S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut
Shko pyete nje grua ne indi, i kishte 4 burra qe ishin vllezer. Kishte femije, ndersa nuk e dinte me cilin nga vellezerit e kishte,(shkruante nje gazete nje dite).
Ndersa nje burre kishte kater gra ne afganistan, dhe me secilen kishte femije. Po ta pyesesh ate, te kujt jane keta femije, ai do te pergjigjet - Te gjitha jane bijte e mi
![]()
Nuk eshte puna e reputacioneve te cilat te them te drejten nuk jane te pakta por eshte gje qe shihet haha nuk e pe sot Lumin .. e trullava aq shume sa arriti te thote edhe se nuk eshte fetar,u trullos aq shume i shkreti hahha pastaj ty .. nuk ti demaskova rrenat per astronautet musliman imagjinar
Une se ve ne dyshim qe ti mendon se si mashkull qe je ,je me i mencur edhe se Angjela Merkel..keshtu te meson feja
![]()
Duket, duket.
Feelings change - memories don't.
Ne asnje vend te pergjigjeve te mia nuk permenda se metoda krishtere, ateiste apo te tjera ishin me te mira thjesht ju ironizova ju arabo maxhypet qe mundoheni te ngrini femren islame ne krahasim me te tjerat. Eshte hipokrizi te thuash se kriatjanizmi e judaismi kane keto te meta e fenra ne islam eshte me e mira. Kjo eshte komplet kundra llogjikes. Prandaj ju arabo magjypet jeni mbrapa ne debat se ne cdo gje qe beni debat mbroni islamizmin duke ulur fete e tjera por ama nuk dini te debatoni per islamin si islam kur te arini te beni ate lloj debati po mind te arini te mbijetoni edhe ti mbushni mendjen nje te treti se feja islame eshte me e mira
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Me duket qe je nje mashkull, dhe flet nen masken e nje femre. Pasi shkrimet tua jane shume te menqura, dhe gjithmone na mund ne debate. Ska mundesi te jesh femer
Jo ske pse te dyshosh fare, sepse nje femer qe din me shum se une, ja jap 'doren'
Ps, Atifetja eshte me e menqur se une, dhe kete nuk e mohoj![]()
Menyra juaj e jetesimit te feve te prishura nga qe ishin ne esence te verteta, ka bere qe femren ta ''ngriti' (emancipoj), aq larte sa qe, deri te vije tek burri beri qe ajo t'i perjetoj dhjetra burra, pastaj edhe kur te martohet, nuk prish pune qe njeher me burrin dhjet here me te dashurit!...
Krijoni Kontakt