Close
Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 233
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Pėr: Enver Hoxha planifikonte ta sulmonte Jugosllavine

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Kjo eshte trajte alegorike e te kuptuarit,kurse kuptimi eshte se se ne kohen e Titos kemi pasure jete apsulute,me kujtohet me disa shok te femijeris donim te shkonimne POLONI per avantura,pra per shpenzim te parave,por prinderit nuk me lejonin nga frika se mos po me ndodhe diqka ,por BABAI ndjes i paste shpirti,me qortonte vashdimishte duke me drejtuare gishtin ne kahje te Shqiperis se Enverit,thoshte se atje eshte jeta e lumture dhe kishte simpati te jashtzakonshme nga menyra e jeteses atje,dhe disiplina e organizuar ne pune te ndryshme ne ndertimin e atedheut me AKSIONE te ndryshme pune.
    Fehmikaciu, aty ku nuk duhet kam vrejtur se i jepni lapsit me ngjyr te trash....dhe shpreheni me nje fjalor disi te habitshem...se ku e ke interesin ti eshet qeshtje jote por per ke rrehin kumbanat edhe ne po e dijmi...ky eshte forum i pseodonimeve...duhet ta anlizojmi fjalen tende...qe per mua ėshtĖ tezper provokuse.....
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

Tem ka titulli: Enver Hoxha planifikonte ta sulmonte Jugosllavine ?
    Nuk ėshtĖ ne pytje se a do te ēlirohej Kosova por me rendesi thuhet "do ta sulmonte" se a do fitonte apo do hubaste betejen eshet diēka tjeter...secili shtet sot kamundesi dhe ndoshta edhe plane ne leter qe te sulmoje nje shtet por...sa do kishte suksese , ..Mirepo se besoj qe vetun Enveri ne mendjen e tij do e bente kete pa patur mbeshtetjen ndoshta (siē e besoj gjithnje) nga Amerika ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Tem ka titulli: Enver Hoxha planifikonte ta sulmonte Jugosllavine ?
    Nuk ėshtĖ ne pytje se a do te ēlirohej Kosova por me rendesi thuhet "do ta sulmonte" se a do fitonte apo do hubaste betejen eshet diēka tjeter...secili shtet sot kamundesi dhe ndoshta edhe plane ne leter qe te sulmoje nje shtet por...sa do kishte suksese , ..Mirepo se besoj qe vetun Enveri ne mendjen e tij do e bente kete pa patur mbeshtetjen ndoshta (siē e besoj gjithnje) nga Amerika ?
    Kur e kam hapur une kete teme, e kam bere per qellimin se; Ishte Xhaxhi ai qe mendonte, pra i rrahte zemra sadopak per Kosoven apo i tille si "shites"i saj?
    Ndersa jo (qellimi i temes), nese kishte mundesi ta pushtonte Jugosllavine, apo jo? ...Pastaj, se, sa ishte e pasur apo e varfur Shqiperia? ...Se, a kishim ne ne Kosve per te shkuar ne Poloni per Aventura te caktuara, apo jo? Etj, etj...qe ketu flitet "lidhje e palidhje" vetem se i pelqen ashtu dikujt...

Nje gje u sqarua nga Brari, ne nje postim te tij me lart (qe me kohe ishte e ditur, por duhej edhe te pranohej), se nuk mund te shitesh dicka qe nuk e ke (posedon).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 13-03-2013 mė 04:03

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Fehmikaciu, aty ku nuk duhet kam vrejtur se i jepni lapsit me ngjyr te trash....dhe shpreheni me nje fjalor disi te habitshem...se ku e ke interesin ti eshet qeshtje jote por per ke rrehin kumbanat edhe ne po e dijmi...ky eshte forum i pseodonimeve...duhet ta anlizojmi fjalen tende...qe per mua ėshtĖ tezper provokuse.....
    Kreksi se pari pershendetje nga prishtina dhe pa keqkuptime,une dua te shprehi nje te kaluar reale jo fort te vjeter,babai ka qen i burgosur politik sepse ne vitin 1956 ka then se kosova duhet ti takoj vendit ame ne autobus dhe ka qendruar 9muaj ne Burge,pastaj Vllau i im i dyte ka qen antare i partise MARSISTE -LENINISTE te kosoves athere gjimnazist dhe me shoket e tije ka perhapur parulla per Bashkim Kombetare,me kutohet si sote ne oret e hershme te mengjesit te vitit 1979 kur policia ne gjume me ka shqetsuar shume dhekan marr vllaun,por per shkak te moshes se mitur nuk e kan denuar.
    Pra keto jane realitete te hidhura per familjen time pasi qe jemi angazhuar per bashkim kombetare,familja ime dhe e ADEM DEMAQIT eshte e nje vije te gjakut shqipetare 3breze me heret ,dhe i gjith fshati dhe krahina e LLAPIT ka qen foleja e NACIONALISTEVE dhe SEPERATISTVE shqipetare kete e kemi ne gjake,krejte jugosllavin e kemi trazuar per kete dhe per ENVERIN pasi qe i till ka qen realiteti i athershem.
    Une gjethmon si femije kam andruare te jeme sikure PIRROJA dhe SKENDERBEU me aftesi ushtarake dhe trimeri,kam endruar te jem Ushtarak,dy her kam konkuruar ne AKADEMI USHTARAKE dhe nuk me kan pranuar per shkak te dyshimeve dhe te kaluares familjare ,ky ka qen deshprim per mua athere,sepse te gjitha kushtet i kam plotesuar me konkurs por ashtu ka qen e shkruar dhe nuk eshte ber,e di qe ky arsytim eshte qesharak por i till ka qen realiteti ne at kohe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 13-03-2013 mė 04:36

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Kreksi se pari pershendetje nga prishtina dhe pa keqkuptime,une dua te shprehi nje te kaluar reale jo fort te vjeter,babai ka qen i burgosur politik sepse ne vitin 1956 ka then se kosova duhet ti takoj vendit ame ne autobus dhe ka qendruar 9muaj ne Burge,pastaj Vllau i im i dyte ka qen antare i partise MARSISTE -LENINISTE te kosoves athere gjimnazist dhe me shoket e tije ka perhapur parulla per Bashkim Kombetare,me kutohet si sote ne oret e hershme te mengjesit te vitit 1979 kur policia ne gjume me ka shqetsuar shume dhekan marr vllaun,por per shkak te moshes se mitur nuk e kan denuar.
    Pra keto jane realitete te hidhura per familjen time pasi qe jemi angazhuar per bashkim kombetare,familja ime dhe e ADEM DEMAQIT eshte e nje vije te gjakut shqipetare 3breze me heret ,dhe i gjith fshati dhe krahina e LLAPIT ka qen foleja e NACIONALISTEVE dhe SEPERATISTVE shqipetare kete e kemi ne gjake,krejte jugosllavin e kemi trazuar per kete dhe per ENVERIN pasi qe i till ka qen realiteti i athershem.
    Une gjethmon si femije kam andruare te jeme sikure PIRROJA dhe SKENDERBEU me aftesi ushtarake dhe trimeri,kam endruar te jem Ushtarak,dy her kam konkuruar ne AKADEMI USHTARAKE dhe nuk me kan pranuar per shkak te dyshimeve dhe te kaluares familjare ,ky ka qen deshprim per mua athere,sepse te gjitha kushtet i kam plotesuar me konkurs por ashtu ka qen e shkruar dhe nuk eshte ber,e di qe ky arsytim eshte qesharak por i till ka qen realiteti ne at kohe.
    Fehmikaciu;"...Kjo eshte trajte alegorike e te kuptuarit,kurse kuptimi eshte se se ne kohen e Titos kemi pasure jete apsulute,..."

Keto fjale te nenvizuar ne te kuqe jane fjalet tuaja, o Fehmi...nga je duke ia futur, mor ti, Thumbit (Baskies) apo Patkoit?

P.S. T`i kthehemi Temes, te lutem,...shih pyetjet me lart qe kam bere ne postimin Nr. 103.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 13-03-2013 mė 05:16

Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Fehmikaciu;"...Kjo eshte trajte alegorike e te kuptuarit,kurse kuptimi eshte se se ne kohen e Titos kemi pasure jete apsulute,..."

Keto fjale te nenvizuar ne te kuqe jane fjalet tuaja, o Fehmi...nga je duke ia futur, mor ti, Thumbit (Baskies) apo Patkoit?

P.S. T`i kthehemi Temes, te lutem,...shih pyetjet me lart qe kam bere ne postimin Nr. 103.
    Une personalisht jam deshmitar i kohes,kjo jet ka qene ne enderra,dhe sigurishte dikujna i doket e pabesueshme,Pasaporta e jugosllavis ka qen e pranuar thuajse ne mbar boten,para kemi pasur pa mase,kjo eshte ma se e vertet,ka pasue edhe varferi nuk ka dyshim per ate,por edhe LLUKSI nuk ka munguar,mua personalishte kjo jete nuk me ka intersuar,kam punuar tan jeten,i kam realizuar objektivat jetsore dhe kam arriture me kohe qellimet,pak kam folur shum kam punuar,tani mirrem me diskutime dhe me postime kur kam koh te lire si dhe i respektoj idet pozitive dhe reale nga te tjert,por e kaluara ka qene e tille,me kujtohet nje fjalim i nje politikani te njohur te asaj kohe kur thoshte NE KEMI PRUAR GJENDJEN NE KOSOVE DERI NE VITIN 74ME KETO AFTESI QE KEMI,KURSE JU DUHET TI RRITNI AFTESIT DHE DITURIT QE QASHTJA TE SHKON ME TUTJE....NE FINALE.

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Enver Hoxha per Greket !!!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

...................Pasaporta e jugosllavis ka qen e pranuar thuajse ne mbar boten,para kemi pasur pa mase............
    PO, me kujtohet mua kur ne vitet '90 vinin "vellezerit e roberuar e te shkatrruar" nga Kosova dhe shisnin pashaporta jugosllave ne Tirane (cmimi atehere nga 3 mije deri 4 mije D-Marka!!!!), sot qe nuk njihet pasaporta e Kosoves (kerkojne viza) vellezerit e shumevuajtur kerkojne te kene te gjithe pashaporten e shtetit shqiptar (gratis vetkuptohet) ..........!!!!!!
    Se per Dullen aman sa do doja te ishte e vertete!

Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    PO, me kujtohet mua kur ne vitet '90 vinin "vellezerit e roberuar e te shkatrruar" nga Kosova dhe shisnin pashaporta jugosllave ne Tirane (cmimi atehere nga 3 mije deri 4 mije D-Marka!!!!), sot qe nuk njihet pasaporta e Kosoves (kerkojne viza) vellezerit e shumevuajtur kerkojne te kene te gjithe pashaporten e shtetit shqiptar (gratis vetkuptohet) ..........!!!!!!
    Se per Dullen aman sa do doja te ishte e vertete!
    Me falni ju lutem ,por kushe eshte ky DULLA?...

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Me falni ju lutem ,por kushe eshte ky DULLA?...
    Dulla asht mnmth (me nder me..) E. Hoxha!

Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •