Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Pėr: Rrezikon denimin me gurezim

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ceni nuk je ne toke te bukes fare,po imagjinon gjera qe nuk kan te bejne fare me realitet,po etiketon dhe po ben nje fyerje dhe nje mekate te madhe para popullit dhe para zotit,nuk eshte veshtire nga ky forum mbare kombetare te dime cilet jane ata qe e duane me sinqeritet NENEN TONE TE DASHTUR SHQIPERINE, djemet e te ciles jane RREBELUAR SKAJERISHT dhe done ta shkatrrojne me mendjen e tyre te ndritur,dikush duke anuar nga ARABIA e dikushe nga GREQIA,dy bota te njejta por me kahje te kunderta qe nuk kan asgje te perbashket me gjenin SHQIPETAR.
    Populli Shqipetare i DARDANIS eshte popull me dinitet,kur nuk ka pranuare te nenshtrohet,gjithmon ka qen i vujtur i perskutuare dhe i manipuluare,sepse kan pasure njerze te shiture dhe tradhtare,kurse gjithmon ka mbijetuar fale tradites se lashte te trashiguare nga te paret tane,qe kurr nuk kan pranuar qe te huajte te na sundojne.
    Gjithmone ketu ne forume e kame cekure qe ata qe e mbajne veten si ARAB ose TURQ apo GREK,munden te shkojne atje dhe askush nuk i pengon atje munden ta gjejne veten.
    Kurse ne tokat ARBERORE duhet te flasim,te mendojme dhe te adhurojme PERENDIN ne gjuhen SHQIPE secili ne fene e vet,ne menyre INSTITUCIONALE.
    Pra kemi derdhur gjake,vuajtje,dhunime te ndryshme deri ketu qe kemi ardhure,kurse amaneti i te parve dhe DESHMORVE TE KOMBIT ENDE NUK ESHTE REALIZUAR nese ne nuk e bejme athere mos prite se te tjeret do ta bejne per ne.
    ndoshta nuk e ke lexuar mire cka kam shkruar, une e kam llafin per tipa si ky ketu: http://www.forumishqiptar.com/thread...n-n%C3%AB-ferr
    dhe jo per ata qe i thon s'pari vetes shqiptar dhe fene nuk e kane para atdheut. Nuk asht ndonji sekret i madh qe ne te shqiperise nuk e kemi shume problem fene sikurse ju te kosoves.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    T'gjithe myslymanet jane t'pasigurt per seksualitetin e tyre... prandaj i mbulojne femrat edhe i trajtojne si qen.
    Ne fund arrijne e i vrasin me gure... nje gje qe nuk e kane bere as qyteterimet me te lashta. Arsyeja?

Impotenca mendore u shnderrohet me kalimin e kohes ne impotence konkrete seksuale. Rrjedhimisht fajin e kerkojne te femra duke e trajtuar gjithmone e me keq. E trajtojne keq sepse mendojne se edhe ajo, ashtu si ata, ka nevoje per fantazi seksuale e per mendime te ndyra. Perverse ne themel. Asgje me shume. Keta luftojne pikerisht ato qe vete Zoti i tyre i ka krijuar te tilla.
    Po c'pret nga ata qe e torturojne femren qe ne vogeli duke i siguruar qe t'i heqin kenaqesine permes gjymtimit te organeve seksuale?
    Kafshe. Thjeshte...
    Ja psh me cfare fjalesh me drejtohet moderatori i forumit arab angmokio!
    Prandaj them qe ti ke trute e gomarit.
    Kjo eshte kultura.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ja psh me cfare fjalesh me drejtohet moderatori i forumit arab angmokio!

Kjo eshte kultura.
    Sigurisht qe ke tru gomari se te kishe tru njeriu normal nuk i thoje forum Arab forumit Musliman qe perfaqson 80% e Shqiptareve ne Shqiperi , Kosove e Maqedoni.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une s'ia kam degjuar ndonjehere ndonje shqiptari te Shqiperise shpjehjen "vozit" ne kuptimin e drejtimit te nje automobili, por vetem ne kuptimin e levizjes se barkes!! Pra ne kete rast, a mund te jete tiranas ai qe thote "vozoj makinen"??!!
    Per sa i perket fenomenit te veshtiresise qe kane kosovaret me menyren lidhore te foljeve, si per shembull "te drejton", "te pin", "te shkon" ne vend te "te drejtojė","te pijė" e "te shkojė", kam sjelle si shembull pikerisht kete deformim ne perdorimin e gjuhes nga i ashtuquajturi "tiranąs" nga "varri i Baramit", alias angmokio.....
    Vetem fshataret provinciale sikurse jeni ju kapen pas origjines se dikujt qe i duket me superior se vetja . Une ndihem Shqiptar dhe pak rendesi i jap ceshtjes nese ne syrin tend quhem Shqiptare apo Kosovare.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    ndoshta nuk e ke lexuar mire cka kam shkruar, une e kam llafin per tipa si ky ketu: http://www.forumishqiptar.com/thread...n-n%C3%AB-ferr
    dhe jo per ata qe i thon s'pari vetes shqiptar dhe fene nuk e kane para atdheut. Nuk asht ndonji sekret i madh qe ne te shqiperise nuk e kemi shume problem fene sikurse ju te kosoves.
    Une nuk jame kunder feve,por nuk deshiroj qe dikushe ne emer te fese te me fyej,apo te thot fjale te keqia per popullin Shqipetare,une te falenderohem shum per kete postim te mbyllur qe e solle ,ishte shum intersante dhe me siguri keni lexuare dhe keni analizuar mendimet e ndryshme te forumistve,si dhe pershtypjet e ndryshme per temen qe solle,pate edhe veprimet e nacionalistve shqipetare,pra duhet te kemi kujdes ne qashtjet dhe interesat kombetare,PERSHENDETJE.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Sigurisht qe ke tru gomari se te kishe tru njeriu normal nuk i thoje forum Arab forumit Musliman qe perfaqson 80% e Shqiptareve ne Shqiperi , Kosove e Maqedoni.
    Ka mundesi qe kam tru gomari, por se paku atij shqiptar, kurse ti me disa ketu keni tru gomeresh arab.
    Ti asnje gje shqiptare nuk ke.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Vetem fshataret provinciale sikurse jeni ju kapen pas origjines se dikujt qe i duket me superior se vetja . Une ndihem Shqiptar dhe pak rendesi i jap ceshtjes nese ne syrin tend quhem Shqiptare apo Kosovare.
    Djalosh!!
    Pikerisht e kunderta, pra qe ti, nga "inferioriteti" ne te cilin noton, ndoshta per shkak te fese tende te "ndritur" a ndoshta nga mendja jote e "holle", e shet veten per ate qe nuk je, pra per tiranas , me beri qe te te terheq verejtjen e pikerisht sepse nuk duhet te te vije turp prej origjines tende!! Une s'e kam fshehur ndonjehere origjinen time!!
    Pra, kush e ndjen veten inferior, ai qe e fsheh origjinen e vet apo ai qe nuk e fsheh?!!
    Po te ndiheshe Shqiptar ti, se pari do te te vinte turp te faleshe ne faltoret e sulltaneve turq, se dyti do te ndiheshe krenar me Heroin kombetar, se treti do te ngazelleheshe nga vargjet e Fishtes dhe Nolit, e.......e se fundi do te te vinte turp t'i drejtoheshe nje vajze Shqiptare me "shko e dil pa breke"!!
    Pra, kur me drejtohesh mua, kij gjithmone parasysh se po flet me nje Shqiptar(jo me nje qe "ndihet" i tille) e qe sa here qe te shkruash kunder Shqiptarise eshte i afte te te shtype si krimb, ndersa kur te flasesh e veprosh si Shqiptar, te te marre ne krahe si vellane e vogel nga djepi!!

P.S. Shqiptari nuk shkruan genjeshtra si ajo qe mban ti ne firmen tende!! Faik Domenik Konica, katolik i pagezuar, nuk i ka thene kurre ato fjale, e si do te mundte nje mendje si ajo e tija!!
    Vetem krimbat mund t amendojne nje gje te tille!!
    Jarigas

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •