Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 177

Për: Kosove-Lëvizja islamike kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    S'e di pse po me falenderon, ti ke te drejten tende e une timen, por une e ndjej per detyre te te terheq vemendjen per ate qe une mendoj qe ti ben, por nuk te vras per kete, ti do te japesh llogari para Zotit per ate.....
    Perse po ma terheq verejtjen,cfar te keqe kam bere?
    Nese jam dicka gabim me ttrego..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Verejtja nuk ishte per ty personalisht, por une dhash mendimin tim ne lidhje me ate qe mendoj se eshte problemi ne Shqiperi, por ty sic duket nuk te pelqeu dhe kerceve me komentin tend, ku e identifikove veten me ate qe une po kritikoja.....Me shume s'kam se c'them, se dalim krejt jashte teme e behet teme per tolerancen fetare.....

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    E Ku mbeten shqipetaret orthodhoks te Dardanis....!!!!,kur dihet keto teritore kan qen te BIZANTIT.
    Po te shikosh veten ne pasqyre, thelle ne syte e tu, ke per te pare shqiptarin ortodoks te Dardanise qe sot falet ne xhamine e sulltan Mehmetit!!!
    Shqiptaret ortodokse te Dardanise, pasardhesit e Gjergjave, Paleve, Ndreve, Ndueve, Bardhosheve, etj, sot quhen Muhameta, Muharrema,Qerima, Abdullaha, Hasana,etj....e duke pare emrat, kujtojne se jane vellezer me turqit e harapet!!! Kjo eshte e verteta e hidhur, i dashur Fehmi e mua me vjen shume mire qe ti e ke mendjen e hapur dhe zemren e delire!!
    Pershendetje!
    Jarigas

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po te shikosh veten ne pasqyre, thelle ne syte e tu, ke per te pare shqiptarin ortodoks te Dardanise qe sot falet ne xhamine e sulltan Mehmetit!!!
    Shqiptaret ortodokse te Dardanise, pasardhesit e Gjergjave, Paleve, Ndreve, Ndueve, Bardhosheve, etj, sot quhen Muhameta, Muharrema,Qerima, Abdullaha, Hasana,etj....e duke pare emrat, kujtojne se jane vellezer me turqit e harapet!!! Kjo eshte e verteta e hidhur, i dashur Fehmi e mua me vjen shume mire qe ti e ke mendjen e hapur dhe zemren e delire!!
    Pershendetje!
    Ani paska ndodh nje evolution per mire

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Pershendetje!
    FLM,Jarigas gjithsesi i keni pershendetjet e mija te ngrohta nga PRISHTINA,eshte nje mbremje shum e kendeshme,dhe po perpiqemi te diskutojme disa tema jo aq te lehta,knaqesi eshte kur bisedojm ne kete forum pa hidhrime dhe paragjykime...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 09-03-2013 më 16:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Fehmikaciu;3603462]ANE.... ISULLTATUS je pergjegjur si Imperatori KALIGULLA ne senatin Romak,dhe e emron KALIN e vet SENATOR,si duket te ka kafshuar ndonje gjarpere dhe tani ke frig edhe nga hardhuca apo jo,fjalori i juaj eshte plot gjelozi dhe nivel i larte i dobesis se personalitetit te formuar..
    .
    Nuk e ve ne dyshim se njemend mendon se te kam zili ... kete mendojne te gjithe injorantet me vetbesim.
    Ane jo ketu nuk ke te drejte te kritikosh,nuk kam obligim te tregoj ty per punen time,per afsimin e njerzve ne kosov,ti nuk je pjes e lojes sime dhe kurr nuk do te jesh ,qfar faktori je ti te me vleresosh mua,ane kthehu nga realiteti dhe mos fantazo gjera qe nuk ke diapazon per te formuluar...[/QUOTE
    ]
    NUk ka nevoje te me tregosh per arsimimin ne Kosove ,ai shihet se eshte degradu kur ka profesor si ty .. te them te verteten kur lexoj shkrimet e tua dhe vetlavdatat qe i ben vetes ,turperohem ne vend tendin dhe ne anen tjeter trishtohem per te ardhmen e Kosoves .Mos e merr personale sepse nuk je i vetem ,"profesor" si ty kemi me qindra ,kjo eshte fatkeqesia jone ...Por kam nje keshille per ty,kontakto sa me pare me Shkurte Fejzen ,kushedi, ndoshta shkrimet e tua do jene kenge te suksesshme ne te ardhmen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

E per temenaskeni"bere mire"qe keni dal(haptazi)me partine islamike,tani kur te vijne zgjedhjet do te shohim se sa muslimane ka Kosova.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Feja islame dhe ata qe duan ta perhapin ate vetem keq u ka bere shqiptareve....... u shperngul gjysma e arberise, e coptuan shqiperine, dhe tani po e damkosin. Por ceshte me e rendesihmja , i ka lene shqiptaret si mysha me 2 sy , injorante sa me stregohet....
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

uua harrova,keta anetare te kesaj partije duhet te mbajne te gjithe mjekrra,hhaha sa imazh i"bukur",paramendojeni kete parti te kryesoj qeverine,kryeqeveritari me mjekerr te gjate,edhe ministrat poashtu"sabukur"."imazh per bukuri",hahaha...

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Shqiptaret ortodokse te Dardanise, pasardhesit e Gjergjave, Paleve, Ndreve, Ndueve, Bardhosheve, etj, sot quhen Muhameta, Muharrema,Qerima, Abdullaha, Hasana,etj....e duke pare emrat, kujtojne se jane vellezer me turqit e harapet!!! Kjo eshte e verteta e hidhur,...
    Ortodoksit Shqiptar SOT quhen edhe: Vladimir,Stojan,Miladin,Palevic,Gjorgjevic,Arnauto vic,Martinovic,Bard(h)osheviq etj.,madje edhe mbiemer mreterore - nipi i Din Marash Klimentit (Kelmendi) u be Karagjorgjeviq ... Dhe sot ky vulg ish Shqiptaresh nuk flasin as tri fjale Shqip.

Medaljes duhet shikuar edhe anen tjeter.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •