Mbase ka qene gjithnje vec te ne si kane dhene rendesi. Po sa per kete fqinjen time , do te shkoj ne nje vend te njohur turistik ne Gjermani ne kufi me Zvicren, pushim hesapi. Une se kuptoj dot nese do ti ndihmoje ky lloj rehabilitimi kur le vajzen per 5 jave ne nje moshe shume delikate....... I bejne vetes hyzmet femrat e perendimit....
Meqe ra fjala ato qe po mendoje ti me bene edhe mua te mendoje per kilet e mia. Dikur ,a long time ago, bartja rrobat me numer 36. Kthimi ne kete mase do te mbetet vetem nje enderr e parealizuar si duket.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 22-03-2013 mė 17:24
AUTOCHTHONOUS
ee ne fakt femrat shqiptare jane me te sakrifices kur vjen puna te fmijet.
hihihi aq eshte dhe masa ime tani, 36.SA per peshen e mira eshte me e rujt disi, un mundohem, tani jam mire, po si dihet me vone. Thone se ka lidhje dhe trashgimnia. Mami im eshte e dobet, kshuqe mbase nuk shendoshem as un me vone
![]()
Uroj te mbetesh te 36.Se eshte kogja e dhimbshme te shohesh rrobate preferuara ne dollap pa pasur mundesi ti veshesh.
Edhe nena ime eshte e dobet ,por jo edhe babi. Pastaj kam hallen qe mezi me 100 dieta po arrin te mos jete mbipeshe..... Si duket do tkem marre nga keta...... Por mbase do mbetem te pakten te 38shi.
Plaku , sa te duhen? Qe te kthej masen 36 duhet ti heq 7 po edhe me 5 me pak jam e kenaqur.... Dhe i ke gratis hahaha...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 22-03-2013 mė 17:32
AUTOCHTHONOUS
...sa njerez te mire ka ky forum...mendim qe me del nga shpirti ne keto momente!
Krijoni Kontakt