.Urime Tetovarja,qofshit te lumtur per jete e mot motrushe...Te perq.shuuum
.Urime Tetovarja,qofshit te lumtur per jete e mot motrushe...Te perq.shuuum
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
bo bo bo..po ku i kishe mend moj tetovare..ti pyet perpara se te marresh nje vendim te tille moj..a mos ja pa hajrin kush para teje marteses qe u turre edhe ti..e din si thote nje fjale e urte ..martesa i ngjan asaj keshtjelles ku ata qe jane janshte turren medeomos te hyjne brenda e ata qe jan brenda bejne cmos te dalin jashte..
gjithsesi urimi im eshte '' paste kemben e mbare kjo fejese dhe kalofshi nje jete ja me te mire ne lidhjen tuaj..mbi te gjitha zoti ju trashegofte me djem e vajza sa per nje katund...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Tani sa e pash kete lajm te mrekullueshem, o Bukuri e Tetoves. Shume urime e dashur ne kete hap te ri te jetes tende. Zoti ta dergofte vesen e Dashurise cdo moment e shpirtin te ta mbaje te njome e te fresket sikur keto dite te para te lidhjes tuaj. Sa shume do te doja te mblidheshim te gjithe te ketushmit e te te vinim per urim me llokume, embelsira dhe muzike te gezuar per ty e dashur! Urime , Urime edhe njhere. Shpresoj te kesh gjetur njeriun qe te meriton! Te puth !
pas melodise ke nje spjegim nga mesuesi im i letersise, Niko Mihali .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sorkadhe_Kelcyre : 14-03-2013 mė 08:48
What goes around---comes around
Urime Tetovare !
Te trashigohesh dhe te uroje nje jete sa me te bukur ! :-))))
Ku jane llokumet me arra dhe na trego icik pajen ? :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jam i ftuar ne dasem?
Me nje skuader futbolli tetovare![]()
Urime, jete te lumtur!
I LOVE GOD
j&g
Tetovare...ve qfare te kercyeri merr shembull ti
Krijoni Kontakt