Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: Te krishteret jane armiq te popullit Turk

Citim Postuar mė parė nga peshkatari2011 Lexo Postimin
    korca 123,,qe jemi komb tolerant kjo nuk diskutohet,,neve ne vendin tone (SHQIPERI NATYRALE) ashtu sic e fali i madhi''ZOT''jemi aq tolerante sa nuk ben,,te degjojme ty dhe ndonje tellall tjeter qe na provokon nga mengjezi ne darke,,njerez te ketij takemi nuk kane as fe as ''Atdhe'' per para shesin dhe t,ane,ne prape ju tolerojme.-Shprehjet e tua ''tinzare''ne vendet e tyre !!!! a s,me thua ke ke ndermend,,,,,Vellezerit''e tu me mjeker si te cjapit a nuk e kane patrikanen ne turqi,,ne stamboll,ne egjipt te krishteret si nget njeri po ashtu ne siri...nga te vjen ku informacion nuk na thua,??valle ,ne shqiptaret nuk jua njohim fizionomine ketyre ''dogmave'''nuk me vjen keq per ty dhe ca me dhe pa mjeker si te cjapit ,qe cirren gjithe diten.. heret a vone do te gjejne ate c,fare mbjellin,po mbolle percarjen ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Kete qe kam shkruar me lart nuk e kam ekzluzivisht per shqiptaret por me shume u referohem myslimaneve nga vendet e lindjes ku nuk respektohet asnje e drejte e te krishterve dhe kur shkojne ne perendim kerkojne te drejta kur ne vendet e tyre te krishteret hidhen ne ere neper kisha.
    Sa per patrikanen ne turqi,atyre nuk iu lejojne te kene nje seminar ku te shkollojne kleriket dhe detyrohen te studiojne larg turqise,te krishteret e egjiptit me te vertete nuk i ndjek njeri,thjesht me duket mua sikur para ca muajsh per krishtlindje u hodhen ne ere ca kisha plot me njerez te pafajshem brenda.Po ata vellezerit e tu me mjeker si te cjapit nuk ta vrasin ndopak syrin apo shikon vetem me syrin e majte???
    Sa per ate punen e tolerimit,kush je ti qe duhet te me tolerosh mua?????

Korca123,me se pari duhesh te dishe se tani eshte kohe trazirash,pra ku ujku eshte perzier me delet,e dyta keto vende qe ti mendon se jane muslimane e ke gabim sepse nuk jan muslimane por jane diktatoriale bile me keq ,pra skan lidhje me fene sikur krishteret ne evrope te cileve vetem emri ju ka mbetur krishtere,kurse ne realitet jane me keq se paganet sepse kan marre fene e ateizmit praokracine.Ashtu pra eshte edhe me "muslimanet" sot,pra jane large fese dhe parimeve fetare...kjo eshten gjendja momentale,per fat te keqe dhe per kete shkak gabim jane gjith ato akuzime ne baza fetare..
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Sa per ate punen e tolerimit,kush je ti qe duhet te me tolerosh mua?????
    korca,une jam nje perfaqesues i denje i races ''SHQIPTARE'' nje nga te shumtit,,pyetja qe une te kam bere disa here po ti nuk i pergjigjesh dhe dredhon me marifet eshte;- Ti ke perfaqeson,,se te thuash shqiptaret,,,jo do te ndiheshin te fyer, ti mundohesh me helmin tend me c,do menyre ti japesh diskutimit(nuk po them debat) ngjyra fetare,mundohesh te paraqitesh si viktime ,minon unitetin kombetar, flet me kompetence,bile nxjerr dhe perfundime,,
    Kete qe kam shkruar me lart nuk e kam ekzluzivisht per shqiptaret por me shume u referohem myslimaneve
    ,, muslimaneve !!! po kujt atyre shqiptare ??? apo e ke me ato ''maliqerit'' e tjere,,,duket se harron qe myslimanet shqiptare jane shumice apo e ben me qellim?? ashtu sic do ti te rrish i qete ne fene tende,,,ler dhe te tjeret te rrine, Ne qofte se nuk merr vesh nga historia ,,,me mire fillo me kryqezatat,,pastaj fillo me historine e flamureve,,,,,,,,,,kujdes keto jane simbole ''KOMBETARE'' jo te kishes tuaj,

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

korca,une jam nje perfaqesues i denje i races ''SHQIPTARE'' nje nga te shumtit,,pyetja qe une te kam bere disa here po ti nuk i pergjigjesh dhe dredhon me marifet eshte;- Ti ke perfaqeson,,se te thuash shqiptaret,,,jo do te ndiheshin te fyer, ti mundohesh me helmin tend me c,do menyre ti japesh diskutimit(nuk po them debat) ngjyra fetare,mundohesh te paraqitesh si viktime ,minon unitetin kombetar, flet me kompetence,bile nxjerr dhe perfundime,,,, muslimaneve !!! po kujt atyre shqiptare ??? apo e ke me ato ''maliqerit'' e tjere,,,duket se harron qe myslimanet shqiptare jane shumice apo e ben me qellim?? ashtu sic do ti te rrish i qete ne fene tende,,,ler dhe te tjeret te rrine, Ne qofte se nuk merr vesh nga historia ,,,me mire fillo me kryqezatat,,pastaj fillo me historine e flamureve,,,,,,,,,,kujdes keto jane simbole ''KOMBETARE'' jo te kishes tuaj,
    filluat luften e simBoleve. shif te perqafosh frymen europiane, e leri simBolet te shpija jote.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Eshte i vertete hadithi ne fjale qe tregon per clirimin EDYTE TE STAMBOLLIT,dhe ai do behet jo nga arabet dhe popujve semit por do jene popull nga pasardhesit e Ishakut,pra do te jene rrace e bardhe evropiane,dhe Stambollin do ta marrin jo me lufte por do ta rrethojne dhe ai do te dorezohet pa lufte..pra kjo ushtri myslimane nga evropa do jete me fame te madhe
    Ska dyshim se tere profecite deri tani jane reakizuar 100% dhe kjo eshte pjese e besimit tone...
    Arbereshi niko,e di se do te habitesh me keto gjera sepse ne koken tuaj mendoni se si eshte e mundur kjo kur turqia eshte shtet musliman,Erdogani musliman...etj
    Por profeti jone na profetizon se islami do te zhduket dhe do te mbesi vetem emri musliman,njilloj sikur te krishteret ku krishterizmi eshte vetem me goje,por njerezit e keqinj kan shperdiruar emrin e krishtit...pra sot gjithsesi se skemi asnji vend musliman ku sundon sheriati,perkundrazi ato jane vende pagane sekullariste ose me cerek sheriati i perzier me fene pagane pra demojracine.
    Pra tere lideret sot te vendeve te ashtequajtura muslimane duke filluar nga arabija saudike e deri ne turqi jane tagute-qafira,mosbesimtar te klasit te pare pra edhe Erdogani i tille eshte..
    Hadithi ne fjale per ate eshte potencuar per clirimin e dyte te Stambollit,njisoj hadithi flete edhe Per clirimin e MEKKES dhe Medines..
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

filluat luften e simBoleve. shif te perqafosh frymen europiane, e leri simBolet te shpija jote.
    Qile fale ZOTIT une kam lindur europian,jo bizantin,,ndryshojme shume

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

korca,une jam nje perfaqesues i denje i races ''SHQIPTARE'' nje nga te shumtit,,pyetja qe une te kam bere disa here po ti nuk i pergjigjesh dhe dredhon me marifet eshte;- Ti ke perfaqeson,,se te thuash shqiptaret,,,jo do te ndiheshin te fyer, ti mundohesh me helmin tend me c,do menyre ti japesh diskutimit(nuk po them debat) ngjyra fetare,mundohesh te paraqitesh si viktime ,minon unitetin kombetar, flet me kompetence,bile nxjerr dhe perfundime,,
    Une nuk mar persiper te perfaqesoj askend,thjesht shpreh mendimin tim,e kam te drejten apo jo????
    Unitetin kombetar nuk e demtojne pergjigjet e mia por e demtojne ata qe i quajne te krishteret si tradhetare dhe jo shqiptare...

,, muslimaneve !!! po kujt atyre shqiptare ??? apo e ke me ato ''maliqerit'' e tjere,,,duket se harron qe myslimanet shqiptare jane shumice apo e ben me qellim?? ashtu sic do ti te rrish i qete ne fene tende,,,ler dhe te tjeret te rrine, Ne qofte se nuk merr vesh nga historia ,,,me mire fillo me kryqezatat,,pastaj fillo me historine e flamureve,,,,,,,,,,kujdes keto jane simbole ''KOMBETARE'' jo te kishes tuaj,
    Perse nuk e citon te plote,myslimaneve nga vendet e lindes.
    Une nuk po bej asnje thirje qe dikush te ndryshoje fene,thjesht kerkoj qe te mos na beheni "me katolik se papa" duke na e quajtur flamurin kuqezi prone te shqiptareve myslimane,eshte kaq e thjeshte ceshtja..

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Qile fale ZOTIT une kam lindur europian,jo bizantin,,ndryshojme shume
    ke lindur ne europe, doje te thoshe apo jo!!!!!!!!!!!!!!!!
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    lexo artikullin qe solla njehere.
    te mesosh se si eshte shteti turk dhe ligjet e saj te sanksionuara ne kushtetute.

ti po pozicionohesh me turqine e jo me shqetesimet e europes per turqine. sepse lajmi qe solla ka dale nga gazetat dhe organizatat europiane.. e drejta jote te jesh me turqine.
    por une jam me europen. dhe nuk ma ndjen fare per turqine.
    I paske ra shpull vetes bumerang, po meqe nuk ta djen fare per turqin pse merresh at'her me turqin?!!

Kjo qe po e them tash besoj qe nuk do ti pelqej disave po nganjeher mendoj mir qe na ka pushtu Perandoria Osmane sepse fal ketij pushtimi sot kemi me pak Aqila.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    I paske ra shpull vetes bumerang, po meqe nuk ta djen fare per turqin pse merresh at'her me turqin?!!

Kjo qe po e them tash besoj qe nuk do ti pelqej disave po nganjeher mendoj mir qe na ka pushtu Perandoria Osmane sepse fal ketij pushtimi sot kemi me pak Aqila.
    O vella lije kete se ky ka kompleksitetin e Hitlerit...i urrente cifutet edhe pse baben ashtu e kishte. (edhe me gjenetikisht e kane vertetuar kete gje, pervec faktit qe e jema e tij ngeli me barre kur punonte si sherbetore te nje cifut)

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •