Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 143
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Pėr: Nje pyetje mbi detyrimet familjare qe ka cdo kush prej nesh !

[Asteroid] ,

Ty, bravo te qofte qe e ndihmon vellan tend!!!

Sepse nese se ndihmon ti, kush tjeter mendon se do ta ndihmoje??

Bota eshte me rrota, sot ke ti neser ka ai...

Nga kjo bote e qelbur nuk do marresh me vete dollaret, por kto gjeste do t'ngrohin shpirtin edhe pertej....

Nese do mendimin tim t'sinqerte, un te them qe t'vazhdosh ta ndihmosh vellan tend, me aq sa ke mundesi. Do i ngrohesh zemren edhe prinderve te tu, dhe do u japesh mesimin me t'mire femijeve te tu, dashurine per njeri tjetrin.

xD

Dhe mos degjo ēfare te thote gruaja...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

asteroid,

sa para i dergon tet vellai ne muaj, nese se ke problem.

eshte i martuar apo beqar?

ka nejri tjeter ne ngarkim yt vella?

ne shqiperi jemi duke jetuar, dhe ka probleme punesimi, po kushdo perpiqet qe te punoje.

gjithsesi,

familja e ngushte eshe ajo qe s'te le kurre, kur je ne hall.

te gjithe mund te te kthejne krahet.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar mė parė nga [Asteroid] Lexo Postimin
    Problemi eshte se ai nuk din te beje pune tjeter pervec zanatit te tije. Por jo vetem kaq ! Ai ( sic me ka thene ) nuk arrin te gjejne as pune te rendomta. Per kete jam i sigurte qe ati nuk i mungon vullneti per te punuar. Por me sa duket vertet nuk ka pune me kete gjendje qe eshte krijuar ne Shqiperi. Kam rreth nje vit qe i dergoj te ardhura dhe nuk e di sa do vazhdoje kjo pune keshtu .
    Epo te ka gjetur ty. 1 vit nuk gjen Pune. Sic duket nuk kerkoka per pune. Njeriu ndihmon por Jo ta mbash me rroge ti. Ja e zeme as ti ske mundesi cfare do bej ai? Do i Lej kalamajte te vdesin pa Buke??? . Te ka gjet pa nuk kerkon. Para ca kohesh rastesisht takova njeren ketej. Ishte nga Kosova. Punoj 2 Pune tha qe te mbaj me rroge vllain me familje atje. Kishte kohe qe e bente kete gje. Vete e mbaruar, cope cope ketej. U habita. Lol ( gruaja jote ka te drejte te ankohet, e me shume.)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pink,

mileti po mban me rroge "dashnoret" dhe "dashnoret" me dy pika siper, dhe jo vllain apo motren?

p.s

problemi eshte nese paret e ktij i harxhon ne bixhoz e pije.

po nese eshe njeri i rregullt, askush se le gjakun e tij te vdese.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Ndihmoje aq kur e shikon qe arsyeja mbizoteron me fuqishem se deshirat,ne te kunderten lehtesoje ndihmen,por jo kthim,,,,,.

Kontributi yt i dhene te jesh i bindur qe do te te kthehet ne te mire,e aq me shume eshte nje tregues i nje familjeje te rrit me dashuri e respekt.

Shpresojme te gjeje veten ne nje pune yt vella.

JU LUMTE!

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Ne shqiperi ka me gjith mend shum probleme ne ceshtjen e punesimit. Sidomos tani prag zgjedhjesh qe vetem militantet gjejne punera. Nese ti e thua qe vellai yt nuk ka vese dhe eshte njeri i pergjegjshem, un e besoj qe mund te ngelesh edhe 2 vjet pa pune ketu me kete situate. Per mendimin tim ndihmoje sa tkesh mundesi, dhe nese ja del qe ta maresh jashte do e shpetosh.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    asteroid,

sa para i dergon tet vellai ne muaj, nese se ke problem.

eshte i martuar apo beqar?

ka nejri tjeter ne ngarkim yt vella?

ne shqiperi jemi duke jetuar, dhe ka probleme punesimi, po kushdo perpiqet qe te punoje.

gjithsesi,

familja e ngushte eshe ajo qe s'te le kurre, kur je ne hall.

te gjithe mund te te kthejne krahet.
    Vellai eshte vet i 6 ne shtepi , ka edhe prinderit. Por pensioni qe marin ata eshte diku te 150 $ gjithsej. Gruaja nuk i punon se ka femijet e vegjel per ti mbajtur. Shume keq puna e tij. Une i dergoj gjithsej rreth 100 - 200 dollar ne muaj, por prap jane te pamjaftueshme per ta. Kam nje jave qe jam ne Shqiperi dhe e shoh se cbehet ketu. Shume keq punet. Shpenzim i madh per nje familje. Sapo kam ardhur per nje jave me iken 200 dollar vetem ushqime per familjen time. Po mendoja per vellane dhe prinderit se si e shtyjne muajin me parat qe i dergoja dhe me pensionin qe marin. Shume keq.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Nga jashte? Po flasim per njerez normale ketu . Spo flasim per plehra. Nga ato ka plot atje . Eshte version tjeter ai. Ta ndihmoj posi por dhe ndihma ka limite. Sidomos kur vete ke familje. Rroge per vite te Tera? Kjo eshte cmenduri.
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Pink,

mileti po mban me rroge "dashnoret" dhe "dashnoret" me dy pika siper, dhe jo vllain apo motren?

p.s

problemi eshte nese paret e ktij i harxhon ne bixhoz e pije.

po nese eshe njeri i rregullt, askush se le gjakun e tij te vdese.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Vellai eshte vet i 6 ne shtepi , ka edhe prinderit. Por pensioni qe marin ata eshte diku te 150 $ gjithsej. Gruaja nuk i punon se ka femijet e vegjel per ti mbajtur. Shume keq puna e tij. Une i dergoj gjithsej rreth 100 - 200 dollar ne muaj, por prap jane te pamjaftueshme per ta. Kam nje jave qe jam ne Shqiperi dhe e shoh se cbehet ketu. Shume keq punet. Shpenzim i madh per nje familje. Sapo kam ardhur per nje jave me iken 200 dollar vetem ushqime per familjen time. Po mendoja per vellane dhe prinderit se si e shtyjne muajin me parat qe i dergoja dhe me pensionin qe marin. Shume keq.
    Le ti mbaj ai femijet . Meqe nuk punon. C'ben gjithe diten? Le te punoj ajo . Me duket se po tallesh me kete history ti.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

hmmm per gjendjen qe qenka vellai yt mendoj se ke bere mire qe e ke ndihmuar. Per me teper qe paska edhe prinderit! Nuk di cte te them pasi vete si kam kaluar akoma keto lloj rrethanash por mendoj se pervec se i jep leke mundohu ti gjesh e ndonje pune cfaredolloj qofte.

Uroj sa me shpejt te gjesh nje zgjidhje .
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •