Kjo teme me ka lodhur sepse cdo vit kam shkruar ne FB dhe vazhdon e njejta gje!
Kerkojne edhe kostum ketu ose 8000 leke te reja!!!
Kjo teme me ka lodhur sepse cdo vit kam shkruar ne FB dhe vazhdon e njejta gje!
Kerkojne edhe kostum ketu ose 8000 leke te reja!!!
beso djali..e ke me te thene apo e ke provuar vete..se me duket dicka e habitshme..une kam qene mesues por kurre nuk me ka shkuar mendja tju kerkoj dicka femijeve..nese kan kerkuar dicka nuk keni bere mire qe nuk e keni denoncuar..kontributi me i madh ne kete rast nuk eshte perfolja por denoncimi..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
hahaha vitin tjeter do i kerkoi furre gtaimi bashke me pjanurin
pu pu c'behet, ne vendin tone mund te ndodhi gjithcka...
Kjo eshte kulmi.Mesusja u jep urdher nxenesve qe ti sjellin per dhurate ekzakt cfare kerkon ajo.
Sikur nxenesit ja kane per borxh.Sikur te isha prind kisha cunin tim apo goce,
jo vetem do e therrisja ne takim ate mesusen
dhe ti jepja nje mesim qe sdo ta harronte per tere jeten.Eshte paturpesi eshte korrupsion ne arsim.
Drejtori i shkolles duhet te vendose rregulla te forta qe te mos lejohen ekzagjerime dhe abuzime te tilla me nxenesit.
Ministria e Arsimit duhet te krijoje rregullore per te gjitha shkollat/unversitetet,te krijoje
nje policy qe te ndaloje kategorikisht dhe pushoje nga
puna mesues qe u japin urdhera dhe bejne kerkesa per dhurata apo per leke nga studentet.
Faj dhe pergjegjsi ka Ministria e Arsimit dhe Drejtorite e Shkollave.
mesuesi.mesueja nuk duhet te beje kerkesa te tilla dhe duhet te meritoje ndonje dhurate ne rast se ajo ka bere pune te mire
dhe ka fituar respektin e gjithe nxenesve per pune te mire,ka respektuar te gjithe studentet ka treguar kujdes dhe dashuri.
Nje mesuse qe nuk tregon asnje kujdes,disrespekton studentet,i shan dhe abuzon,nuk meriton as respekt as dhurate.
Dhurata fitohet me pune te mire dhe trajtimme drejtesi barazi dhe respekt te te gjithe studenteve.
Nqs ti si mesues disa studente i trajton me respekt dhe disa te tjere i perbuz,i shan dhe abuzon me to,
ti nuk meriton as respekt as dhurate,.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ben,nga nervat e bere 'kulmin' gjini femerore.![]()
Kjo(zevendeson fjalen ngjarja)
Ngjarja eshte gjinia femerore.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 27-03-2013 më 23:33
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ncuk! Ncuk!![]()
Po ta vizatosh permbajtjen e postit tend ne formwn e nje koni, do shohesh qe kulmi I ngjarjes eshte gjini mashkullore
![]()
keto jane zyshat komuniste qe i kemi dhurate nga shoku enver
JO SEKS PARA MARTESE
Malsor!
Pershendetje nje here!
Sigurisht qe e kam me te degjuar sepse nuk jam nxenes vete por e kam degjuar nga mbesa ime.Une banoj ne nje qytet te vogel dhe denoncim ne polici nuk kam bere por kete fenomen te pervitshem, kam denoncuar ne komunitet.Disa prindeve te mesuesve qe i kam edhe shoke,ju kam thene qe tu thone atyre qe te pranojne vetem nje tufe lule.
Kaq miku im.
Nuk besoj se ketu ze vend per propogande.
Jam ne PD prej shume vitesh por kjo nuk me ndalon te them ate qe mendoj dhe ate qe ndodh.Mire do ishte qe keto tema te mos politizohen.
Klm!
Krijoni Kontakt