Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Pėr: [Ndihme] Nuk mund te instaloj asnje program

Citim Postuar mė parė nga tositosi Lexo Postimin
    faleminderit per pergjigje por nuk eshte pergjigje e duhur .
    Pergjigjja eshte sakte o Tosi,na pelqen apo jo ne ne nje kompiuter pune vetem admini mund te instaloje programe.Nuk mund te kerkosh nga admini te te instaloje p.sh. ''LibreOffice'' ne vend te ''MicrosoftOffice'' per faktin se ti apo une mund te punojme me mire me te.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

Exclamation Pėr: [Ndihme] Nuk mund te instaloj asnje program

Nese ky program do jete i nevojshem per punen e kompjuterit jam shume i sigurt qe administratori do ja kishte instaluar . Menyra me e mire per te kerkuar nje ndihme ne anen "e pa lejuar" kompjuterike me e mira eshte te jesh i ndershem qe ne fillim ore dua te instaloj SKYPE edhe pik. Ndalimi i instalimeve te programeve ne kompjuter behet per 2 arsye. 1 siguria e sistemit te brendshem edhe 2 lehtesia e punes te adminit. Sepse ty te nevoitet nje program personal edhe te shtysh kohen kjo mund ti hape shume pune adminit shembull veten time ku nie cafke perdorte facebook lashe leshte per te gjet se ca ishin keto paketa tcp qe kalonin nepermjet pix firewall.

Nga eksperjenca personale si admin menyra me e mire eshte tja kerkosh vete adminit se po te isha une admin e ti ta beje pas kurizit tim do te te lija jashte networkut sa here qe perdorje programe jashte punes

Ardi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 04-04-2013 mė 17:51
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •