Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Si do reagoni ne kete situat :p?

Ok po marr 10 minuta pushim nga studimi, meqe kam nje "dilem" te vogel .
    Kam nje "shoqe", dhe them "shoqe" pasi nuk e konsideroj shoqe tamam tamam, ama shpenzoj 1 ore gjate dites te ha "lunch" me te .
    Nejse kjo shoqia ka nje personalitet qe eshte shume ndryshe nga une, mund te kemi dicka te perbashket por ndryshojm shume ne personalitet.
    Per kete arsye jemi hyre ne disa argumente qe jam bere gati ti mos flas fare, ama kjo me flet perseri dhe si njeri i mire qe jam lol sma mban zemra te rri me inat, plus ta le vetem kur te ha "lunch" meqe nga 60 student te tjere, vetem mua me ka shoqe. Nejse ka dicka qe me irriton jasht mase pasi smund te bej nje muhabet me te per dike ne klas se ma kthen "mua sme intereson businessi i tyre, sepse sdua te tjeret te te merren me punen time" Nderkohe me thot historira dhe historira per shoqet e saja, sa femi kan, cfare beren te dyja bashk, ku shkuan, si e kan burrin etj etje...dhe un e shkreta mundohem dhe mundohem ta mbaj veten mos ta nderpres dhe ti them "who gives a sugar honey ice tea, " per shoqet e tua. Dhe sja kam thensepse sdua ta ofendoj ama sot sdurova kur me beri te njejten gje .
    Pshm ishim duke ngren, dhe un qe te beja nje muhabet ose te hapja nje teme i them "ajo jennifer ka humbur kaq shume kile, por sbesoj se ka perdorur ndonje
    program apo diet si Kristi"kjo ma pret direkt "se kam ven re nuk ve re gjera te tilla sme intereson te ve re gjera te tilla, vetem me inetreson sec bej vete, fokusohem ne problemet e mia jo te tjerve"
    me kete pergjigje sdurova dote dhe i them ironikisht "ehh je pak "self-centered" ti?"
    ajo: jo nuk jam thjesht sme intereson puna e tjetrit sepsa sdua te tjeret te dijne per punen time
    une: atehere pse flet per shoqet e tua? nuk po flet per per buzinesin e tyre?
    ajo: ato jan shoqet e mia, dhe sme intereson nese flasin per mua
    une: epo me fal un do ndihesha me e lenduar dikush qe njoh une te flasi per mua mbrapa krahve sesa te flasim per dike qe se kemi mike
    ajo: well kemi opinione te ndryshme, mua sme pelqen te merrehm me thashetheme
    une: po kemi opinione te ndryshme, plus un po beja thashetheme por hapa nje teme per te diskutuar per dike qe ne te DYJA dijm, jo te diskutojm shoqet e tua qe un as i kam takuar dhe as nuk i njef, prandaj te degjoj per ato sme intereson shume, dhe me duket budallek te degjoj per to kur as nuk kam ide se kush jan"
    aty filluam te mos flasim dhe kjo mundohet te flasi perseri dhe me irritoj serisht, me akuzoj se isha "argumental" sot...nejse...halli eshte se neser e shikoj perseri...dua qe te largohem nga ajo, ama ulemi afer, dhe kjo nganjehre mundohet te flasi...e di qe sme duron si personalitet dhe thjesht rri me mua se ska dike tjeter, ama vet se kam problem te ha vetem, vetem mos te irritohem....
    si do silleshit pas kesaj situate me nje person te tille :-)? jeni te lire te merrni anen e saj nese mendoni se jam un gabim :-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 14-03-2013 mė 21:39
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Si do reagoni ne kete situat :p?

Une ice tea e dua me sheqer se tretet, kurse mjalti nuk tretet ne akull perndryshe do irritohesha jashte mase me kupton Rexhi?
    Cajin e nxehte e dua me mjalt.

Une mbaj anen e saj e them qe ti mos kalo me kohen me ate perderisa ajo qendron me ty vetem se ska me ke te rrij tjeter.
    Perderisa nuk te duron, injoroje atehere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 14-03-2013 mė 22:27

Gentle Creature Maska e starbright
    Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Une te isha nuk i flisja me, ose nese do i flisja sa per etike se jeni ne te njejten klase foli njelljoj sikur i flet nje studenti tjeter ne klase . Domethene "Hi/ smile/ and that's it" E pse duhet te pranosh shoqerine e dikujt qe se honeps dot?

Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Per mendimin tim, se s'ke pse duron njerez te ndryshem nga vetja qe nuk pershtatesh.
    Ja 1 here e 2 here ben si ben... por ti ndeshesh perdite me te... keshtuqe nuk ja vlen....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Erald123 : 14-03-2013 mė 23:27
    Just me!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

keshtu eshte jeta, teater, shume here duhet te durojme ne jeten e perditeshme persona qe na iritojne.
    tani sapo erdha ne pune dhe u shqyem duke u puthur me njeren qe e di se ka folur keq per mua, eshte e komplikuar bota e femrave , tani sme ben vone fare , te gjithe bejne teater , edhe une bej teater , rendesi ka rroga te hyje ne fund te muajit , puna te shkoje vije dhe familja te lulezoje ne paqe, jupi^
    por ama per te tjeret nuk flas keq , sepse e di qe nuk ka njerez perfekte sikurse edhe un nuk jam perfekte, megjithese me provokojne per te folur keq , them gjithmon fjal te mira se e di qe fjalet do qarkullojne...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 15-03-2013 mė 03:35
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    keshtu eshte jeta, teater, shume here duhet te durojme ne jeten e perditeshme persona qe na iritojne.
    tani sapo erdha ne pune dhe u shqyem duke u puthur me njeren qe e di se ka folur keq per mua, eshte e komplikuar bota e femrave , tani sme ben vone fare , te gjithe bejne teater , edhe une bej teater , rendesi ka rroga te hyje ne fund te muajit , puna te shkoje vije dhe familja te lulezoje ne paqe, jupi^
    por ama per te tjeret nuk flas keq , sepse e di qe nuk ka njerez perfekte sikurse edhe un nuk jam perfekte, megjithese me provokojne per te folur keq , them gjithmon fjal te mira se e di qe fjalet do qarkullojne...
    ....maturija(qe ceket me lart)eshte vlere pzitive qe ndihmon ne jeten e perditshme.Njerezit qe na rrethojne jo gjithmone na ndihmojne,qoshin keta edhe kolege pune etj,porse jemi ne ata qe hapim shtigje te reja edhe kur gjendemi ne situata te veshtira.E sa per thashehemet,nuk duhet tu kushtojme rendesi,edhe pse ne shume rsate(e sidomos kur jane genjeshtra,shtojca etj)na bejne te ndjehemi keq.Prapeseprap,kjo eshte jeta dhe menyra e jeteses qe akoma le shteg per te deshiruar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    me pelqen kjo gje tek disa njerez, kam nje shoqe te tille, qe e kam ne klas dhe e di per situaten tone, por sadoqe po thoja si ndihesha per kete shoqen, kjo ma kthente "bless her heart, ke te drejt njecike e tepron, por ashtu e ka personalitetin"...ose kur shkruaj dicka per te ne messazh pshm per shoqen qe po i refehem temes, nuk pergjigjet (pshm e eviton te pergjigjet), dhe kjo ma merr mendja sepse mbase nuk ka besim tek mua qe mund te mbaj sekret, dhe sadoqe admiroj qe nuk do te thot gjera negative, ne te njejten menyre dua ti them "jeesh thuaj cfare mendon, ndihu e lirshme, dhe e sinqert sic po behem une "...do desha dhe vet te isha ashtu, ama kur me acaron njeri ja shprej nodnje mikut sadoqe si dihet mund te shkoj dhe te flasi prapa krahve, por kjo gje sme irriton pasi mendoj te pakten personi ne fjal di tani sesi ndihem per te me vertet
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Gentle Creature Maska e starbright
    Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Epo sjemi te gjithe njelloj thanks god! Une sdo Mund te buzeqeshja gjithmone hė hė kur me kercen damari sdua te di se kush je

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Thashethemxhesha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mos e vrit shume mendjen Rexhi. Nuk ke pse rri me njerez qe te bejne te ndihesh sikur je ti e keqja, dhe ato te 'kulluarat'. Mbaje 'shoqe' sa per lunch time. Beji biseda vetem rreth ushqimeve asaj dhe je ne rregull.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •