http://www.balkanweb.com/metropol/26...to-202244.html

Luana pa tė brendshme? Prezantuesja: I kisha ngjyrė bezhė- FOTO

TIRANE – Megjithėse pėr bukuroshen Luana Vjollca flitet e shkruhet gjatė gjithė vitit, nė stinėn e verės ajo ėshtė mė afėr publikut, qė e ndjek pėrmes skenės sė “Summer Fest”. Edhe kėtė sezon, prezantuesja e nisi me energji rrugėtimin e festivalit veror qė transmetohet nė “Top Channel”, duke u shfaqur ēdo natė ndryshe dhe bukur. Mirėpo ishte pikėrisht njėri prej fustaneve tė Luanės, qė i ktheu tė gjithė “projektorėt” tek ajo ditėn e djeshme. Me tituj bombastikė, agjencitė e lajmeve shqiptare dhe kosovare komentuan tė ēarėn e fustanit tė biondes bukuroshe, duke aluduar se ajo nuk mbante as tė brendshme. Kjo nuk i ka pėlqyer aspak Luanės, e cila, duke folur pėr suplementin “Summer Pages”, sqaron: “Fustani ėshtė vėrtet i hapur, por nuk ėshtė rasti qė tė bėhet kaq e madhe kjo situatė. Unė kisha veshur tė brendshme dhe asgjė nuk ishte e qėllimshme. Tek njėra prej fotove frynte erė dhe fustani ėshtė hapur pak mė shumė, por unė mbaja tė brendshme bezhė, qė janė enkas pėr tė tilla fustane, dhe isha mjaft e qetė nė skenė, por edhe teksa lėvizja pėr tė bėrė foto me fansat. Po t’i shohėsh fotot nė bardhė e zi, duket qartė qė ajo pjesė ėshtė copa e fustanit. S’kam kėrkuar kurrė tė bėj gjėra tė tilla. Nėse do tė kisha dashur, sigurisht qė mund tė isha prezantuar nė atė formė me kohė. Unė kam krijuar njė tjetėr imazh, ndaj mė erdhi shumė keq kur lexova disa tituj apo komente”.
“SUMMER FEST”
Luana na flet me dashuri edhe pėr punėn e kėsaj vere, e cila po i pėlqen shumė. “Nuk jam lodhur aspak me ‘Summer Fest’. Ėshtė njė eksperiencė shumė e bukur. Sivjet kemi udhėtuar edhe nė qytete tė reja, si Struga apo Prishtina. Jam kėnaqur vėrtet shumė nga dashuria e madhe me tė cilėn mė kanė pritur kudo. Kjo e tejkalon lodhjen dhe kthehet nė lumturi”, - shprehet ajo.

(er.nu/BalkanWeb)