Pershendetje...
Ju lutem mund te me gjeni nje program qe prej kompjuterit te gjej se ku ndoshte ne cilin lokacion telefoni im, i familjes, i dashuris, i shokut/shoqes , etj...
Flm per mirekuptim.
Pershendetje...
Ju lutem mund te me gjeni nje program qe prej kompjuterit te gjej se ku ndoshte ne cilin lokacion telefoni im, i familjes, i dashuris, i shokut/shoqes , etj...
Flm per mirekuptim.
Ēdo gjė, ka njė arsye.
Mjaft Hape tema te reja!!!
me duhet sa me shpejt peshkake qe ndoshta dikush ketu s'lexon e lexon e tejter vend andaj edhe e hapa dhe nese e kam tendaluar te postoj neper faqe ateher em 3go un mundem edhe te dal pergjithemon oke....
Ēdo gjė, ka njė arsye.
Po deshe rri po deshe dil! Nuk ndryshon gje ne jeten timete shkruajta te postimi tjeter qe eshte program qe e gjen te produktet e apple iPhone iPad Ect
mua prej kompjuterit me dueht me gjet vendodhejen e telefonit te kujtdo qoft me nr apo me naj metod tjeter..
Ēdo gjė, ka njė arsye.
Tipi kete qe ti kerkon, kjo perdoret aplikacion ne IPHONE, po ashtu ne rast se te humbet Iphone, apo Samsung Galaxi e kan nje serial number, sic eshte tek IPHONE IME # ,ku nese e din numrin e kerkon me nje website, pastaj te tregon sakte se ku eshte tu perdor ky telefon,pra keto perdoren me se shumti ne raster kur kemi te bejme me vjedhje te telefonave. A je i knaqur.
Dy tema te njejta paske hapur, ta bera 2 here pergjigjen e njejt.
Improvise, Adapt, Overcome
Mire tendin po te gjurmosh tel e tjereve ce do? Do i ruash te gjithe nga vene e s'vene ,lol Qenke i rrezikshem ti!![]()
Feelings change - memories don't.
Sajko qenke.
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt