Pash The Lone Ranger.
Aq shume prisja,me shume u zhgenjeva !!! Komenti i vetem qe kam eshte: Film Disney mo....
Pash The Lone Ranger.
Aq shume prisja,me shume u zhgenjeva !!! Komenti i vetem qe kam eshte: Film Disney mo....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
pashe The Hobbit: the desolation of Smaug
mbaron filmi dhe e vetmja gje qe mendon eshte: seriozisht e ke ti Peter Jackson qe vendos ta mbyllesh filmin ne kete menyre? jo keshtu, ki pak meshire per ne qe kemi ndenjur 3 ore ulur ne pritje te finalit te shumepritur... po vetem nje skene mungon, e ate skene qe mund te zgjase 2 min, ka shume mundesi qe Peter ta beje 3-4 ore ne filmin e ardhshem :-) nentitulli i vertete duhej te ishte "desolation" i shikuesve, jo i smaugit
nga aspekti viziv ama shume i bukur, ne 3D.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 15-12-2013 mė 05:51
Kokoshkat ishin te mira?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
nje film i bukur psh s'do ishte keq![]()
ah se shpejti ketu do dali nje film i ri, i drejtuar nga Ben Stiller me protagonist po Ben Stiller, The secret life of Walter Mitty. thone se eshte i bukur, le te shohim... ndoshta ndonje nga ata qe jetojne ne usa e ka pare, te na thote pershtypjet qe i la filmi...
Kete filmin pashe dje; for kids who really love dinosaurs. Ne 3D. Pershtypjet? Hmmm kam mesuar shume rreth tyre. Lol. .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
'Non-Stop' (2014)
http://m.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk
Shume i bukur! Mos e humbisni rastin.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Pink e cove cunin te shikonte The Lego Movie? Ky imi so obsessed with legos. Nuk pushoi deri sa e cova. Dicka e bukur te mendosh qe gjithcka ishte e krijuar me lego. Ne 3D akoma me bukur.Shume creative.Pasi mbaroi filme cuni im qe ka tons of legos me tha do iki te luaj me legos. Me erdhen ca ide . Film produktiv me nje fjale. Ja vlen per femijet. Nxit imagjinaten. I
![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt