Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Mia, do pijme nga nje gote vere?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Jam dakort me ty. Ka edhe nga ato raste qe thua ti, per fat te keq.

Por edhe me te sotmen nuk jam shume dakort, i ka rene rene vlera familjes...vlersohen me shume komoditetet personale, qe ne problemet e para bashkshortore o burra divorcin...
    Kjo sepse behet zgjedhja e gabuar e personit. Po e more nje femer vetem se ben figure apo eshte lozonjare ne rruge dhe po e more burrin vetem se ka makine te bukur do fillojne carjet shume shpejt. Shqiptaret nxitohen ne martese.
    Feelings change - memories don't.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin

Arvima martohu dhe ti 15 vjece meqe i ke zili.
    Mia, c'eshte e verteta mosha nuk ben ndonje diference te madhe. Une thashe, nuk percakton asgje. Sado qe themi se duhet pjekuri , ke njerez qe piqen ne moshe te vogel , ke njerez qe edhe 40 te shkojme akoma sjane pjekur. Pastaj ti ke dhe sot qe jane martuar te vegjel. Njoh une nje shoqen time 15 vjece iku me te dashurin sepse i thonin prinderit je e vogel per tu martuar, shiko te mbarosh shkollen njeher. Ajo iku , beri femijen, ngelen rrugevet dhe tani erdhi te perplasesh tek familjaret per ndihme. E kam fjalen qe raste kemi si ne kete kohe si me perpara. Ajo qe me frymezon mua jane gjysherit dhe prinderit e mi, rastet me te aferta. I vleresoj per qendrueshmerine dhe parimet qe kane, pas cdo veshtiresie qe kane kaluar edhe sot e kesaj dite jane akoma te lumtur.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Plako mos u nxito per martese,por s'di cilin popull te jap nje shembull per te thene qe vertet kane martese te shendoshe.

Une them taljont kane sukses ne kete pune

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Plako mos u nxito per martese,por s'di cilin popull te jap nje shembull per te thene qe vertet kane martese te shendoshe.: D

Une them taljont kane sukses ne kete pune
    Nuk martohem fare do paguaj njeren te me bej femijet dhe kaq hahaha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Mia, c'eshte e verteta mosha nuk ben ndonje diference te madhe. Une thashe, nuk percakton asgje. Sado qe themi se duhet pjekuri , ke njerez qe piqen ne moshe te vogel , ke njerez qe edhe 40 te shkojme akoma sjane pjekur. Pastaj ti ke dhe sot qe jane martuar te vegjel. Njoh une nje shoqen time 15 vjece iku me te dashurin sepse i thonin prinderit je e vogel per tu martuar, shiko te mbarosh shkollen njeher. Ajo iku , beri femijen, ngelen rrugevet dhe tani erdhi te perplasesh tek familjaret per ndihme. E kam fjalen qe raste kemi si ne kete kohe si me perpara. Ajo qe me frymezon mua jane gjysherit dhe prinderit e mi, rastet me te aferta. I vleresoj per qendrueshmerine dhe parimet qe kane, pas cdo veshtiresie qe kane kaluar edhe sot e kesaj dite jane akoma te lumtur.
    Te kuptoj por ti e di besoj qe 99% te martesave atehere jane bere me mbleseri, ke raste qe ne djepe.
    Martesa atehere ka qene pune llotarie. Te ra i mire pate fat, te ra i keq do e vuaje tere jete. Per kete nuk me pelqen ajo kohe. Plus qe atehere ndarja ishte tabu. Femra ka qene shume e nenshtruar. Me nje fjale shume martesa kane rezistuar jo se ishin te forte po se nuk kishin ku te shkonin. Do gjykoheshin. Ti i shikon tani te plakur bashke, por ka mundesi qe ti nuk mund ta jetosh dot jeten qe ka bere gjyshja jote apo dikush tjeter, kjo se ke mundesi te zgjedhesh. Ke te drejte te flasesh, te kundershtosh dicka qe s'te pelqen. Ke te drejte te marresh vendime te rendesishme ne familje, dhe ke te drejte te mos durosh dhunen e cdo forme ndaj teje. etj, etj. Me perpara kete te drejte nuk e kishin.
    Jam per cilesine e nje lidhje se sa per sasine. Nese nje lidhje eshte e kalbur nga brenda nuk ja vlen te mbahet me paterica tere jeten.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Nuk martohem fare do paguaj njeren te me bej femijet dhe kaq hahaha
    e thua sikur do tbej byrek, e jo femije...
    Tu u rrit, tu u lajthit ti plaku..
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga inez Lexo Postimin
    e thua sikur do tbej byrek, e jo femije...
    Tu u rrit, tu u lajthit ti plaku..
    hahahah di ti nese ka keshtu ne shqiperi dhe sa marrin?

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    hahahah di ti nese ka keshtu ne shqiperi dhe sa marrin?
    :O.. ore ti, paske ik per l.. bubi me gjith mend..
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

halli i martesesh eshte kjo, s'eshte aq mire te martohesh shpejt se sje rritur vet si person dhe do hasesh probleme me burrin apo gruan, por nese nuk je martuar akoma, shume e veshtir eshte te martohesh "vone" sepse je mesuar me jeten tende, dhe behesh me picky, dhe ske mundesi te formosh nje familje sic kan bere shoqet shoket e tu ne moshen tende sa shpejt qe mundesh....profesoria ime u martua 27 vjece, dhe kishte veshtirsi te lindte pas 1 viti apo me shume...harxhoj 30,000 per in vitro fertilization dhe ishte shume me fat qe ra me barre....femrat ne moshen 23-25 jan ne "peak" stage per tu rren me barre me kollaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 30-05-2013 mė 19:06
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •