat qe ēirren me kercenime perkunder Shqiptareve jomyslimane, te jene vellezerit e tu??!!
    Si mund te te shkoje ndermend qe plehrat qe etiketojne jomyslimanet si filogreke, filoserbe apo homoseksuale(sikur te ishte ndonje krim!!), te jene vellezerit e tu??!!
    Si mund t ete shkoje ndermend qe qelbesirat qe perdhosin vlerat kombetare e i njehsojne ato me vlerat fetare, te jene vellezerit e tu??!!
    Dhe se fundi, nga cilat parime vetjake nisesh ti per te quajtur dike filogrek apo filo serb e, sikur kjo te perbente ndonje krim na kerkon qe t'i padisim te .......kush??!! Tek ata qe shkojne e falen ne xhamine e sulltaneve turq??!!
    Gon i dashur!!!
    Thirri mendjes sa s'eshte vone; hapi syte e lexoji postimet e "vellezerve" te tu ne fe e nxirr perfundimet e tua!!
    Kujtohu se ē'te kam thene kohe me pare.....

P.S. Admiral dhe ane!! E kaluat cakun e ironise dhe kenei rreshqitur ne batakun e banalitetit!! Sidomos ti ane s'duhet te lejosh qe te te terheqin ne nivelin e krimbave!! Me falni per shmllefin, por mendoj se ju nuk e meritoni te bini nga niveli!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 28-03-2013 mė 12:21
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    ti nuk je mire per zotin,,
    tere jomyslimanet qenkan greke?!!!!!
    nuk i kupton dot keta tipa ???

ajo akuza per grek, behet sa here qe shprehen pikpamje ndryshe nga kendveshtrimi tyre.
    ngaqe ne kulturen e tyre orientale nuk mund te ekzistoje koncepti i "mendimit ndryshe".
    aq me teper nese konceptet tona jane perendimore ato urrehen dhe etiketohen qellimisht si greke apo serbe per ti denigruar si pikpamje te armikut, sepse ata jane kunder kultures perendimore ne thelb.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •