Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Si do reagoni ne kete situat :p?

Regj,

po vetem per femra beni thashetheme, me ket femren?

per noj doktor, apo pacient s'ju ka shkare ndonjihere goja?

shiko, mos e keni aty problemin

edhe mos ki dert fare.

une per vete dreken e ha vetem, sma ndjen per askend qe sme hahet muhabeti, paqka se humg thashethemet,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

hahah xhuxhu skemi vajtur akoma neper klinika/spitale , atehere po qe do flisja per pacientet apo koleget ...xhuxho ke te drejt, se kam pasur problem me perpara te haja vetem, ama nese duhet te ha me dike dua qe ta shijoj muhabetin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e e askujt
    Anėtarėsuar
    31-03-2013
    Postime
    140

Pak a shum i mbeshtes mendimet qe jan dhene me siper...
    Nese ste pelqen shoqeria e dikujt....eshte e thjeshte......krijo pak nga pak distance.....dhe largohu

Jam ndeshur edhe vet me te tilla situata , jo me nje , po me plot. Ne momentin qe kam par mosperputhje idesh , mendimesh , karakteresh....jam distancuar...
    Kam deshir qe ne shoqerin time te kem njerez me te cilet mund te flas lirshem e pa komplekse. Te kem cfar te marr e cfar te jap .. Te ket mirkuptim , toleranc dhe respekt reciprok.....mbi te gjitha!

Per mua shoqeria eshte shum e shtrenjt. Kam 2 shoqe te ngushta qe kam 6 vjet qe i njoh , dhe me beso....i ndjej si pjese e familjes sime....jo me si shoqe...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

ashtu bera askujt...kur ajo vendosi nje dite te mos hante "lunch me mua" un dite tjeteren dhe ditet e tjera haja ne nje vend qe sdo me shikonte , dhe kur me drejtohej mua pretendoja sikur nuk e dija qe po me fliste mua dhe e injoroja...tani ka zen shoqeri me nje vajze qe e shante dhe thoshte qe eshte e cuditshme dhe flet shume....por nga halli sigurisht skishte cte bente se e dinte qe smund te zinte shoqeri me 60 vetat e tjere ne klase pasi e di qe eshte e cudicme vete
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2013
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    11

Shkurt , qarte , paster e bukur ju qenkeni te dyja fyell nga mendja. Jo me tha po i thash , jo u grindem po u pajtuam e gjera te tilla duken shume te cekta per tu argumentuar.

Megjithate nje fjale e urte thote : Mendjet e vogla diskutojne njerez ! Ska vend me teper per koment

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •