Une nuk e di se kush do fitoje se gjithmone me bjen si surprize me ne fund... por deshiren e kam qe ta fitoje Clay Aiken se ai ka talent shume te madh! Raw talent and very classic deep manly voice!!! Ciaoo =]
Une nuk e di se kush do fitoje se gjithmone me bjen si surprize me ne fund... por deshiren e kam qe ta fitoje Clay Aiken se ai ka talent shume te madh! Raw talent and very classic deep manly voice!!! Ciaoo =]
une them Joshua ose Clay...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
C'fare i pelqejne Ruben se marr vesh. Kot kendon, ze koti.
Mua me pelqen Clay Aiken shpresoj qe te fitoj ai.
I dihet qe njera nga ato dy bjondet do hyje ne finalen se kane bukurine dhe trupin..
But Clay ja kalon te gjithve
E pa pritura per mua ishte largimi i KIMBERLY, e tani kane mbetur vetem gjashte ....
![]()
Do te doja qe te fitonte Joshua Gracin, por ka akoma rruge te gjate e te veshtire per te bere , te shofim...
Ja dhe Joshua me bebushin qe e ndjek e i jep zemer gjate konkurimit![]()
![]()
Une them se do fitoj Clay...sot ka per tu skualifikuar trenyce ose josh...mos harroni ta ndiqni tonight at 8:00 p.m. on FOX...,( papapa cfare prezantuese qe jam)
![]()
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Bir Nona Bir
maroi edicioni i 2007 postimi i funit ktu qeka i 2003. Jordin e ka meritu qe kur u prezantu per here te pare dmth ja vuna synin... tashi tu shtu numrin e albumve te uli i cik numrin e kileve ene bohet xix fare
Bir Nona Bir
Krijoni Kontakt