Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

probleme me startimin e laptopit

Hi djema
    Kam nje hp laptop i cili punon per bukuri me bateri te ngarkuar. Por problemi eshte se bateria nuk ngarkohet kur une lidh ushqyesin dhe as laptopi nuk starton . Ne fakt tenton te startoje duke ndezur ca led.. dhe ndjehete nje zhurme e lehte por nuk starton. Ushqyesi eshte ne rregull te pakten me matjet e bera . Edhe kur heq baterine dhe e le vetem me ushqyesin , perseri nuk shof asnje shenje jete ( asnje led ) Kjo me ben te dyshoj se dicka nuk shkon ne qarkun e hyrjes se laptopit.
    Ndihme para se ta hedh poshte.....Hahahahaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2013
    Postime
    77

Pėr: probleme me startimin e laptopit

Mos e hidh posht djalosh. Ma dergo mua. Hahahaha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kam dhe une nje problem me laptopin tim Pardje vajza ime e dashur derdhi qumesht mbi laptop. Nuk bera asnje veprim, pasi ne fillim mendova qe qumshti qe u derdh nuk arriti deri te kompjuteri. Nuk isha prane laptopit kur ndodhi fhe ka mundesi cuni te kete fshire qumshtin pa ardhur une. E mbylla, dhe se preka me dore. Te nesermen, e vura ne karikim pa e ndezur( me mendimin se ishte ne rregull)se do dilja e me duhesh i karikuar mire. Dha shenjen qe po karikohej. E lashe goxha dhe kur vendosa ta ndez nuk po jepte asnje shenje jete. Hoqa baterine. E ktheva me koke-poshte. Tentova ta ndezja prape hic. E futa karikuesin nje tjeter outlet... As nje lloj shenje jete. Aty kuptova qe qumshti mund te kishte rene ne laptop.E cova per riparim dje. E kisha brenda garancise, por s'ja vlente se nuk mbulohet nese ke derdh lengje dhe zgjat 3-4 jave pritja Pagesa tjeter gje. Ja vlente s'ja vlente kohe e humbur. Ata te dyqani, nuk me dhane shume shpresa. Do me kthejne pergjigje per disa dite. Mund te me thote ndonjeri sa shpresa kam te rregullohet ? Me vjen me shume keq se eshte i ri. Vetem 5 muaj kam qe e kam blere, por shyqyr qe se mora shume te shtrenjte. Me femijet perreth gjithcka mund te ndodh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 17-03-2013 mė 11:36
    Feelings change - memories don't.

Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Lengjet siper laptopit jane shume problematike.. sidomos kur nuk ndizet me...
    Zakonisht kushton vertete shume rregullimi... saqe ca here me mire ja vlen te blesh nje te ri...
    Por si dihet mund te jesh me fat, varet nga sasia dhe pjesa e qarkut ku ka rene...
    Pac fat mia@
    Just me!

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam dhe une nje problem me laptopin tim Pardje vajza ime e dashur derdhi qumesht mbi laptop. Nuk bera asnje veprim, pasi ne fillim mendova qe qumshti qe u derdh nuk arriti deri te kompjuteri. Nuk isha prane laptopit kur ndodhi fhe ka mundesi cuni te kete fshire qumshtin pa ardhur une. E mbylla, dhe se preka me dore. Te nesermen, e vura ne karikim pa e ndezur( me mendimin se ishte ne rregull)se do dilja e me duhesh i karikuar mire. Dha shenjen qe po karikohej. E lashe goxha dhe kur vendosa ta ndez nuk po jepte asnje shenje jete. Hoqa baterine. E ktheva me koke-poshte. Tentova ta ndezja prape hic. E futa karikuesin nje tjeter outlet... As nje lloj shenje jete. Aty kuptova qe qumshti mund te kishte rene ne laptop.E cova per riparim dje. E kisha brenda garancise, por s'ja vlente se nuk mbulohet nese ke derdh lengje dhe zgjat 3-4 jave pritja Pagesa tjeter gje. Ja vlente s'ja vlente kohe e humbur. Ata te dyqani, nuk me dhane shume shpresa. Do me kthejne pergjigje per disa dite. Mund te me thote ndonjeri sa shpresa kam te rregullohet ? Me vjen me shume keq se eshte i ri. Vetem 5 muaj kam qe e kam blere, por shyqyr qe se mora shume te shtrenjte. Me femijet perreth gjithcka mund te ndodh.
    Te kishe futur ne nje thes me oriz

sic tha eraldi

E di si me ka ndodhur mua me qumeshtin? Po pija qumesht dhe lexova dicka qe me meki hhhahahha gjithcka u sperkat me qumesht lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

flm erald. Rregullimi kushton tek $120. Po kerkuan mbi 300, se rregulloj se me fund te fundit e kam nje komp. tjeter desktop. E di qe lengjet jane te rrezikshme. Vet jam e kujdesshme, por ja qe ndonjehere j'ua le dhe femijeve ta perdorin. Plako e mori veten kompjuteri apo te la shenden?
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    flm erald. Rregullimi kushton tek $120. Po kerkuan mbi 300, se rregulloj se me fund te fundit e kam nje komp. tjeter desktop. E di qe lengjet jane te rrezikshme. Vet jam e kujdesshme, por ja qe ndonjehere j'ua le dhe femijeve ta perdorin. Plako e mori veten kompjuteri apo te la shenden?
    Asgje si ndodhi pervec se ka lene njolla tek bokset

Kompiuteri im merr shkelma jo me qumeshtin qe se ka gje fare

Here tjeter kujdes, leje laptopin ne vende te larta ku nuk arrijn dote :-)

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Para nja dy vjetesh me ra ne uje blackberry dhe nuk u ndizte me. Bleva nje telefon te ri. Tani punon. Duhet ta kishe futur ne nje thes orizi laptopin , Mia.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Para nja dy vjetesh me ra ne uje blackberry dhe nuk u ndizte me. Bleva nje telefon te ri. Tani punon. Duhet ta kishe futur ne nje thes orizi laptopin , Mia.
    Ti mban thes me oriz ne shtepi?

Are u irish?

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Jo une mbaj pako me oriz se me lagen vetem celularet,por mia duhet te mbaje thes,se I laget laptopi.

P.S. Im 50% gypsy and 50% irish. :P
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •