Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 107
    CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Aman snero se atehere rrinin bashke nga e keqja. Deshen s'deshen bashke do pleqeroheshin.
    Nga e keqja nga e mira... une e kam zili ate brez
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Skender te jene me jete prinderit!

Me vjen mire ate c'ka shkruan.

Kjo puna e pishmanlleqeve qe thote Mia me duket qe akoma e tashme s'eshte ne forme,e afte per perballimin e te sotmes me familje,sepse akoma mendon aventurat,gjithsesi pune oreksesh eshte e kjo e aventurave te rinise.

Per moshen atehere kur ndihesh i gatshem.
    Per disa kjo gadishmeri kurr s'ka per t'iu ofruar.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Aman snero se atehere rrinin bashke nga e keqja. Deshen s'deshen bashke do pleqeroheshin.

mia@,

nuk esht ashtu. Sado qe mundohem, nuk mendoj do arrij ndonjehere ate harmoni qe kane pasur prinderit e mi.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Nga e keqja nga e mira... une e kam zili ate brez
    Ata cifte qe dashurine e kan nderthur me respekt jan per zili,por sot e kan te pamundur ta ndertojne te tille lidhje,sidomos ky mentaliteti perendimor me idete e pub te nates me defrime e kan te pamundur

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Skender te jene me jete prinderit!

Me vjen mire ate c'ka shkruan.

Kjo puna e pishmanlleqeve qe thote Mia me duket qe akoma e tashme s'eshte ne forme,e afte per perballimin e te sotmes me familje,sepse akoma mendon aventurat,gjithsesi pune oreksesh eshte e kjo e aventurave te rinise.

Per moshen atehere kur ndihesh i gatshem.
    Per disa kjo gadishmeri kurr s'ka per t'iu ofruar.
    Nuk te mora vesh. Ti cdo gje ne personale e kthen? Jo cdo postim i imi ka te beje me mua personalisht. Nuk flasim vetem nga pervoja e jona por ne pergjithesi. Nuk me njeh fare dhe te lutem kurseji keto komentet personale se nuk te bejne me te mencur. As e ke iden sa vjec jam martuar.

Arvima martohu dhe ti 15 vjece meqe i ke zili.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    mia@,

nuk esht ashtu. Sado qe mundohem, nuk mendoj do arrij ndonjehere ate harmoni qe kane pasur prinderit e mi.
    Varet nga njerezit o snero. Jo te gjithe kane patur harmoni familjare ne ate kohe. Nje fqinja ime nuk ishte e lejuar as te takonte prinderit e saj nga burri. Nuk e linte dot burrin se s'kishte ku te kthehej. Ishte familje e madhe te babai. Femijet u larguan ne kurbet sapo erdhi demokracia dhe nuk donin ta shikonin me babain me sy, nga qe i kishte dhunuar tej mase. Ky eshte vetem nje shembull, por ka patur plot te tille.

Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

E pergjithshmja si eshte per ju?

Aventura?

Zili do kete ky brez me idete per nje martese te shendoshe .

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

ore ca martese thoni ju, ikni shifni Elhaiden aty qe po i cmen tgjithe dhe votoni.. Keni kohe per tu martu po he..
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    E pergjithshmja si eshte per ju?

Aventura?

Zili do kete ky brez me idete per nje martese te shendoshe .
    Po e pergjithshmja jote si eshte? Ke quan ti martese te shendoshe? U rrofshin grate burrave te asaj kohe se ato e mbanin familjen e lidhur, jo burrrat. Ky eshte mendimi im.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Varet nga njerezit o snero. Jo te gjithe kane patur harmoni familjare ne ate kohe. Nje fqinja ime nuk ishte e lejuar as te takonte prinderit e saj nga burri. Nuk e linte dot burrin se s'kishte ku te kthehej. Ishte familje e madhe te babai. Femijet u larguan ne kurbet sapo erdhi demokracia dhe nuk donin ta shikonin me babain me sy, nga qe i kishte dhunuar tej mase. Ky eshte vetem nje shembull, por ka patur plot te tille.
    Jam dakort me ty. Ka edhe nga ato raste qe thua ti, per fat te keq.

Por edhe me te sotmen nuk jam shume dakort, i ka rene rene vlera familjes...vlersohen me shume komoditetet personale, qe ne problemet e para bashkshortore o burra divorcin...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •