Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 177
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Kosove-Lëvizja islamike kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Patjeter mund te ndalohen partite...
    Edhe ne shtetet me demokratike dhe me te zhvilluara jane ndaluar dhe ndalohen parti te caktuara. Fjala eshte per parti te regjistruara dhe te organizuara, jo per veprimtarine e organizatave ilegale, e cila ne raste te caktuara nuk mund te pengohet dhe ndalohet plotesisht.
    Partite te cilat nuk kane rregull te brendshem ne baze te parimeve te lirise dhe demokracise, qellimi dhe veprimet e anetareve te se cilave jane qartazi ne kundershtim me parimet demokratike dhe kushtetutes, ose eliminimi i parimeve demokratike dhe kushtetuese, mund te ndalohen nga gjykata resp. Gjykata Kushtetuese e nje vendi.

Arsyetimi, pranueshmeria, legjitmiteti ... i nje vendimit te tille eshte pastaj cershtje tjeter.

Regjistrimi i partise me siguri nuk mund te ndalohet, nese i ka plotesuar te gjitha kriteret e kerkuara per kete procedure administrative.
    Une u nisa nga fakti se parakushtet ligjore jane te permbushura, kuptohet............aq dallkauka nuk i shoh qe ta shkelin kushtetuten.

tung
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Kush mund ta ndale shamine, xhamiat ose mesimbesimin islam ne shkolla, ne nje vend me 96% musliman ???...........ate burr nuk e ka pjelle akoma nana.....dhe nuk do ta pjelle deri diten e kijametit. Nuk ka argumente per kete,
    tung
    O Tunxh stambolli!!
    Po ata qe e kane ndalur deri tani mesimbesimin islam ne shkollat shqipe , kush i ka pjelle, baba a??!!
    Po si nuk tu nxi njehere faqja mer Tunxh, nga gjithe keto gomarlleqe qe pellet me te madhe......!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    96% e kosoves jane MUSLIMAN............si ta kap radaka, ndaj KUJT mund te jene tolerant ose intolerant, e qe te ndikonte NATO ne kete skenari ???, babai ndaj djalit ???.....kosova ka perberje HOMOGJENE ne sferen fetare, ketu nuk behet fjale per "tolerance" ndaj

Si thua, UJI, eshte i LAGET ???
    Akulli, eshte i FTOHTE ???
    Zjari, a djeg ???

Po, meqe i din keto pergjigjet me larte, pse po shkruan "pa kryp" si thot populli ???, une duhet tash te te pyes, se a e njeh realitetin shqiptare, apo ne cfare BOTE je ka jeton ti shoki...

Ne kosove ka parti "politike" me lloj lloj programmi....kjo me e reja, e ka programmin e saje, te pelqen, anetareso ose jepja voten, ose beri te dyajat, nuk te pelqen, problemi yt....

Kush mund ta ndale shamine, xhamiat ose mesimbesimin islam ne shkolla, ne nje vend me 96% musliman ???...........ate burr nuk e ka pjelle akoma nana.....dhe nuk do ta pjelle deri diten e kijametit. Nuk ka argumente per kete, e nese dikush e ben nga inati, ai mund vetem ta beje kunder babes vet, vellaut vet, nenes vet, apo motres, djalit, vajzes.....e kape edhe kete ???

E vetmja njolle qe e shoh une, PERSE parti e re ???, une mendoj se partia demokratike do te ish vendi me i pershtatshem ku do te duhet te veprohej ne kete senz.

tung
    97%-jane ne kosove Shqipetare te besimit Islam,jo musliman,mos te krijojm pakjartesina ne opinjon,feja eshte diqka personale ,dhe nuk ja vlen te bisedohet,kurse 3%jan fundamentalista musliman,karakteristik eshte diskutimet pro Arabo/Afganistaneze dhe vllazeria me ta,qeshtje personale e tyre.
    Pra mos ta ngatrojme Kombin me fe,duhet te jemi te kujdesemi ne shprehje dhe mos te ngatrrohemi,duhet te diskutojm si ta permirsojme gjendjen e krijuar ne aspektet fetare si dhe toleranca.
    Ne shqipetaret e ashtuquajtures Kosov,ma se miri e dime qfar pasojash kemi dhe do te kemi ne te ardhmen nese mendojme si musliman e jo si shqipetar,kjo na ka kushtuar nje her por ket her jo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 06-03-2013 më 14:17

Me sa duket ja ka qelluar ai intelektuali serb ku thote se koseven e kemi humbur por ja dolem te shkaterrojme fene e tyre dhe rrinine e beme te mendon dhe te sillet si na...
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Sa i perket Kosoves(DARDANIS),gjithmon kemi qen vllezer me shqipetaret Katolik,pra ne jemi mirenjohes dhe kemi respekte per vllezerit tan Shqipetare Katolik,per ruajtjen e vlerave kobetare dhe patriotike,dashuria jone eshte natyrale e bekuar nga Perendia,dhe nuk ka fuqi ne kete toke qe mundet ta prishe...
    kete qe thua ti nuk e kemi pare ndonjehere, pasi kosova ka qene gjithmone nen hegjemonine e dikujt tjeter.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    O Tunxh stambolli!!
    Po ata qe e kane ndalur deri tani mesimbesimin islam ne shkollat shqipe , kush i ka pjelle, baba a??!!
    Po si nuk tu nxi njehere faqja mer Tunxh, nga gjithe keto gomarlleqe qe pellet me te madhe......!!!
    O gjysmak,

Kur bisedon me mua nxiri gojes parfym.

Themelimi i kesaj partie eshte pikerisht ajo qe them une.

Pyetja nuk eshte realizimi i asaj qe foli, por kur teje do te bjer zhetoni, e kape ?, ulu, njish per sot !

Tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

A ka parti kun ne kete bote te jet demomuslimane ose demokrate islame?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Po , partia e Erdoganit ne Turqi

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Pse iliria cunami zgjati vetem 500 v,e jo ma shume ta zeme prej kohes ilire kur romaket shkaterruan perandorin ilire?
    Krejt jeni hallakat me kta 500
    Sinqerisht te pyes : a mos mendon se shqiptaret me mire do kalonin nese nuk do ishte turku?
    Apo jemi msu na fajet i ka filoni dhe fisteki..
    Mfal se tpyta por kam dash ma heret me tpyt..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    kete qe thua ti nuk e kemi pare ndonjehere, pasi kosova ka qene gjithmone nen hegjemonine e dikujt tjeter.
    Akil djali keto qe ithem jane 100% te sakta,une ne lagjen time kam 4familje katolike shqipetare,ne aq afer jemi me ta qe ska dyshim aty shprehet dashuria jone,pastaj ndertimi i Katedrales Madheshtore,ky objekt gjigant madheshtore eshte ndertuar ne Zemer te Dardanis,vetem na ka gezuar ndertimi i saj,pse,sepse eshte kulte i vllezerve tane Katolik,qe aq shum kan kontribuar per qashtje kombetare,une vet personalishte shkoj ne kishe katolike sepse aty predikohet atdhedashuria dhe mirqenja e kombit tone.
    Ne nuk e harrojme mikpritjen e vllezerve tane nga MIRDITA qe kane strehuar pjes te familjev tona ne kohen e luftes se fundit,ate ne sekemi harruar dhe kurr e per jet nuk do ti harrojm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 06-03-2013 më 16:01

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •