Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 177
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Kosove-Lëvizja islamike kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A na shpjegon pakez nga pikepamja jote prej islamiku se çfare ka thene gabim dhe pse???!
    Nga pikëpamja ime ; Keni dritën e gjelbërt që sot, t'i beni valigjet gati dhe te niseniper tek "nena serbi", eshte e drejt e juaja nese nuk ju pelqen nje shtet qe drejtohet nga musliman te zakonshëm. Filozofia krishterofile e vajton ndarjen e Serbis nga trojet tona, e vajton dhe sic thoshte njefar prifti nga Amerika ; "Milloshevici asgje keq nuk ka be, çka eshte dasht me be !" Po si jo ore, ejani e beni ju ate qe se beri Milloshevici po 'ua mbajti !

Sikur muslimanet te kishin qen ekstremist sic paraqiten islamofobët anti-njerzor, ne qysh moti do ju kishim debuar per ne greqi, serbi e mal te zi ! Por fal tolerancës son te pakufishme, ju edhe sot vazhdoni e hani çka s'eshte e konsumueshme edhe pse kemba jon, mund te ju ben troh per toke.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Memli Krasniqi - ish reperi, tani Islamiku minister qe falet ne zyren e ministrise...e heq foton e Nene Terezes dhe I.Rugoves nga zyra e vet... duduku nuk ka faj,beckraundin e ka Islamik,nga tia mbaj kur e ka kusheri Talibanin me te madh te Kosoves Shefqet Krasniqin !...Mir thote ai me larte : Luja Hashim ,luja ...
    Nje kumanovar i cili flet si LluDoKist i flakur Ani se c'qenka be e zeza dit pas ketij veprimi !!!! Po c'do ben kosova e shkret pa "nene terezen" e Peder Rugoven ? …Kjo eshte pyetja !!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nje kumanovar i cili flet si LluDoKist i flakur Ani se c'qenka be e zeza dit pas ketij veprimi !!!! Po c'do ben kosova e shkret pa "nene terezen" e Peder Rugoven ? …Kjo eshte pyetja !!
    Cdo ben Kosova ??

Do rrite idiota si puna jote , ja se cka eshte duke bere Kosova keto dite .

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Kosove: Lëvizja islamike "Bashkohu" kthehet në parti politike

Mua nuk me rrit Kosova e shkret.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Mua nuk me rrit Kosova e shkret.
    Epo s'ke te drejte te flasesh se cfare rrite Kosova me dy figurat e ndritura te kombit ne shek.20

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Epo s'ke te drejte te flasesh se cfare rrite Kosova me dy figurat e ndritura te kombit ne shek.20

E ti nga e more te drejten te flasish ne emer te gjithe shqiptareve duke shpalle figura te ndritura,nese i shpall figura atehere shpalli per shpine tende e jo per kombin ne teresi ,ja mua psh sme ben te shquhem shume me ndjenja kombi kur me permend Rugoven ,hic

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ku eshte e shkruar kjo e drejt ?! Kosova po rrit gomar, dhe ti je njeri nder ta !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nga pikëpamja ime ; Keni dritën e gjelbërt që sot, t'i beni valigjet gati dhe te niseniper tek "nena serbi", eshte e drejt e juaja nese nuk ju pelqen nje shtet qe drejtohet nga musliman te zakonshëm.......
    Krimbat zhgerryten pa e ngritur koken permbi dhè!!Pyetja ishte se çfare tha gabim ai djaloshi e jo se çfare na lejon nje krimb islamik te bejme me jeten tone!!
    Pergjigju pyetjeve nese ke pakez tru e mos u perdridh maje hajvanlleqeve prej krimbi!!

P.S. Ti s'i lejon dot as vetes tende te dalesh prej lekures se krimbit e jo me t'i lejosh Shqiptareve te jetojne jeten e tyre!!!
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga jram Lexo Postimin
    E ti nga e more te drejten te flasish ne emer te gjithe shqiptareve duke shpalle figura te ndritura,nese i shpall figura atehere shpalli per shpine tende e jo per kombin ne teresi ,ja mua psh sme ben te shquhem shume me ndjenja kombi kur me permend Rugoven ,hic
    Po te shpallim sulltan Mehmet Fatihun figure kombetare, a te ben te "shquhesh" me ndjenja kombi??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Krimbat zhgerryten pa e ngritur koken permbi dhè!!Pyetja ishte se çfare tha gabim ai djaloshi e jo se çfare na lejon nje krimb islamik te bejme me jeten tone!!
    Pergjigju pyetjeve nese ke pakez tru e mos u perdridh maje hajvanlleqeve prej krimbi!!

P.S. Ti s'i lejon dot as vetes tende te dalesh prej lekures se krimbit e jo me t'i lejosh Shqiptareve te jetojne jeten e tyre!!!
    Kjo ishte Toleranca e "krimbit" ndaj skrrajave te krishtera.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •