Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 177
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Kosove-Lëvizja islamike kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    E imagjinata yte deri ku mberrin,deri ne parkun Prater ! Valle nuk te kane len mend ta quajsh veten intelektual,lartesi intelektuale e pa arriturr duke biseduar me djalin e Albanologut neper birucat e Wienes.
    Pse te vlej mendimi yt selafist me shume se sa i nje qytetari te zakonshem,apo don te te sjelli Gallup qe te rehatohesh ?

Pse permend Horgoshin,te dridheshin kembet kur kaloje kufirin Serbi / Hungari per kete e mban mend ? ! Apo kaloje neper Hungari sepse ka me pak "patarina" per te paguar ,ti pasaniku i vetquajtur qe kur vie ne vendelindje merr edhe Kumanovar nga Wiena per te paguar benzinen pergjysme hahaha.
    Europa fillon prej Hotel Esplanades (Zagreb) o "intelektual" i Wienes !...Lere Horgoshin,...

Nuk i sheh reagimet,te gjithe "musliman" nga Kosova...Ate qe te thote Fatko te tregon qe me me deshire do jetonte ne Serbi se sa nen sherijatin e juaj islamik.A ka perdhosje me e madhe e sherijatit nga goja e nje muslimani shqiptar se sa kjo.Apo Fatko shkruan me ironi,apo me sarkazem hajt me hiq dilemat ti intelektuali i forumit te gazetave Der Standart.

Per mua eshte favorit ky FATMIRI tjeter ,s.kastrati dhe Agroni nga Presheva e sidomos Rrusta haha...apo edhe keta nuk kane vizione se c`eshte demokracija...Demokraci per Talibanet e Fuat Ramiqit,dikur ne Madrid thonin : NO PASARAN !

Go Go Albania Pride...

Memli Krasniqi - ish reperi, tani Islamiku minister qe falet ne zyren e ministrise...e heq foton e Nene Terezes dhe I.Rugoves nga zyra e vet... duduku nuk ka faj,beckraundin e ka Islamik,nga tia mbaj kur e ka kusheri Talibanin me te madh te Kosoves Shefqet Krasniqin !...Mir thote ai me larte : Luja Hashim ,luja ...
    auuuuuuuuuuuuuuuutsch !!!

Te paska djege shume, ta paskam fut "shtrembet" si thojn tetovarce....

Kam nje anektode nga horgoshi....

Diku 1997 ose 1998 ishte.....dhe nuk kish shanc pa mos kaluar pa "ryshfet" aty....sidoqofte, e mori pasaportin shkau dhe me tha: ajde, shko atje ne "free shop" dhe bleji DY MAGNUMA. Oooooooooo, thash, bukur, kalova lire kesaj rradhe, ngase me MAGNUNM nenkuptova ato akulloret, ngase edhe ish vere, dhe nxehte.....e thene e bene, u futa ne "free shop" dhe i them atij qenefit aty, bjermi DY MAGNUMA......eh more kur ti nxori dy shishe te medhaja spirituoze....kukuuuuuuu......50 deutsche mark......

Keshtu e pat puna, me kaluar LIRE......

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Nuk ta mar per kusure bre shok i nderuar, je ne keto dite emocionalisht i shkaperderdhet, pa bari.............paramendo tash te ngarkohesh edhe me "mendime" komplekse.....joooo jari, ne keto momente kthjelltesohet vetem llogaria 1+1+1=1.......cdo gje tjeter mbetet ne prapaskene..........a e zgjodhet a jo ???, sot ???, neser ???.....si e keni motin aty tek sheshi i pjetrit.....ju ben ftohte ???

tungi
    Tunxh??!!
    Ciles pyetje iu pergjigje??!! Ke veshtiresi me gjuhen shqipe apo me logjiken elementare??!!

