Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 87
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Dr Shefqet Krasniqi - NDODHĖ EDHE KJO!

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Ky eshte justifikimi i saj per te qendruar atje, Ndryshe per te okupuar dhe ozurpuar pasurite e tyre.
    Pse para pushtimit amerikan diten si te administrojne pasurite e tyre ?
    Jo !
    Me mire do jetojne nen pushtimin amerikan se kur qeverisnin vet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    HAhahahahahahahah , sa shume ke njohuri, o Zot. Nese une jam i trashe......... atehere ti cfare je??????????, Ane je mesu me debatu me njerz te nivelit tend, ose me te ulet, ose me njerz qe jane fetare, ke kujdes kur debaton dhe si debaton, nuk do te thote gjithmon te fitosh ne debate, por jo gjithmon sikur ti qe vetem ndez debate dhe nuk dine se cfare te pergjigjesh.
    hahhaha ti nuk je fetar ... deri para pak oresh veq Allahun e kuranin ne goje e kishe
    Cte ndodhi ne keto minutat e fundit?!!

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    hahhaha ti nuk je fetar ... deri para pak oresh veq Allahun e kuranin ne goje e kishe
    Jon tu ja percjell kompjuterin Amerikancat

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

E sheh se i e keckupton termin "fetar" ti je taman tipiko ballkanas, nese te sheh dikush tu fal, te pershendet ku je Hoxh, a kete titull nuk eshte leht me marr, pra edhe ti futesh ne kete kategori, pse une lexoj per fe, e praktikoj namaz sdo te thote qe jam Hoxh, tjetra lexoj edhe per psikologji, a mos jem tani edhe psikolog ?????? Te ishte keshtu do te ishte leht, do te kisha marr te gjitha titujt.
    Improvise, Adapt, Overcome

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Oj Ane, nuk dine asgje per Afganistan amo as 0.1% nuk dine, po sikur te kishin qeveris me Sheriat Afganet do te ishin shume me mire, por nuk gjykojn me asgje, te gjithe ata qe ndodhen ne qeveri jane te korruptuar.

Arber -vlla ndegjom nuk deshiroj me ba debate me njerz sic je ti qe ke shume njohuri per islam, besom vlla sikur te vije ti ketu e sheh cfare islami praktikojn afganet eshte tmerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nuk jane keta njerz qysh ne i kemi mendu, nese keta jane shembulltyr e islamit atehere te gjithe do ta kishin braktis islamin, por jo vlla islami shyqyr eshte i mbrojtur nga Allahu qe ja ka besu njerzve qe loxhikojn dhe njerzve intelegjent, po te ishte ne doren e Afganeve vaj halli per neve. Tjetra njerzit ne Afganistan e shfrytezojn fejen per interes, kur ju bje mire, marrin shembull fejen, kur nuk ju bje mire as qe e perdorin fejen, ju lutemmmmmmmmmmmm mos me tregoni per nje vend qe une e njohe 100000 % me mire se ju.
    E kam parasysh vella, andaj themi se islami eshte i paster nga njerzit qellim kqinje. Ne duhet te jemi ata te cilet i gjykojme njerzit me islam, dhe jo islamin me njerez.
    S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

E sheh se i e keckupton termin "fetar" ti je taman tipiko ballkanas, nese te sheh dikush tu fal, te pershendet ku je Hoxh, a kete titull nuk eshte leht me marr, pra edhe ti futesh ne kete kategori, pse une lexoj per fe, e praktikoj namaz sdo te thote qe jam Hoxh, tjetra lexoj edhe per psikologji, a mos jem tani edhe psikolog ?????? Te ishte keshtu do te ishte leht, do te kisha marr te gjitha titujt.
    Kush te tha qe je hoxhe ?!!!
    Nuk e din kuptimin e fjales fetar?
    Fetar eshte ai njeri qe beson e praktikon nje religjion te caktuar,nuk do te thote qe duhet te jesh domosdosherisht hoxhe te quhesh fetar.
    Sidoqofte si e perkufizon veten ti pasi nuk qenke fetar??

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Kush te tha qe je hoxhe ?!!!
    Nuk e din kuptimin e fjales fetar?
    Fetar eshte ai njeri qe beson e praktikon nje religjion te caktuar,nuk do te thote qe duhet te jesh domosdosherisht hoxhe te quhesh fetar.
    Sidoqofte si e perkufizon veten ti pasi nuk qenke fetar??
    Une jam njeri qe mirrem me shkenc, ndersa feja ime eshte Islami , krenohem me kete fe, besoj gjithqka ne kete fe, e per ty vlene vetem ne fjal, xhamis e kishes nuk ja dite rendin ....... do me ba vendin, pra une dalloj nga ti, nuk kam dyshime ne fene time sic ke ti, besom spo di a ja vlen me te shkru, se po get vetem po i lexon siperfaqesisht, jo qe je njeri i debatit. Njerzit si ti qe ofendojn, flasin me nje gjuhe te rrugeve, merakosem. Eshte mire nese nuk mundesh me ndihmu veten kshillohu me nje psikolog, mos e keckupto sikur njerzt ne Kosov qe thojne: Nuk shkoj une te psikologu se une nuk jam budal, vetem i cmenduri nuk shkone te psikologu, por edhe njerzit qe ku e di une kan nje te kalume te hidhur.Te kam thene qe shkrimet e tua i pelcej ndonjeher por nuk eshte ide e keqe me vizitu psikologun, ofendimet largoji nga fjalori se nuk besoj qe je ner moshen 18. E di qe prap do te thuash nuk te ofendova ne kete tekst qe ke shkru, e kam fjalen me lart qe ke shkru. Kujdes se njerzit qe ofendojn kalojn........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lumi_ftp : 21-03-2013 mė 13:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Une jam njeri qe mirrem me shkenc, ndersa feja ime eshte Islami , krenohem me kete fe, besoj gjithqka ne kete fe, e per ty vlene vetem ne fjal, xhamis e kishes nuk ja dite rendin ....... do me ba vendin, pra une dalloj nga ti, nuk kam dyshime ne fene time sic ke ti, besom spo di a ja vlen me te shkru, se po get vetem po i lexon siperfaqesisht, jo qe je njeri i debatit. Njerzit si ti qe ofendojn, flasin me nje gjuhe te rrugeve, merakosem. Eshte mire nese nuk mundesh me ndihmu veten kshillohu me nje psikolog, mos e keckupto sikur njerzt ne Kosov qe thojne: Nuk shkoj une te psikologu se une nuk jam budal, vetem i cmenduri nuk shkone te psikologu, por edhe njerzit qe ku e di une kan nje te kalume te hidhur.Te kam thene qe shkrimet e tua i pelcej ndonjeher por nuk eshte ide e keqe me vizitu psikologun, ofendimet largoji nga fjalori se nuk besoj qe je ner moshen 18. E di qe prap do te thuash nuk te ofendova ne kete tekst qe ke shkru, e kam fjalen me lart qe ke shkru. Kujdes se njerzit qe ofendojn kalojn........
    Beson edhe nuk beson ,varet si te konvenon
    Edhe une te besoj se je musliman por musliman MUNAFIK

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Beson edhe nuk beson ,varet si te konvenon
    Edhe une te besoj se je musliman por musliman MUNAFIK
    Ti nuk je Zot qe me dite se cfare jam! Pse vetem e fundos veten tende me injoranc. Eshte interesant puna jote, nuk te intereson realiteti, sa te intereson gjykimi i personave.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ane eshte Pro. e Babylonis se ketije forumi. I keni hyp ne qaf qikės.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •