Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 143
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2008
    Postime
    93

Pėr: Nje pyetje mbi detyrimet familjare qe ka cdo kush prej nesh !

e crendesi ka te genjesh, e pse duhet genjyer, per te genjyer vetveten ne rradhe te pare.
    Ne fund te fundit kjo teme nxorii se pak a shume kemi te gjithe te njejta^probleme, kush ka ik ka lind per te vuajtur, plus halli i kurbetit , plus hallet e detyrimeve familjareve.
    e qe thoni juve , meqe u hapem me te vertete une habitem nganjehere me ata te shqiperise qofshin edhe ata te familjes time,
    prinderit e mi jane marre me rritjen e nipceve dhe mbesave me shpenzimet e mija dhe sot qe me ne fund erdhi dita te kujdesen prinderit edhe per femijet e mi, timarrin nga shkolla , apo te na bejne pak per te ngrene.
    Une qe te mos merziten dhe qe te kete jeta e tyre pak kuptim i paguaj prinderit , u jap si nje rroge mujore 200 euro, kur motra hidhet dhe me thote qe pak i paguaj se te kisha angazhuar dike tjeter do duhej te paguaja me shume.
    U shokova kur e degjova , duhet te paguaj prinderit se po kujdesen per nipcet e mbesat ....

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Citim Postuar mė parė nga kikimiki Lexo Postimin
    e qe thoni juve , meqe u hapem me te vertete une habitem nganjehere me ata te shqiperise qofshin edhe ata te familjes time,
    prinderit e mi jane marre me rritjen e nipceve dhe mbesave me shpenzimet e mija dhe sot qe me ne fund erdhi dita te kujdesen prinderit edhe per femijet e mi, timarrin nga shkolla , apo te na bejne pak per te ngrene.
    Une qe te mos merziten dhe qe te kete jeta e tyre pak kuptim i paguaj prinderit , u jap si nje rroge mujore 200 euro, kur motra hidhet dhe me thote qe pak i paguaj se te kisha angazhuar dike tjeter do duhej te paguaja me shume.
    U shokova kur e degjova , duhet te paguaj prinderit se po kujdesen per nipcet e mbesat ....
    Ky po qe eshte problem!

Ndersa halli i vellait ose me sakte Asteroidi ne katror doli hipokrizi dhe genjeshter komplet banale...nejse.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

e crendesi ka te genjesh, e pse duhet genjyer, per te genjyer vetveten ne rradhe te pare.
    Ne fund te fundit kjo teme nxorii se pak a shume kemi te gjithe te njejta^probleme, kush ka ik ka lind per te vuajtur, plus halli i kurbetit , plus hallet e detyrimeve familjareve.

Kiki,

ore je i sigurt qe eshte familja jote???

Se mos te kane ngaterruar ne maternitet me ndonje tjeter??

Pak shaka....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Citim Postuar mė parė nga [Asteroid] Lexo Postimin
    Do doja te diskutoja me ju nje teme e cila me ka perfshire personalisht dhe dua te mar nje mendim te sinqerte nga ju te dashur antar te forumit Shqiptar

Une jam nje familjar dhe kam perberje ne familje prej 5 personash, une , gruaja dhe 3 femijet e mi te cilet jan ne shkolle. Kam nje pune shume te mire dhe te ardhurat e mija jane shume te konsiderueshme me plot kuptimin e fjales. Problemi im qe kam dhe qe dua te diskutoj me ju eshte ky: Une kam nje vella i cili eshte familjar dhe po ben shume kohe qe eshte pa pune. Une disa here e kam ndihmuar ekonomikisht gjat kesaj kohe qe eshte i papune. Mirpo ai akoma nuk po gjen pune dhe une kam hasur ne probleme te mija familjare te cilat me kushtezojne qe ta nderpres ndihmen ndaj ti. Keto probleme nuk jane ekonomike por jane probleme pikerisht per ndihmen qe po i jap vellait. Ne fakt, vellai im nuk eshte as i pijes, as i bixhozit dhe nuk eshte as dembel per te punuar. thjeshte zanati qe ka i privon gjetjen e nje pune te menjehershme pasi nuk ka kerkesa. Tani , ajo qe une dua te ju pyes eshte: A duhet me cdo kusht ta ndihmoj vellan tim deri sa ai te gjej pune, apo duhet ta le t'ja dali vet mbane sikur une nuk egzistoj ?

Nese keni ndonje pyetje tjeter qe mund tju fuse me shume ne teme , ju lutem te me pyesni qe t'ju mirinformoj qe edhe une te mar nje ide se si duhet te shkoj perpara ne kete situate qe ndodhem. Faleminderit
    Bravo per gjestin tuaj Asteroid.. Jam e sigurt qe do e maresh shperblimin per kete veprim.Nese do te ndodhesha ne kete situat do vazhdoja ta ndihmoja vellain apo motren time..,eshte shume e vertet qe gjithkush duhet te beje perpjekje ..,por edhe aq kollaj me fjale nuk eshte... ,aq me teper qe ne shqiperi per te gjetur pune eshte shume e veshtir.Une vete nuk do ndjeja qetesi dhe lumturi shpirterore nese do kisha vellain keq dhe vet te jetoja shume mire. Uroj qe vellai te gjeje pune dhe te keni gjithmon shendet ne familjen tuaj (cka eshte me i rendesishmi) .....
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga silentgirl Lexo Postimin
    Bravo per gjestin tuaj Asteroid.. Jam e sigurt qe do e maresh shperblimin per kete veprim.Nese do te ndodhesha ne kete situat do vazhdoja ta ndihmoja vellain apo motren time..,eshte shume e vertet qe gjithkush duhet te beje perpjekje ..,por edhe aq kollaj me fjale nuk eshte... ,aq me teper qe ne shqiperi per te gjetur pune eshte shume e veshtir.Une vete nuk do ndjeja qetesi dhe lumturi shpirterore nese do kisha vellain keq dhe vet te jetoja shume mire. Uroj qe vellai te gjeje pune dhe te keni gjithmon shendet ne familjen tuaj (cka eshte me i rendesishmi) .....
    Ndonjehere ben mire ti lexosh dhe postimet e te tjeteve, dhe jo vetem ate te hapesit te temes. Mund te ndryshosh mendim.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e arba.t
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    439

Pershendetje Asteroid !
    Ju pergezoj per karakterin qe tregoni. Mendimi im eshte shum i thjeshte : Gjella me kripe, e kripa me karar.
    Gjths ju bravo per ndihmesat tuaja !

Gentle Creature Maska e starbright
    Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Citim Postuar mė parė nga arba.t Lexo Postimin
    Pershendetje Asteroid !
    Ju pergezoj per karakterin qe tregoni. Mendimi im eshte shum i thjeshte : Gjella me kripe, e kripa me karar.
    Gjths ju bravo per ndihmesat tuaja !
    Mire e ke bravo i duhet thene. Bravo qe pret nga te tjeret te te mbajne femijet me buke. Nderkohe ti rri ne kafene.

Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    439

Citim Postuar mė parė nga starbright Lexo Postimin
    Mire e ke bravo i duhet thene. Bravo qe pret nga te tjeret te te mbajne femijet me buke. Nderkohe ti rri ne kafene.
    si kisha pare komentet tuaja, tani i hodha nje sy komenteve e me del qe qenka mashtrim. Cti them une pervecse me vjen keq qe eshte katandisur keshtu. E kuptoj qe ka situate ekonomike te veshtire, por kjo sdo te thote qe te humbesh dinjitetin. Fundja njeriu ka ulje dhe ngritje ne jete, por sduhet ta leshoje veten deri ne mashtrime.

Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    439

Citim Postuar mė parė nga starbright Lexo Postimin
    I duhet thene bravo per rolin qe luajti, se per pak ishim duke e ndihmuar tgjithe ne forumistat

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Fatkeqsisht te mirat harrohen shpejt :-(

Ah more asteroid , e vertet qe jeta ne shqiperi eshte shume e shtrenjt dhe stresuese . Kur nuk ke te ardhura te mjaftueshme behet akoma dhe me e veshtire .
    Nqs ke leke me shumic ble nje shtepi dhe qirane le ta haje ''vellai'' ose ne banke ti marri perqindjen, keshtu eshte leket 100 ose 200 muaj per muaj mos te shkojne dem !
    Po te shtepia e prinderve ke pjese ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •