Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2

Citim Postuar më parë nga kalja Lexo Postimin
    PO ndoshta vet ky beni33 eshte BLLACA2 .FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    si pas juve gjdo kundershtare politik esht ose proserb ose bllaca 3 ahahaha mosni ju lutem

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    beni,shkruajeni burimin e ketij shkrimi,se jame e bindur 100% qe nuk eshte i Juaji....
    Nuk kam vrejtje ne at se cfar u tha,por duhet t'a kuptosh qe nga ,,aeroplani''dallon ky shkrim me komentet qe Ju i jepni...Me fale a?
    ps.apo edhe kete e shkrou: Naim Miftari?
    e pnjohuara ky shkrim nuk eshte i imi por esht nje shkrim i cili e denon dhunen ndaj femrave shqiptare e ju duhet te brengoseni shum si femer qe jeni se neser mund te ju ndodh juve ju ne vende se te merreni me temen ju merreni me shkrimin se kush e shkroj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2013
    Postime
    16

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    si pas juve gjdo kundershtare politik esht ose proserb ose bllaca 3 ahahaha mosni ju lutem
    Jo o zotri gaboheni rane se nuke mendoj si po thua ti por tani POLITIKA BEHET NE PARLAMENT E NE QEVERI E JO NE RRUGE por ju po mendoni qe edhe PARLAMENTIeshte RRUGE.FEJA E SHQIPTARIT ESHET SHQIPTARIA.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Jo o zotri gaboheni rane se nuke mendoj si po thua ti por tani POLITIKA BEHET NE PARLAMENT E NE QEVERI E JO NE RRUGE por ju po mendoni qe edhe PARLAMENTIeshte RRUGE.FEJA E SHQIPTARIT ESHET SHQIPTARIA.
    vetem ne kin kore te veriut nuk ka protesta kunder qeveris apo ndonje paknaqesie qytetare por kjo qeveri e jona tregon hapur qe eshte qeveri kuslinge dhe te enveristostaliniste protesta ka gjith andej ne BE- KU shqiptaret duan te hyn

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2013
    Postime
    16

vetem ne kin kore te veriut nuk ka protesta kunder qeveris apo ndonje paknaqesie qytetare por kjo qeveri e jona tregon hapur qe eshte qeveri kuslinge dhe te enveristostaliniste protesta ka gjith andej ne BE- KU shqiptaret duan te hyn
    O beni i vockel ashte normale ne gjdo shtet DEMOKRATIK protesta pore jo SHKATRRIMI i shtetit po i paske harrue edhe TITISTATqe jane meshef mase lekures se KINGJIT. FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

O beni i vockel ashte normale ne gjdo shtet DEMOKRATIK protesta pore jo SHKATRRIMI i shtetit po i paske harrue edhe TITISTATqe jane meshef mase lekures se KINGJIT. FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    per TITEN TY TU KUJTU MU AS QE MHAN PER TE EDHE KUSH POT DEZINFORMON PER SHKATRRIME TY QA KA SHKATRRU VV SI PAS JUSH TREGO AS NJE DRITARE DERITASH NUK ESHT THY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2013
    Postime
    16

per TITEN TY TU KUJTU MU AS QE MHAN PER TE EDHE KUSH POT DEZINFORMON PER SHKATRRIME TY QA KA SHKATRRU VV SI PAS JUSH TREGO AS NJE DRITARE DERITASH NUK ESHT THY
    PO ashte e vertet qe ska qen vetem nji dritare po ka pasur edhe ma shum se qka po ta qojm na mallin a QORRA jemi na o kqyre paska shkue edhe THAQI sod ne MITROVIC.FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

PO ashte e vertet qe ska qen vetem nji dritare po ka pasur edhe ma shum se qka po ta qojm na mallin a QORRA jemi na o kqyre paska shkue edhe THAQI sod ne MITROVIC.FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    thaqi ne veri ishte me kompanin e spiunve te SHIK-UT ME DEZINFROMU OPINIONIN E ATJESHEM THAQI ESHT EKSPERT PER DEZINFORMATA KY ESHT BABA I PISAVE TE KOSOVES KY KA NJE QELLIM AJ ESHTE QE TE BEJE NJE MARVESHJE ME KRIMINELET NGA BEOGRADI SE SPE KJO ESHT SHANCA PER MBIJETES NE QEVERI POR POPULLI NESE BASHKOHET DOTE BEJE MREKULLI EDHE DIQKA SI HASHIMI MUND TE SHKOJ SECILI ME TRIPROJE DHE NJESI SPECIALE KU ISHTE THAQI MA HERET PSE NUK VIZOTON AT PJES POR KUR KA QELLIME TE PISTA AJ GJE N MUNDSESIN ME VIZITU VERIUN NE RRUG ANSORE

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Beni , do te ishte shume" frytdhenese" puna yte si keshilltar politik i Thaqit. Dashuria e madhe ndaj kombit dhe atdheut shkrihet ne shkrimet tua , vetem se askush spo arrin ti kuptoj se mungojne shenjat e pikesimit, mungojne shpesh shkronja ne fjale si dhe mungon struktura e thjeshte e nje fjalie. Ndoshta behet mire nje dite dhe i meson edhe keto dal nga dale

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Beni , do te ishte shume" frytdhenese" puna yte si keshilltar politik i Thaqit. Dashuria e madhe ndaj kombit dhe atdheut shkrihet ne shkrimet tua , vetem se askush spo arrin ti kuptoj se mungojne shenjat e pikesimit, mungojne shpesh shkronja ne fjale si dhe mungon struktura e thjeshte e nje fjalie. Ndoshta behet mire nje dite dhe i meson edhe keto dal nga dale
    kurr mosu bazo ne shkrime por ne mendime dhe ne qellime te kujtoj se shum nga politikanet ne ks kan edhe akedimi dhe doktorr shkenca por jan PURO TRATHTAR EDHE PSE KAM jetu ne mergim nga mosha fminore deshira me komuniku shqip ka qen primare e jo si disa duke tregu se din te shkruajn anglisht e gjermaish thua se nuk din fare shqip un pariotizmin se kam te bleme por te lindur dhe trashigim por ju kuptoj se un si nje nacionalist shqiptar eshte veshtir te kuptohemi ju jeni nga ajo shoqrri qe per ty duk si europian deshironite dukeni si homo e lesbeke vetem e vetem te perfitoni nga amabsadat e huaja ne ks nuk ju keni dal kurr ne mbrojtje motrave e nenave tona qe u dhuuan nga kta qe sot hashim qenefi po takohet kjo esht nje shebull nder te paktet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •