Po mendoj si ta ndaj dhe ne sa pjese ta ndaj mendjen :S
Ndaje pa hile ne tre pjese
Postuar mė parė nga starbright Ndaje pa hile ne tre pjese Po mendoj, perse ne tre pjese?
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Po mendoj, perse ne tre pjese? po mendoj, po sa ?
po mendoj sa shum kohe u be qe nuk hyj ne forum
Postuar mė parė nga littlegirl po mendoj, po sa ? Po mendoj ta ndaje ne dy pjese atehere
Postuar mė parė nga starbright Po mendoj ta ndaje ne dy pjese atehere po mendoj, po pse 2 ?
Postuar mė parė nga littlegirl po mendoj, po sa ? kete po mendoj edhe une po mendoj paskemi te njejtin mendim Postuar mė parė nga littlegirl po mendoj sa shum kohe u be qe nuk hyj ne forum Po mendoj sa e vogel eshte kjo vajza dhe e vogel ne cfarE? Postuar mė parė nga starbright Po mendoj ta ndaje ne dy pjese atehere Po mendoj sa pjese ka truri
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Po mendoj sa e vogel eshte kjo vajza dhe e vogel ne cfarE? po mendoj, se tani qe po shkruaj nuk jam me aq e vogel sa atehere kur e hapa profilin
Postuar mė parė nga littlegirl po mendoj, se tani qe po shkruaj nuk jam me aq e vogel sa atehere kur e hapa profilin Po mendoj se kjo vajza ka te drejte Po mendoj sa ndryshime jane bere ne jeten e saj Dhe po mendoj perse u rikthye Po mendoj...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt