Për: Afrikë e Jugut, 8-vjeçari martohet me 61-vjeçaren
Postuar më parë nga the admiral
shqiptar jane edhe fshataret o xhuxhumak...
eshte hipokrizi te akuzosh nje popull nga ana tjeter e botes se vriten, vidhen e dhunohen mes njeri tjetrit, kur kete gje e sheh rreth e rrotull teje...
apo e kam gabim?
shume te drejte ke,
po ky popull fshatar, qe spiunonte djalin dhe babain, ne kohe te enverit,
sla gje vjedhur dhe bere pas enverit,
dhe per kete e ka fajin vet me qeverite qe ka zgjedhur, dhe kulturen qe ka.
Për: Afrikë e Jugut, 8-vjeçari martohet me 61-vjeçaren
Postuar më parë nga the admiral
fjalet e tua ishin "per mua me kriminel eshte ai qe vjedh,vret ,dhunon popullin e tij".
mos i deformo tani. nuk permende kund foshnje. apo kur thua popullin, nenkupton foshnjet?
perseris qe te treja ato "cilesi", i kane edhe shqiptaret qe c'ke me te.
1. shqiptaret vjedhin njeri tjetrin. filani nderton shtepine ne toke te fistekut dhe shteti ia legalizon. kjo eshte vjedhje/zaptim i prones private. ke me mijera raste te tilla.
2. shqiptaret vrasin njeri tjetrin. jemi nder vendet e para ne europe per numrin e vrasjeve ne raport me popullsine. dhe per fat te mire shumica e krimineleve kane marre rruget e europes se do ishim si ne amerike latine. te vret ai tjetri per nje parkim makine.
3. shqiptaret dhunojne njeri tjetrit. shiko ato mijera femra shqiptare ne europe, te cilat detyrohen te prostituohen nga shqitare. jane mashtruar ose grabitur ne shqiperi e kane perfunduar neper semafore.
Eshte gabimi im qe ne vend te fjales perdhunim perdora dhunim ,sidoqofte ne shqiptaret nuk jemi per lakmi por ne krahasim me keta afrikanet jemi "skandinav"
Krijoni Kontakt