Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2013
    Postime
    147

Exclamation Prezentimi im Bluey

Zonja dhe zotrinj te nderuar forumist .te ndeuar moderatore ju pershedes te gjitheve dhe ju falenderoi qe me mundeuat te jem antar i kti forumi virtual.jam nga Kosova ,qyteti Prishtine .Nje ish i perndjekur i denuar ,pjesmares i luftes se UĒK-se,i plagosur ne Gremnik ne afersi te klines ne njeistin Lepuri i njesitit special te nje regjimenti te ardhur nga Diaspora .
    Per shum vite ka qen ne forumnin KIS me nikun bluai ,dhe atje kam mar vesh per forumin e juaj .Ai ka qen forumi i vetem ku kam mar pjes pas shum vitesh heshtjeje .Pasi i njeti eshte mbyllur pas nje pritje disa mujore qe i njejti te rihapet, por ajo se ndodhi vendosa te behem pjes i kti forumi virtuel me shpres qe te kontribuoj sado pak me ide kreative .
    Ne te vertet kerkoi ndjes nga ju nese bej gabime drejteshkrimore .Pra bej gabime te medha drejteshkrimore jo se nuk di gjuhen ton por per arsye se nuk e vrej gabimet drejteshkrimore .Andaj ju kerkoi te keni mirkuptim .Jam nje njeri i paanshme pra nuk anoi ka asnje parti dhe se simpatizoi askend .Jam idhetar i Bashkimit Kombetare .
    Me shpres qe te jem vigjilent dhe korekt ne mendimet e mia ,shporesoi te mirkoptohemi pa sharje fyrje e pa keqekuptime .I urej limunat politikat dhe jam per politka konstruktive .Jam njohes i ekonomis pasi kam te kyer masterin ne lemin e Mardhenjeve ekonomike Nderkombetare .Ju pershedes dhe shpresoi te jem ne nivelin e duhur qe te jem pjes i kti forumi .
    me respekt
    bluey

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Prezentimi im Bluey

KE gjuajtur me kallash?

cool

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

mire se keni ardhe e uroj te kaloni sa me bukur ketu....

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Mire se erdhe.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

Bluey frontin e Rrafshit e Dukagjinit e mbaj une pa merak..shif ti andeja nga Prishtina

hajt mire se erdhe dhe me kemb te mbar

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Mire se vjen bluey, te deshiroj qendrim te kendshem
    Teta, mos u zgjero i cik si shume, se duhet pastaj me e nda megjen.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

hot priz o
    i kam tapit pa merak

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2013
    Postime
    147

Zotrinj te nderuar ju pershendes .Mirperitja e juaj me gezon edhe pse si tem mu eshte dokur shum palidhje te bej prezentimin tim por e bera me qellim te shqaroi se bej gabime drejteshkrimore .
    Kam haru te ceki se mosha ime eshte 52 vjeqar .
    Sa i perket asaj se qka tha nje forumist ktu se ai do mbroi anen e dukagjinit e te shiqoi un Prishtinen .Mendoi se kto ndarje regjonale na kan pru ktu ku jemi .Andja un ksaj i them keshtu se te gjith duhet te punoim shum se bashku te gjith shqipetaret ku gjenden e ku se gjenden te bashkohemi te behemi nje goje .Njerzit qe bejn manipulime me masen dhe ndaj njerez ne Kosovar e Shqiptar jan njerzit me te neveriteshme qe egzistoin mbi ket ruzul toksor te quajtur shqiptari .Krenohi se jemi shqiptar se shqipetar kem lindur e si shqipetar duhet te vdesim .
    Shpresoi qe forumisti te mos me keqekuptoi dhe i them se un jam i gateshem te jem se bashku me qdo shqipetar pa ar parasysh dalimeve politike ose qendrimeve politike ose simpatizimeve qe kan ndaj personave qe i perkrahin .Un personalisht jam per shqiptarin e vetem per shqiptarin .

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    hot priz o
    i kam tapit pa merak
    ku i ke tapit mos kalo neper mes te kosoves se nuk te le jo hahhahahahhahaah

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •