Ti nuk je duke pare realitetin dhe ti i PARI i gjykove njerezit une vetem te tregova vendin:
Nuk eshte shkrimi yt ky larte?Website ma anti islam, se ky link qe e ke qu nuk ka, nuk ka me pas asnihere, po kjo eshte injoranc, keta "dijetar" me bateria te harxhuar spaskan njohuri per Islam aspak. Te flasesh dicka pa e studjuar. Tmerr si mban toka njerz te tille. Nese lexon ne website: rreth njerzve qe e kane kete website; eshte qesharake, keta tipa (satana) pohojn se posedojn njohuri per githcka rreth islamit, sa keq eshte kur pohon qe dine dicka e ne realitet nuk dine asgje. Allahu eshte i madhe, ka pregadit denim per njerz qe skan tru , ose e kane trunin por e mbajn per se rendi. Te kundershtosh dicka eshte e drejt e cdokujt , por te mohosh dicka pa baz eshte injoranc e tepruar.
Une te tregova se sipas kuranit edhe une edhe njerezit qe mendojne si une por edhe ti do kemi fatin e pupezes,bile edhe keq ,te pakten pupezes Allahun i jep shanse te gjej nje arsyetim te forte hahah
Pergjigjje si timen te dha edhe vellau yt Arberi:
Por t'iu bashkangjitesh ne ushtrine e tyre kundrejt muslimaneve, kjo eshte kufr, sic eshte fjala e Allahut....Kush bene keshtu, atij si ka mbet asgje nga feja e Allahut..
Krijoni Kontakt