P.S. Sa te thuash ti rrush Tunxh,une kam ngrene nje kosh!! Problemi eshte se ti thua gomarlleqe, e une s'kam nge t'i laj kryt hajvaneve!!Qarte??!!
    Kuptoj se njehesh keqas nga mosperfillja ime, por fajin e ke vete!! Mesò shqip e pastaj ndoshta edhe kam per te ta fut!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Kosove: Lëvizja islamike "Bashkohu" kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Mesa me kujtohet,kjo levizje eshte ajo qe ndaloi nje emision kushtuar seksit ne nje televizion kosovar...
    ....emisionet e seksit kosovaret mund vetem se ti mesojne MOS te lindin femije.....se sa per seks, kemi numrin me te madh te lindjeve, dhe popullin me mosche mesatare me te rre ne europe...

Dhe bile edhe receten se si lindet djali ose si lindet vajza e kemi....shih humoristin kosovare qumilin.....

I lind vajze nuses, dhe qumili (e luan rolin e plakut te shtepise) i thot vehtes, eeeeh more djal i jem, dhe duke i thene "shterngoj" pakez dhembet.....ja, cike i lindi....

Pra, shterngimi i dhembeve gjate penetrimit ndikon ne gjinine e femijes !!!

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Tunxh??!!
    Ciles pyetje iu pergjigje??!! Ke veshtiresi me gjuhen shqipe apo me logjiken elementare??!!

P.S. Sa te thuash ti rrush Tunxh,une kam ngrene nje kosh!! Problemi eshte se ti thua gomarlleqe, e une s'kam nge t'i laj kryt hajvaneve!!Qarte??!!
    Kuptoj se njehesh keqas nga mosperfillja ime, por fajin e ke vete!! Mesò shqip e pastaj ndoshta edhe kam per te ta fut!!!
    O trim,

Kujdes kur fole me doktorin tend......se e ke rrende me me injoruar dihet boterisht.......nuk te len derrguci, edhe nese vetdiskreditohesh deri ne brek.....

Serbia eshte vendi me taliban ne ballkan, nuk ka asnje forme shembelltyre ne ate shtet hamami, edhe nese perdor cinizem, ne relacion me serbine eshte thjeshte i pavend....kush e mer serbine si shembull, ai "shqiptare" e meriton talljen me te madhe qe ekziston. Nuk na habit fakti se PIKERISHT ty te doli ne sy fatko-facebook-u....por ty te dhemb dhambi tjeter kundi.....doemos, me thonj, me mish e me koc, don ta rehabilitosh ate majmunin qe e mori slobon si shembull ne krahasimin e vet.....ketu e ke pointen....

Une nuk dua qe ti te mi komentojsh shkrimet e mia, ti nuk ke kapacitet, nuk ke fjalore, nuk ke njohuri..........per mua je thjeshte si ai THESI ku trajnojn bokserat....ta kam thene kete.....dhe me kenaqesi po perseritem. Per TY dhe formacionin legjendare kujt i perket, nuk kam fjale, por boksa....ajde, hop hop.....dhe mbaje mend, sa here qe do te shkruash gomarlleqe, deri sa Nushi eshte gjalle dhe i leviz nje damare, ATY ME KE....une se kam ndermend te te injoroj, ngase me sherben, edhe kete ta kam thane disa here.....nje musliman bektashi laraman, sot i llatinizuar........ku ka objekt me te pershtatshem eksperimenti ???

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Serbia eshte vendi me taliban ne ballkan, nuk ka asnje forme shembelltyre ne ate shtet hamami, edhe nese perdor cinizem, ne relacion me serbine eshte thjeshte i pavend...
    A mund te shpjegohesh me mire Tunxh?! Cfare nenkupton ti me "shtet taliban"??!!

Une nuk dua qe ti te mi komentojsh shkrimet e mia, ti nuk ke kapacitet, nuk ke fjalore, nuk ke njohuri..........per mua je thjeshte si ai THESI ku trajnojn bokserat....ta kam thene kete.....dhe me kenaqesi po perseritem. Per TY dhe formacionin legjendare kujt i perket, nuk kam fjale, por boksa....ajde, hop hop.....dhe mbaje mend, sa here qe do te shkruash gomarlleqe, deri sa Nushi eshte gjalle dhe i leviz nje damare, ATY ME KE....une se kam ndermend te te injoroj, ngase me sherben, edhe kete ta kam thane disa here.....nje musliman bektashi laraman, sot i llatinizuar........ku ka subjekt me te pershtatshem eksperimenti ???
    Tunxh!! Une krimbat i shtyp bashke me "kuluvallahun" e tyre, prandaj, mos bej derr-derr, po diskutò si njeri!!
    Permbaju pyetjeve qe te behen nese ke gjithe kete "kapacitet", perndryshe, sus!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ku shumice ?? Neper tregimet e hoxhollareve neper xhamija , sepse ne realit as 60% nuk jane , kurse tamam jane 15-20% .

Adem Jashari e ka dhene jeten per atdhe dhe jo per Allah , dhe kjo e ben aq qafir sa gjithe te tjeret qe nuk kane luftuar ne rrugen e Allahut por te kombit .

Rugoves ju mundeni veq me ja rr* k**et per se vdekti sepse ai na mbrojti nga vellezerit e tu sllave .
    Nese pretendon se ne nuk jemi shumice atehere ju as qe ekzistoni fare ore, nuk flas me gjuhen e qeverise dhe manipulimeve gazetareske ,dil neper Kosove dhe shko trokit ne cdo dere dhe do shohish cfar pergjigje do marish .

Adem jashari ka luftu shkijet dhe diten e sulmit kane henger sifir dhe kane ra me fjete ,heto pak me shume per kete gje do shoish se kush ka qene baca Adem .

Rugoves ju mund tja mbani ne goje cdo here ,ai ishte qe takoi Millosheviqin dhe qe tradhtoi popullin e vete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin

Adem Jashari e ka dhene jeten per atdhe dhe jo per Allah , dhe kjo e ben aq qafir sa gjithe te tjeret qe nuk kane luftuar ne rrugen e Allahut por te kombit .

.

“Kur isha në Gjermani më 1998 u takova me Bujar Muharremin atëkohë punonte në RTSH, gjermanët ia kishin dhënë një dokumentar, që ata kishin marrë në intervistë familjen Jashari (Shabanin, Zahiden, Hamzanë, Ademin....dhe të tjerë). Habitem pse asnjëherë nuk e nxjerrin atë intervistë në ditët përkujtimore të kësaj FAMILJE !? Ju them unë: Aty Shabani dhe Zahidja tregojnë se sulmi filloi pas syfyrit sapo kishin filluar të falim namazin e SABAHUT...”

[Muhamed Kajolli]

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga jram Lexo Postimin
    “Kur isha në Gjermani më 1998 u takova me Bujar Muharremin atëkohë punonte në RTSH, gjermanët ia kishin dhënë një dokumentar, që ata kishin marrë në intervistë familjen Jashari (Shabanin, Zahiden, Hamzanë, Ademin....dhe të tjerë). Habitem pse asnjëherë nuk e nxjerrin atë intervistë në ditët përkujtimore të kësaj FAMILJE !? Ju them unë: Aty Shabani dhe Zahidja tregojnë se sulmi filloi pas syfyrit sapo kishin filluar të falim namazin e SABAHUT...”

[Muhamed Kajolli]
    Dhe...?!

Pothuajse cdo i moshuar ne Kosove, sidomos ne province, do ta thoshte perafersisht te njejten gje ose dicka te ngjashme.
    Permendja e syfyrit, sabahut, namazit etj. eshte tradicionale, pa asnje konnotacion cfare pretendon ti apo ndonje islamist ose besimtar tjeter i bindur. Arsyea e perdorimit nga ana e te moshuarve apo (ster-)gjysherve tone dhe kjo ceshtje ne pergjithesi eshte shume me e komplikuar, se sa qe mund te trajtohet dhe shpjegohet ne kete forum, pa u keqperdorur nga ti apo ndonje i interesuar tjeter. Por, si argument permbledhes mjafton te thuhet se shumica e njerezve te moshuar ne Kosove keso termesh i perdorin pa asnje paramendim, si shqipetar dhe si besimtar te zotit dhe jo per te theksuar perkatesine e tyre fetare.
    Edhe ateistet, bile ndonjehere edhe katoliket ne raste te caktuara thone p.sh. "ishalla", "vallahi" etj...

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Dhe...?!

Pothuajse cdo i moshuar ne Kosove, sidomos ne province, do ta thoshte perafersisht te njejten gje ose dicka te ngjashme.
    Permendja e syfyrit, sabahut, namazit etj. eshte tradicionale, pa asnje konnotacion cfare pretendon ti apo ndonje islamist ose besimtar tjeter i bindur. Arsyea e perdorimit nga ana e te moshuarve apo (ster-)gjysherve tone dhe kjo ceshtje ne pergjithesi eshte shume me e komplikuar, se sa qe mund te trajtohet dhe shpjegohet ne kete forum, pa u keqperdorur nga ti apo ndonje i interesuar tjeter. Por, si argument permbledhes mjafton te thuhet se shumica e njerezve te moshuar ne Kosove keso termesh i perdorin pa asnje paramendim, si shqipetar dhe si besimtar te zotit dhe jo per te theksuar perkatesine e tyre fetare.
    Edhe ateistet, bile ndonjehere edhe katoliket ne raste te caktuara thone p.sh. "ishalla", "vallahi" etj...
    "Ishalla, vallahi" vertet jan terme qe perdorin edhe te krishteret dhe s'ka gje te keqe ketu.

Ajo qe ju po mundoheni, eshte çveshja e Jashareve nga besimi i tyre fetar.

Nese ben nje balad neper faqet e islamofobeve patriot, do t'i shohesh portretet e : Skenderbeut, nene Terezes, Ismail Kadares dhe Ibrahim Rugoves. Nuk do t'gjesh figuren e Ademit dhe Hamza's ! Edhe pse keta dy kompletuan aktin me madheshtor gjat gjithe historisë së Shqiperis ! S'ka be Skenderbeu me mir se keta, e aq me pak Rugova e nene Tereza apo ismail Kadareja ! Por eshte nje penges, keta nuk e besojn Jezu Krishtin "zot" !! Dhe lihen pas dore, duke ndertuar ne Prishtine sheshe e klinikat qendrore me emrin atyre qe nuk dhan kurrfar kontributi shoqeror.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Edhe nje shembull aktual i trajtimit te fanatizmit fetar nga politika gjermane...

Pas ndalesave te shoqatave nga skena salafiste politikani per ceshtje te brenshme i CDU, Wolfgang Bosbach, beri thirrje per debim te lehtesuar te fanatikeve te dhunshem fetar. " Nuk eshte e qarte pse detyrimi per debim duhet te vleje vetem per aktore te dhunshem me motive politike, dhe jo edhe per fanatike me motive fetare."
    thote Kryetari i Komitetit te Brendshem te Parlamentit te Gjermanise per "Neuen Osnabrücker Zeitung".

Organet e sigurise kishin vepruar te merkuren kunder skenes salafiste me bastisje dhe ndalesa te shoqatave te tyre ne NRW dhe Hessen.
    Bosbach potencoi: " Ndalesat jane te rendesishme sepse strukturat organizative do te shkaterrohen. Por keto jane vetem nje hap ne luftimin e salafizmit." E nevojshme do te ishte ndryshimi i ligjeve per qendrim, ne menyre qe edhe fanatiket fetar, te cilete bejne thirrje per dhune ose e perdorin dhunen, te mund te debohen.

http://www.stern.de/politik/deutschl...n-1983790.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 14-03-2013 më 04:32

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •