Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Thumbs up Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2

Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2
    Miftari: Thaçi e Veseli bashkëpërgjegjës për spastrimin e veriut

Dihet se ndërmjet natës së 3 dhe 4 shkurtit të vitit 2000, 10 shqiptarë u vranë prej pjesëtarëve të formacioneve serbe, kurse 1.564 familje shqiptare me gjithsej 11.364 persona u dëbuan dhunshëm nga banesat e tyre në veri të Mitrovicës.
    Dëshmitë bëjnë me dije se në atë kohë, grupet kriminale serbe, brenda një nate iu vërsulën familjeve kryesisht shqiptare dhe atyre jo-serbe që jetonin në pjesën veriore të Mitrovicës, duke vrarë 6 persona brenda një nate, ndërsa 4 persona të tjerë humbën jetën më pas nga plagët e marra nga armë zjarri dhe granatat e përdoruara gjatë sulmit. Dhjetëra qytetarë kryesisht shqiptarë të tjerë u plagosën, ndërsa edhe qindra familje janë detyruar të kalojnë në bregun jugor të lumit Ibër, duke lënë prapa disa shtëpi në flakë.
    “Me datën 3.02.2000 në zyrën time ka ardhur një burrë rreth të tridhjetave dhe më është prezantuar si SHPATI nga Shtabi i Përgjithshëm, dhe mu drejtua bisedova me Rrahman Ramën dhe ai më drejtoj tek ti në zyrën e G2 , a keni njerëz në veri, po i thashë rreth 40 dhe rreth 150 armë të kalibrave të ndryshme dhe kishim trajnuar masën për luftë në rast të luftës brenda Mitrovicës. Tek ne i ka sjell Profesori A.M.”, thotë Miftari.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2

ka fillu tu hiqen maskat ktyre

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Si u dëbuan 11.364 shqiptarë nga veriu, rrëfimi i Naim Miftarit shefit të G2

super super super

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

kta jan deshtaket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2013
    Postime
    16

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kta jan deshtaket
    O beni i vogel mose po done me u ba ti BLLACA 3 . FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2010
    Postime
    51

Me vjen shum keq per te debuarit, por ndodhi cfar ndodhi. Tani Shqiptaret e Kosoves duhet te formojne ushtrine e tyre sa me shpejte dhe te mbrojne trojet e veta, nuk ka dialog me Serbine dhe kjo dihet shum mir nga Historia, te vetmen gjuh qe merr vesh Serbia eshte lufta!
    Po nuk morrem guximin te luftojm te gjith si 1 komb njeher e pergjithmon kunder serbit ateher do ti kemi cdoher neper kembe gjat gjith historise ndoshta edhe do na zhdukin komplet si popull sepse vertet jan acaruar kunder nesh keto vite!

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Citim Postuar më parë nga kalja Lexo Postimin
    O beni i vogel mose po done me u ba ti BLLACA 3 . FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    ne as nje mnyr nuk behem un si as kush un jam vetvetja
    un vetem po komentoj at qe ka ndodhur para dhe pas lufte

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Me e sulmue edhe goditë nji grue mbas shpinde, edhe me e kërrcënue me vrasje, është njajtë sikur me e sulmue secilin njeri të mirë e të dinjitetshëm të këtij vendi, e aso njerëz kemi shumë.

Nuk guxon me zgjatë ma kjo shtypje, ky terror, kjo përulje dinjiteti ndaj asnji personi të ndërgjegjshëm, prej nji grushti barabash psikopatë që po e mbajnë pushtetin me dhunë.

E ma së paku ndaj grues tonë, e cila gjithmonë ka pësue ma së keqi në kohët ma të vështira, përfshi edhe sot. Sepse mashtrohesh nëse thue se sot nuk është kohë e vështirë.

Krejt ata që sot nuk ndalen tuj u thirrë në vlerat e luftës, duke i shkërrdhye ato me hajni, që thirren në burrni, e veprojnë me kurvni, që rrejnë se po jetojmë në liri, e na trajtojnë ma zi se ndër shkini, prej atyne deputetëve që e votuen projektligjin kundër para do ditësh, te nëpunësit e qeverisë që çojnë emaila kërrcënues, e deri te analfabetat e rrugës që çojnë letra kërrcënuese edhe rrafin gra prapa shpinde, lypin me ua qi krejt minjtë në tavan.

Ka ardhë koha me e ndjekë secilin prej tyne - prej hajnit e vrasësit, deri te përdhunuesi, i cili krejt, veç burrë s'është.

E ne të gjithë jemi Nazlie Bala, edhe ne kemi me ju zbulue e burgosë secilin prej juve, nji nga nji, sepse nuk jeni shumë edhe pushka top kurrë s'ka me ju ba, se ju kanë lagë fishekët.

Çu, milet, pastroe plehun që tu ka mbledhë para dere, se prej erës e pamjes nuk po jetohet ma!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Me e sulmue edhe goditë nji grue mbas shpinde, edhe me e kërrcënue me vrasje, është njajtë sikur me e sulmue secilin njeri të mirë e të dinjitetshëm të këtij vendi, e aso njerëz kemi shumë.

Nuk guxon me zgjatë ma kjo shtypje, ky terror, kjo përulje dinjiteti ndaj asnji personi të ndërgjegjshëm, prej nji grushti barabash psikopatë që po e mbajnë pushtetin me dhunë.

E ma së paku ndaj grues tonë, e cila gjithmonë ka pësue ma së keqi në kohët ma të vështira, përfshi edhe sot. Sepse mashtrohesh nëse thue se sot nuk është kohë e vështirë.

Krejt ata që sot nuk ndalen tuj u thirrë në vlerat e luftës, duke i shkërrdhye ato me hajni, që thirren në burrni, e veprojnë me kurvni, që rrejnë se po jetojmë në liri, e na trajtojnë ma zi se ndër shkini, prej atyne deputetëve që e votuen projektligjin kundër para do ditësh, te nëpunësit e qeverisë që çojnë emaila kërrcënues, e deri te analfabetat e rrugës që çojnë letra kërrcënuese edhe rrafin gra prapa shpinde, lypin me ua qi krejt minjtë në tavan.

Ka ardhë koha me e ndjekë secilin prej tyne - prej hajnit e vrasësit, deri te përdhunuesi, i cili krejt, veç burrë s'është.

E ne të gjithë jemi Nazlie Bala, edhe ne kemi me ju zbulue e burgosë secilin prej juve, nji nga nji, sepse nuk jeni shumë edhe pushka top kurrë s'ka me ju ba, se ju kanë lagë fishekët.

Çu, milet, pastroe plehun që tu ka mbledhë para dere, se prej erës e pamjes nuk po jetohet ma!
    beni,shkruajeni burimin e ketij shkrimi,se jame e bindur 100% qe nuk eshte i Juaji....
    Nuk kam vrejtje ne at se cfar u tha,por duhet t'a kuptosh qe nga ,,aeroplani''dallon ky shkrim me komentet qe Ju i jepni...Me fale a?
    ps.apo edhe kete e shkrou: Naim Miftari?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2013
    Postime
    16

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    beni,shkruajeni burimin e ketij shkrimi,se jame e bindur 100% qe nuk eshte i Juaji....
    Nuk kam vrejtje ne at se cfar u tha,por duhet t'a kuptosh qe nga ,,aeroplani''dallon ky shkrim me komentet qe Ju i jepni...Me fale a?
    ps.apo edhe kete e shkrou: Naim Miftari?
    PO ndoshta vet ky beni33 eshte BLLACA2 .FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •