Edhe pse qellimi im nuk ishte te ulesha ne nivelin tend te diskutimit(nivel prej krimbi),nderkohe qe i thua nje vajze shqiptare "pse nuk del pa breke", nuk mund te rri pa te te peshtyre ne fytyren tende prej zvarraniku!!
E para sepse si moderator nuk t elejohet te sillesh si funderrine me forumistet e per me teper kur ajo zonja nuk te fyu me pare;
e dyta sepse jo vetem si moderator, por edhe si "shqiptar" qe je, nuk te lejohet te mbeshtesesh nje ligj apo nje grup ligjesh qe mbeshtesin denimin me vdekje, perndryshe je kunder ligjit mekembes ne Shqiperi;
e treta sepse je po ai qe ka vjellur perhere kunder figurave me te shquara te kombit Shqiptar;
e katerta sepse je aq zvarranik saqe turperohesh per origjinen qe ke e hiqesh si tiranas, sikur te mos i mungonin plehrat e veta Tiranes( ma gje nji tirons qe thote "vozit", madje "vozon" si gjithe kosovaret, ne vend te "ngas" !!)
Une jam krenar qe jam nga Peqini, zemra e Shqiperise,paēka se edhe atje ka plot plehra si puna jote, oj kokrra e malanakut!!!
E more vesh, mora thuaj; e mos te te lexoj me se fyen forumistet Shqiptare, perndryshe do tete shtyp si krimb!!
Krijoni Kontakt