Urime fejesa Tetovare,
te deshiroj mbaresi dhe lumturi ne jete.
Urime fejesa Tetovare,
te deshiroj mbaresi dhe lumturi ne jete.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Te na trashegohesh tetovare! Fat e lumturi gjithmone ne jete![]()
Urime e trashegime,e heren tjerer ne koken time.
Shėndosh koka, se kapele gjen sa tė duash !
Urime tetovare .qofsh gjithmone e lumtur me personin e zemres.
E dashur Tetovare, nga zemra te uroj fejesen . Qofte lidhja juaj e bekuar me dashuri te perjeteshme.
![]()
Besoj qe e di ai fatlumi cfar engjulli e ka perkrah !![]()
wow...pershendetje Forumi,tash po e shohe kete teme,u flm te gjitheve per urimet ejuaja,fat e dashuri lumturi edhe per ju miqte e mi...
Qofshi gjithmon te lumtur edhe ju ,sa dyfishi i asaj q eme deshironi mua...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Oooo shume shume urimeee![]()
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
Per te gjith ju: Edhe pse ndodhemi brenda casjeve elektronike,pamvarsishte s enuk njihemi fizikisht,por ne shjihemi shpirterisht dhe kjo eshte me domethenjsa,menyra me e paster per t enjohur nje person,ju keni qen dhe do jeni te mrekullueshem,ashtu sic keni qen me mua ne ditet e mia te trishta,ju sote jeni me mua dhe ne ekto dit te lumtura,dhe kete gje e cmoj shume...
Per te gjith beqar /eshat/arat - te beshe kete hap vertet eshte e veshtire,por eshte nje hap qe patjeetr e kemi ta bejm dhe eshte i bukur,sepse tashme e din s eper kend Jeton dhe kush jeton per ty - ndjenje e bukur kjo hheh
per ato te ngushlimeve ose pse u ture....ehhh gjithmon kshu ndodhe heheh...kerkojm nje jete me te re dite me te reja ndjenje me te re....po vertet ngushlime si e kam lex diku: auu njeri mire kishte qen ja kishin bo kur kishin ngju s enjoni ish feju haha\\\
dhe....cashtu....llokumet ua sjell neser se tash u bo von...
izadora pajen ta dergoj ne mp se sdu te marin modele keto beqareshat
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt