Une jam Albi dhe jam nga Tirana. Gjithe femijerine time e kam kaluar ne Shqiperi. Kam pasur si deshire udhetimin neper qytetet e Shqiperise. Te cilen gje e arrita ta beja para se te vija ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Pavarsisht se une kam jetuar dhe lindur ne Tirane qytetin qe kam me qejf nga te te gjitha qytetet e tjera eshte Vlora. Edhe pse une nuk jam nga Vlora por kam kaluar shume kohe aty. I ka gocat shume te mira! Mos tu ngelet hateri te tjereve se te gjithe jane te mrekullueshem duke filluar Kosova deri ne Konispol.
Une e kam marre vesh per kete forum tani vone, pasi jeta ketu ne Amerike dhe kudo ne bote eshte shume e veshtire. me e veshtire eshte kur ti e perballon vet veten.
Une jetoj ne New York. Kam dy vjet ketu. perpara kam qene ne San Francisco per nje vit. Ketu ne NY vazhdoj shkollen e larte per llogaritar. Plus shkolles punoj qe te paguaj shkolle (eventually)!
Me thene te drejten me behet qejfi qe shqiptaret kudo qe jane, jane mbledhur ketu ne kete forum. Dhe shpresoj se me shume do te vijne dita dites.
Oh se desh harrova, per ato qe jane te interesuara, jam 21 vjec, single (sometimes), dhe nese doni te shikoni ndonje foto timen me dergoni ndonje mesazh dhe une do te mundohem te tiua dergoj.
Dicka qe me ka bere pershtypje ketu ne New York, kur shqiptaret shohin njeri tjetrin ne rruge ndryshojne rrugen. pse more motra dhe vellezer kaq poshte kemi rene sa nuk i flasim as bashkatdhetareve tane?
Dhe nje dicka tjeter, Iu lutem shume, thuaini atyre qe marrin neper goje te tjeret te shohin punet e tyre dhe te mos gjykojne boten, amani ore amani, a te keqen!
E sgjata shume me falni!
gjithe te mirat
nga Albi!
Krijoni Kontakt