Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 107
    CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Lol, Skender une te kam imagjinuar me te vogel

Sa per temen jam e te njejtit mendim. Nuk ka ndonje moshe te caktuar, ama sa me shume te kalojne kohe bashke aq me shume forcohet lidhja.
    Sidomos kur te ardhmen e ndertojne te dy
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Pėr: Mosha per martesen, kur te jesh i pershtatshme/e pershtatshme per martesen?

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    keta francezet kane frike te martohen mor aman, nuk kam pare si keta

i kam keta koleget , me vjen cudi
    njera me barre nuk do te martohet me ate shokun qe ka se eshte e pasur , vajze e vetme dhe nuk do te ndaje pasurine me burrin, tjetra po me barre ajo do te martohet ndersa ai jo se eshte heret akoma dhe eshte edhe nje djal tjeter , shume djal i mire shoqerohet me nje gjermane prej dhjet vjetesh dhe ka frike te martohet se te dy vijne nga familje ku prinderit jane te ndare dhe thone te rrime para se te bindemi se jemi bere per njeri tjetrin
    .
    Cudi,
    francezet dhe amerikanet thuaj....ketu shume rralle te shikosh te rinj te martohen shpejt, sidomos nese kan nje karier, zakonisht aty tek 30tat apo late 20s
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    francezet dhe amerikanet thuaj....ketu shume rralle te shikosh te rinj te martohen shpejt, sidomos nese kan nje karier, zakonisht aty tek 30tat apo late 20s
    Rexhi, mendoj se midis amerikaneve ndodh me shpesh midis shtresave te varfra ose zonave jasht qyteteve te medha.

Per martesat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

po plaku ashtu mendoj dhe un :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    po plaku ashtu mendoj dhe un :P
    pse me kopjon mendimin?
    Kopjace

i/e regjistruar Maska e stela81
    Anėtarėsuar
    26-06-2012
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    1,106

Nuk mendoj se martesa ka nje moshe te caktuar, por them se '' mire '' eshte pas 25 vjec pasi te ndihesh disi i sigurt e te kesh arritur ate pjekurine e pergjegjesine per te lidhur ne martese.
    Po u martove, ska me gili-vili.....

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Lol, Skender une te kam imagjinuar me te vogel

Sa per temen jam e te njejtit mendim. Nuk ka ndonje moshe te caktuar, ama sa me shume te kalojne kohe bashke aq me shume forcohet lidhja.
    Sidomos kur te ardhmen e ndertojne te dy
    Edhe mua me duket sikur jam tek te 25-27...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga stela81 Lexo Postimin
    Nuk mendoj se martesa ka nje moshe te caktuar, por them se '' mire '' eshte pas 25 vjec pasi te ndihesh disi i sigurt e te kesh arritur ate pjekurine e pergjegjesine per te lidhur ne martese.
    Po u martove, ska me gili-vili.....
    Une them mbi 25 qe mos kesh pishmane ne jete. Jo shoqeria ime keshtu jo po ashtu.
    Cdo gje me kohe them une. Martesa, femijet ne nje fare menyre eshte kufizim lirie personale ne shume drejtime per te dyja palet, prandaj, mire eshte te mendohesh mire nese je gati per dicka te tille.
    Snero jo cdo lidhje forcohet nga momentet e veshtira, perkundrazi. Dy partneret duhet te kene arritur maturine e duhur per te perballuar veshtiresite, ndryshe veshtiresite qofshin ato dhe jo shume te medha mund ta shkaterrojne nje cift me moshe te re edhe pse mund te duhen shume. Kjo se nuk jane te afte akoma ta perballojne psikologjikisht.
    Feelings change - memories don't.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Mia@,

E thashe edhe me siper qe nuk mund te caktojme nje trajektore fikse...

Im ate ishte 17 vjec kurse nana 15 vjece kur u martun, kan kalu 1001 veshtirsi, por nuk i kam pare t'zihen ndonjehere. Hallet i rriten para kohe prinderit e mi... ndersa sot nuk u mungon asgje, prandaj piqen vone...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Aman snero se atehere rrinin bashke nga e keqja. Deshen s'deshen bashke do pleqeroheshin.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •