Herë pas here do të sjell klipe nga debate politike të realizuara në RTK.
Klipet mund t’i shkarkoni brenda 7 ditësh – 100 shkarkime/nga data e publikimit.
Pas kësaj date mund të më kontaktoni në e-mail.
Herë pas here do të sjell klipe nga debate politike të realizuara në RTK.
Klipet mund t’i shkarkoni brenda 7 ditësh – 100 shkarkime/nga data e publikimit.
Pas kësaj date mund të më kontaktoni në e-mail.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Berat Buzhala ( PDK ) - Naim Rrustemi (AAK)
poshtë fotografive keni në tufëz/link ku mund ta shkarkoni klipin
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-11-2010 më 21:26
harrova të ju them se klipi është vetëm me zë, jo edhe me fotografi, por ia vlen të dëgjohet ky debat. Mua më ka pëlqyer.
E kam ndjekur edhe une. Njeri nga debatet me te nxehta dhe me interesante. Shum i qart eshte ky Rrustemi. E beri te flet me vete Beratin...
Berati eshte djal i mire dhe i zoti, por cfar ti besh, e mashtruan, ndoshta paraja e ben te veten. Si gazetar Beratin e kam ndjekur cdoher me qejf, dhe analizat e tij me kane pelqyer, por kesaj radhe si duket deshtoi te qelloj cakun. Nuk e besoj se do te arrije sukses ne politike sic arriti ne gazetari. Gjithsesi i uroj sukses ne profesionin e ri.
po këtë mendim kisha edhe unë për të.
sa i ultë më dukej atë natë mundohej të faktonte gjera pa fakte. Mjerim.
unë do t'i sygjeroja Beratit më së miri të jetë apartiak dhe sa më shpejt ta bëjë këtë më mirë do të jetë për të. vërtet dukej i mjerë atë natë dhe nuk doja t'u besoja syve dhe veshëve të mi se kam përpara Beratin.
Nga një shqiponjë, Berati doli një sorrë e lagur!!
Kthjellohu Berat, je zhytur keq. Më dhimbsesh!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-11-2010 më 08:29
E po keshtu eshte kur ka mendjen vetem tek leket !!!!
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Pse na qenka i keq Berati e Naimi i mire,Naimi u largu nga pdk se keta se lejuan Naimin me vllezer te vjedh ne ptk,te ne politika eshte biznes.
Berat Buzhala eshte politikan i buqfarhoneve, lol.
Per ata qe nuk e dijne cka eshte buqfarhonja, ndryshe ju themi 'kafe te rakise'. Ne keto kafet e erreta te rakise, ku rrijne llumi i shoqerise por qe njeheresh jane edhe personat qe udheheqin me institucione e me biznese te shumta planifikohen te gjitha ato qe ne te nesermen i percjellim ne media.
Aty ndodhin emerimet, shkarkimet, koalicionet, aleancat, puqet, malverzimet, shantazhet, dredhite, shpijunazhat, bizneset me shkije etj etj
Ky far Berati, bashke me Petrit Selimin e me shume e shume 'politikan' te tjere jane politikan te buqfarhoneve. Keshtu qe mos prisni shume nga ta. Nuk ka hajr prej tyre.
Roli i 'gazetarve te mire' ka qene vetem nje hap drejt arritjes se qellimit te tyre, qe eshte inkuadrimi ne politike e rrjedhimisht pasurimi super i shpejte dhe i garantuar![]()
Krijoni Kontakt