Une mendova qe nje lojtar Qavez qe i thone ke ka m'dhimet.
Vdiē nje Lider i madhe ! Nje opozant i imperializmit amerikan ! Opozant i shtetit kriminel Izraelit ! Partizant i te drejtave te njeriut, i kauzės sė te shtypurve ! I kauzės palestineze dhe mbi te gjitha,.. i kauzės sė tij kombtare !
Venezualianet do ta mbajn mend nje lider qe ndertoi mijera spitale me sherbime falas, mijera shkolla ku reduktoi radikalisht analfabetizmin, qindra mijera vende pune !
Zoti, na e sjellt nje Hugo Chavez ne pushtetet tona shqiptare !
Gjera te tmerrshme lexon ne kete teme.
Where does a thought go when it's forgotten?
la devo..
mo u ngatrro me ceshtjen palestineze..
merru me venezuelen..
cfar mbrriti njeriu i ndershem ne venezuelen e Chavezit..
kjo eshte tregues kryesor..
palestinezet nuk kan armik izraelin..por njeri jatrin..
para 40 vjetesh xhimi karteri u a dha shancin me keimp dejvid-in..
po te kishin palestinezet vertet deshir e interes kombetar do ishin sot shtet modern i pamvarur..
mirpo trecereku i tyre nuk kan kauz kombetare por bin-laden-llare..
eshte e vertetuar kjo..
pra te shikojm chavezin per venezuelen..
vertet beri spitale?
vertet beri shkolla?
vertet u beri shpi fukarejve?
kete na e verteto..
fakti qe ka ra ne dor te mjekve kubanez e spitaleve kubaneze tregon se venezuela ska spital per te qene..
spitalet e kubes jan per te ven duart ne kaptin..
dhe enveri thoshte kam bere spitale por kur semureshin vete therrisnin mjek francez ose rus ose kinez..
kur semureshin kuadro te larta..besniko-fanatik te enverit..enveri i conte ne paris e tjera kryeqytete europiane ..
kurse mijra tjer qe po tu jepej mundesia per tu derguar jashte.. sheroheshin me siguri.. vdiqen sepse mjekesia enveriste ishte e dobet e prapambetur dhe e vjetruar ne grad banglladashiane..
e vec asaj nuk i linte shteti te dilnin jashte..
pra ketu ta shohim chavezin se cfar arriti..
un e simpatizoj ate per filozofin e tij humaniste..por nuk jam i sigurt ne metoden qe ndoqi ..
pra a beri vertet pune apo i mbeti ne tentative..
dalim te shqiperia..
nje grusht hajdutesh kan ne dore krejt ekonomine..
kjo nuk eshte e drejte..
pra as tek ne nuk eshte gjetur rruga e drejte..
po keshtu kosova..ku krejt resurset e saj sot i ka ne pron te veten celula polpotiste-enverite.
pra te njejtet qe vran sabahet e ekrem..tahir e ahmet krasniq.. azem hajdar e uk bytyq.. jan sot boset e kosoves..
pra chavezoizma duhet studiuar..
..
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 06-03-2013 mė 06:34
http://www.el-nacional.com/politica/...148235192.html
"festa" e popullit.
Vasudhaiva Kutumbakam
Interesant,gati te gjith lideret eamerikes latine si ai i brazilit,nikaragves,argjentines...etj,kan pasur kancer e te mos flasim per Fidel Kastron qe i jane bere mbi 630 atentate te pasuksesshme..dhe keto jane fakte qe i gjen secili ne internet,besoj se edhe ky ka qen nji komplot amerikan per azgjesinin e oponenteve te tyre politik dhe ekonomik
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
kete po pretendjne per chavez, por une nuk e besoj.
e paska thene publikisht zv/presidenti
http://internacional.elpais.com/inte...20_101084.html
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt