Te nderuar, une nuk e kam hapur kete teme per te bere krahasime se ne cilen fe nder shqiptaresh ka ekstremist me teper, sepse une e di qe ne seicilen fe ka ekstremist, madje edhe ne idelogjine ateiste ka te tille..! Qellimi iu hapjes se kesaj teme ka qene apeli ndaj shqiptareve, e vecanerisht te atyre ne Shqiperi, qe te denoncojne disa individ te ketij forumi, te cilet jane ekstremiste, mercenare dhe rraciste shqiptaro-grekor-orthodhoks. Keta veprojne lirshem dhe i kane duarte e zgjidhura ne kete forum qe te perhapin sa me teper urrejtjen nder fetare ne mes te shqiptareve, qe te sulmojne vazhdimisht kombin shqiptare, qe te krijojne ndasi ne mes shqiptareve, qe te sulmojne, shajne e fyejne shqiptaret e krahinave te caktuara, edhe pse keto gjera i kane te ndaluar sipas rregullores se forumit, por cuditerisht nuk ndermer askush asnjefare mase ndaj ketyre individeve. Arsyeja perse nuk ndermiren masa nga administratoret e forumit kunder ketyre individeve eshte se vete krye administratori i ketij forumi eshte udheheqes i ketyre indiveideve, i cili eshte i paguar nga qarqe te ndryshme greke per keto gjera.
"Ekstremistet fetar te besimit Islam" perjashtohen sa hap e mbyll syte, "nacionalistet shqiptare" flaken nga ky forum pa kurrefare arsye, kurse ekstremistet pro-grek vazhdojne te shprehin "mendimet e tyre"...!! Kesaj i thone; 'bej ashtu sic te them une, mos bej ashtu sic bej une!'
Ketu me te madhe sulmohen shqiptaret qe i perkasin besimit Islam dhe eshte cdo gje ne rregull sipas tyre, sepse "keto gabime i ka Islami dhe ne nuk po shpifmi asgje", sepse "rrace arabistane jane myslimanet shqiptare, dhe ne skemi se si t'i quajme ndryshe"!. Sulmohet kombi ore e cast, dhe arsyeja eshte, sepse "ne jemi ne kohen e demokracise dhe cdo njeri ka te drejte shprehe mendimet e tij, edhe ne qoftese shan e poshtron kombin shqiptar eshte gjithqka ne rregull, sepse kjo eshte liria e te shprehurit" dhe "kombi eshte nje ideologji e vjeteruar, shqiptaret duhet te civilizohen, shikoni shtetet fqinje se si po perparojne"!! Kurse, ne se sfidohet feja orthodhokse nga ndonje anetar, ai automatikisht perjashtohet! Dhe arsyeja e perjashtimit eshte: "Si pasoj e sharjeve dhe fyerjeve ne drejtim te komunitetit orthodhoks ju jeni perjashtuar nga Forumi '!Shqiptar!' deri me daten:... "
Qellimet e administratorit te Forumit Shqiptar dhe punetoreve te tij te ngarkuar me detyre nga qarqet greke jane: Percaj dhe Sundo! Krijo ndasi ne baze te krahinave ne mes shqiptareve, krijo percarje nder fetare, puno sa me teper qe t'i shpiesh shqiptaret deri ne nje kaos te madh dhe pasta puna e mbetur na takoin neve (Greqise e Serbise)
Keshtu e mendoj une..!
Krijoni Kontakt