Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Për: 496 shqiptarë kanë ndryshuar identitet për t’iu rikthyer krimeve në Greqi”

Nje lajm per te c'perqendruar vemendjen e popullates per makthin me i madhe qe e ka zen greqin eshte kriza e famshme .
    Me ato shifra i bie qe e gjithe popullata shqiptare te kete zbarkuar ne greqi lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga [Asteroid] Lexo Postimin
    Une jam ai qe ndjek qindra tema te hapura nga ti ne kete forum, tema te cilat neperkembin Shqiptaret, tema te cilat percajne Shqiptaret, tema te cilat kan te bejne me euforine e Grekerve etj si keto. Mendoj qe jane te mjaftueshme argumentat per te hedhur hije dyshimi mbi ty se ciles ane i perket
    po te duket vetja si prokuror???
    te drejtat e tua ne forum jane te diskutosh per temen, e jo te akuzosh komentuesit per pikpamjet e tyre..
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nje lajm per te c'perqendruar vemendjen e popullates per makthin me i madhe qe e ka zen greqin eshte kriza e famshme .
    Me ato shifra i bie qe e gjithe popullata shqiptare te kete zbarkuar ne greqi lol
    perkundrazi, ne kohen e krizes fenomeni i krimit ka patur rritje te ndjeshme. kjo nuk eshte sajese e medias pasi njohim shume shqiptare qe banojne ne greqi dhe qe pohojne te njejten gje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po te duket vetja si prokuror???
    te drejtat e tua ne forum jane te diskutosh per temen, e jo te akuzosh komentuesit per pikpamjet e tyre..
    E drejta ime eshte qe ta demaskoj cdo kend qe neperkemb dinjitetin tim dhe te kombit tim, duke perfshire dhe bashkatdhetaret e mi. Ti nuk ben pjese te askush prej tyre. Nuk e di se pas cilit emer fshihesh qe akoma qendron ne kete forum. Nuk e di a te lexojne ndonjehere antaret e stafit ty qe te lejojne te postosh te tilla palacolleqe pa reshtur ? Po Admini te pakten a te lexon ndonjehere apo te gjithe stafit i shkon per shtat gomarlleqet qe ti poston ?

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

E drejta ime eshte qe ta demaskoj cdo kend qe neperkemb dinjitetin tim dhe te kombit tim, duke perfshire dhe bashkatdhetaret e mi. Ti nuk ben pjese te askush prej tyre. Nuk e di se pas cilit emer fshihesh qe akoma qendron ne kete forum. Nuk e di a te lexojne ndonjehere antaret e stafit ty qe te lejojne te postosh te tilla palacolleqe pa reshtur ? Po Admini te pakten a te lexon ndonjehere apo te gjithe stafit i shkon per shtat gomarlleqet qe ti poston ?
    dinjiteti ruhet duke mos kryer krime ose duke mos dale ne mbrojtje te krimit.

sa per forumin, te komenti im te vura ne dukje edhe rregulloren. merru me temen, e jo me akuza ndaj komentuesit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Nuk ka pse te habitemi shifrat te jen te verteta kriminaliteti ne shqiperi eshte rritur, cunaket pa shkolle pa zanat do tu punoj truri per prapesira te nxjerrin lek qyl ashtu si njerrin politikanet, nuk ka dit mos te degjojme per grupe kriminale shqiptare te kapur ne greqi itali apo gjetke.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

496 shqiptarë kanë ndryshuar identitet për t’iu rikthyer krimeve në Greqi”
    Statistikisht zhvillim "pozitiv"...
    Numri i krimineleve nuk eshte shtuar por ka mbetur i njejte. Ata e kane ndryshuar vetem identitetin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

2000 greke kane emigruar drejt jugut te shqiperise per nje jetese me te mire

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    2000 greke kane emigruar drejt jugut te shqiperise per nje jetese me te mire
    hahahaha. po kompeson dhimbjen per kriminelet, me emigrante imagjinare grek?????

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Ne fakt i dashur , te gjithe stafit i shkon per shtat keto postimet e Akilit . Eshte konstatim me se i sakte qe disa minoritate qe hiqen si Shqiptar me te vetmin qellim e percarjes se Shqiptareve , edhe neperkembjes se dinijtetit te tyre lejohen te bejne zhurmuesin ne keto forume , edhe Shqiptaret e vertet po perjashtohen kurre i ofendojne keto mjazma greke ( sic ka ndodhur me mua ) . Pse ?! Sepse adminet ( mazhoranca e atyre ) me ne krye kete 'Albon' qe vetem Shqiptar nuk eshte , indetifikohen si te atille . Pra kurre ofendon akilin per prejardhjen e tij gabelo-greke , ofendohet edhe Albo&CO qe hiqet si Shqiptar qe jeton ne Amerike , por ne fakt punon per interesa greke .

Ne fund te fundit a ka menyre me te mire e percarjes se nje populli se sa nje grek te kontolloj forumin ku ata bashk-diskutojne ? Rri edhe pak , obzervo edhe do ta kuptosh lojen qe luhet ketu .

Sa per temen , ne fakt shikoni reportazhin e kanalit grek per emigrantet grek ne Shqiperi , qe sa ven edhe shtohen . A e shikon o akil o i dhunuar menderisht , qe loja u kthye ? Rri edhe pak kohe , edhe do shikosh gjera me te medhe se kjo .

Kujdes ama , se po e mesuan shqiptaret kush je ti , edhe ata si ti ? Mos ju hedhin ne detin grek sebashku me emigrantet illegale greke qe po mundohen te vijne ne Shqiperi .

Kjo eshte pergigja me e mire per greket edhe minoritaret turko-grek . Koha po ja u tregon vete vendin , sado perpjekje deshperimi te beni .

Per shumicen qe nuk dine greqisht titulli i videos eshte : Emigrantet greke ne Shqiperi nga nje kanal grek , i bere vetem 7 dite me para .
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 24-03-2013 më 21:07

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •