Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Sherr për imamin në Podujevë, plas pistoleta

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    FLM edhe une e pashe ne nje reviste,me te vertet eshte per keqardhje,ti presim lajmet ne vazhdim,BIK eshte institucion i pranuar i shtetit te kosovws,pra ata jan institucion dhe si i till duhet te pranohen udhezimet nga ky institucion....
    Shume e sakt, por si duket ky ishte besimtar sa per ta kamufluar biznesin e tij ilegal. Ku e dim, se sa njerez te tille luajn "rolin" e besimtarit, dhe demtojn imazhin e muslimanit ?

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

... ka dashur ta gjuaj DJALLIN me pistolete ne qoshet e Xhamise.

E tash, kush eshte imam Xhamie?

.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349

qysh gzohen disa kur lexojn ksi lloj lajmesh...gjithsesi, feja ktu s'ka lidhje...fajin e kan institucionet e Kosoves qe nuk jan n'gjendje me ndeshku qysh duhet kriminelet qe e flliqen Kosoven me drog ...kufini me Shqipnin dhe Serbin nuk kontrollohet aq sa duhet..kriminelet kosovare bashkpunojn shum mir me kriminelet e ktyne dy shteteve...nuk asht hera e par qe e vrej..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    FLM edhe une e pashe ne nje reviste,me te vertet eshte per keqardhje,ti presim lajmet ne vazhdim,BIK eshte institucion i pranuar i shtetit te kosovws,pra ata jan institucion dhe si i till duhet te pranohen udhezimet nga ky institucion....
    Nuk ka te beje kjo dhe aq me institucione, sa ka te beje me 'privatizim' (lexo: uzurpim) te cdo gjeje ne Kosove. Madje dhe te xhamiave, imameve...Pra, kemi te bejme me nje gangsterizem qe eshte duke u zhvilluar ne Kosove.
    Alltia (pistoleta) me kete rast krisi per arsye se nje Gangster (shites drogash) ka bere te holla aq shume sa qe don te vendose dhe Imam sipas deshires se tij (une jam dikushi).

Eshte nje turme idiotesh (si nder gazetaruces ashtu edhe neper forume si ky) qe mbajne kujdestari 24 ore, 7 dite ne jave...vetemse per bere aluzion ne drejtim tjeter.
    Une nuk e mohoj se edhe ne mesin e besimtareve ka lloj-lloj njerezish, edhe aso nga me te keqinjte.
    Religjionet ne trojet shqiptare, me te gjitha te metat e shumta te tyre nuk jane problemi kryesor. Madje jane problem tejet anesor. Biles edhe ajo pjese e 'problemit' nga ana e tyre jane rezultat i gjendjes se mjere shoqerore. Ama keta nuk jane kurrsesi shkaktare te kesaj gjendjeje.
    Shkaktare jane gangsteret qe jane futur ne cdo pore te jetes: prej politikes e deri ne xhami/kishe.
    Keta ganstere, kriminele.... jane duke e shkaktuar gjithe kete mjerim ne Kosove e gjetke.
    Kurse keta kane zagaret e vet gjithandej: neper medie, forume, qytete, fshatra...Dhe gjithhere e perdorin te njejtin truk/trik: Sikur hajnat e xhepave: Te prekin ne shpatull e t'i marrin te hollat nga xhepi i mbrapem. Me nje fjale e zhvendosin vemendjen ne ate drejtim ku s'ka problemi. Sepse problemi jane ata vete.

Edhe ketu ne Forum kemi nje tufe majmunesh, te ciles s'bejne pune tjeter pos punes se zhvendosjes se vemendjes.

*
    klipp&klar

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Citim Postuar më parë nga Hanny Lexo Postimin
    qysh gzohen disa kur lexojn ksi lloj lajmesh...gjithsesi, feja ktu s'ka lidhje...fajin e kan institucionet e Kosoves qe nuk jan n'gjendje me ndeshku qysh duhet kriminelet qe e flliqen Kosoven me drog ...kufini me Shqipnin dhe Serbin nuk kontrollohet aq sa duhet..kriminelet kosovare bashkpunojn shum mir me kriminelet e ktyne dy shteteve...nuk asht hera e par qe e vrej..
    Normal we feja ska lidhje, sepse kurani nk e ka alltin edhe me e gjujt sepse liber eshte dhe nuk eshte njeri, kurani. Mirepo kjo ngjarje dhe shume e shume ngjarje tregojne gjendjen se ne cfare eshte Islami (ne kete rast komuniteti). Sepse ai person me me arme ka qene vizitor i rregullt i Xhamise, ndersa ai ka bere presion per zgjedhjen imam te preferuarit te tij.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Normal we feja ska lidhje, sepse kurani nk e ka alltin edhe me e gjujt sepse liber eshte dhe nuk eshte njeri, kurani. Mirepo kjo ngjarje dhe shume e shume ngjarje tregojne gjendjen se ne cfare eshte Islami (ne kete rast komuniteti). Sepse ai person me me arme ka qene vizitor i rregullt i Xhamise, ndersa ai ka bere presion per zgjedhjen imam te preferuarit te tij.
    Mir Gog Magog,

Viktor Berisha qe vrau 7 kolegët e tij, ku leshin e morri edukatën ? Miqt thoshin se ishte katolik i mir, shkonte rregullisht ne kishe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mir Gog Magog,

Viktor Berisha qe vrau 7 kolegët e tij, ku leshin e morri edukatën ? Miqt thoshin se ishte katolik i mir, shkonte rregullisht ne kishe.
    Pse ky krimineli Viktor Berisha vrau njerezit ne Kishe dhe per ceshtje fetare???

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mir Gog Magog,

Vec duhet me e dite nje gje ti (ti duhet te dish shume gjera, mirepo nje me rendesi) se; prej qe ja kane nis keto zgjedhje te BIK-ut nuk osht nal stupci ne xhematin tuaj. Her ne Kaqanik her ne Drenas her ne Gjilan e tash se fundmi ne Podujeve. Krejt keto zhvillime pozitive (sic i quan bik) kane ndodhur neper xhamia dhe me kuran ne dore.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •