Close
Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 186

Për: Xhamitë e reja, shqetësime në Maqedoni

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    ]

---------------------------------
    Rrritjen me te madhe te popullsise e kane shqiptaret. Maqedonasit 3 here , romet 7 dhe shqiptaret 9 here me teper..
    Ju lumte Shqiptareve atje. Shume shpejt e gjithe Maqedonia do jet e Shqiptareve dhe Maqedonet do jene nje minoritet i vogel i paperfillshem per te mbajtur shtet. Kjo eshte nje fitore e madhe. Ne vend qe te mernim gjysmen e Maqedonise, do ta marim te gjithen... Greku , Serbi dhe Bullgari ta mbajne me dore
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

]
    S
    I TË BËHET E SUKSESSHME EKONOMIA NË
    G
    OSTIVAR
    ?
    Ooo Zdralooo... Qeveriablu te beri nja dy pyetje !! Sa Nobelist ka Shqiperia dhe sa shkolla fillore ka Gjirokastra... Jepi pergjigje djalit e mos dil kodra mbi breg !

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Ne vitin 2000 ne Kosove ka ne cdo 100 banore 21 analfabete.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ne vitin 2000 ne Kosove ka ne cdo 100 banore 21 analfabete.
    Interesant eshte me shqiptaret ortodoks dhe sigurisht ata katolik si lloji i mesit.

Ne Shqiperi egzistojn 1200 kisha vend e pavend per 20% te popullesis, dhe plus kesaj behen sikur te çmenden se pse shqiptaret e besimit Islam, posedojn nga nje xhami ne fshatrat e tyre.

Ju e dini mir, se pasojat anti-islame qe behen qoft ne serbi, greqi apo edhe maqedoni,.. kan perkusione mbrenda territorit shqiptar ! Po u ndez nje luft fetare, ju me nuk jeni bashkombas te tan me kete perkrahje qe i beni armiqeve tan !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    DUhet met dhen ty llogari tash se ku i gjejm parat.. po ja un te trego me Euro i ndertojme xhamin ne fshatin tim e cila kushton 300 mi euro e kem ndertu me parat e fshatit dhe sa her te jet nevoja ne Mobilizohemi kur esht ne pyetje feja jon .
    jo mor ti djalosh nuk du me me dhan llogari,ketu bisede behet,e nuk me intereson ai ndertoni me euro apo me dollar,un pyeta ku i gjeni?!,a nuk do ishte ma mir ata 300 mi euro me shku ne hapjen e vendeve pune ,ne kopshte e cerdhe,ne shkolla per forcimin e gjuhes shqipe,nder te varfen etj?

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    jo mor ti djalosh nuk u me me dhan llogari,e nuk me intereson ai ndertoni me euro apo me dollar,un pyeta ku i gjeni?!,a nuk do ishte ma mir ata 300 mi euro me shku ne hapjen e vendeve pune ,ne kopshte e cerdhe,ne shkolla per forcimin e gjuhes shqipe,nder te varfen etj?
    Bledi,

Greqia i posedon shkollat e veta ne Shqiperi dhe ju edukon femit ne gjuhen e saj e ti na behesh patriot ketu, ku gjuha maqedonase s'ka mund te infiltrohet as me arme e as me paqe ?

Shko perzeri ato shkolla greke qe t'i greqizojn femit ne Shqiperi, pastaj eja dhe na jepni leksione patriotike ! Dakord ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Bledi,

Greqia i posedon shkollat e veta ne Shqiperi dhe ju edukon femit ne gjuhen e saj e ti na behesh patriot ketu, ku gjuha maqedonase s'ka mund te infiltrohet as me arme e as me paqe ?

Shko perzeri ato shkolla greke qe t'i greqizojn femit ne Shqiperi, pastaj eja dhe na jepni leksione patriotike ! Dakord ?
    eshte ma mir qe ti kesh disa gjera me te percaktuara dhe me te qarta ne mendjen tende,nuk ke pse me tregon ti mu a jam patriot apo jo,shkollat greke ne shqiperi jan komplet nje ceshtje tjeter,qe me baze te disa kontratave internacionale,duhet te ekzistojne per nje pjese qe e quan veten minoritet dhe do te mesoje ate gjuhe,por kjo ska lidhje me ate qe thash un,fundi fundit ata shkolla i ka financuar vete greku dhe jo shqiptaret,ketu behet fjale per ate cka kane ne dore shqiptaret,pra ju,dhe kete thash me lart,pra,te kesh nje shume parash dhe ta japesh ne kisha e xhamija,pe mua esht krim,ku do ishte sh ma mir sic e thash me lart ata para te venin ne hapjen e vendeve pune ,ne kopshte e cerdhe,ne shkolla per forcimin e gjuhes shqipe,nder te varfen etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 24-02-2013 më 09:03

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    eshte ma mir qe ti kesh disa gjera me te percakktuara dhe me te qarta ne mendjen tende,nuk ke pse me tregon ti mu a jam patriot apo jo,shkollat greke ne shqiperi jan komplet nje qeshtje tjeter,qe me baze te disa kontratave internacionale,duhet te ekzistojne per nje pjese qe e quan veten minoritet dhe do te mesoje ate gjuhe,por kjo ska lidhje me ate qe thash un,fundi fundit ata shkolla i ka financuar vete greku dhe jo shqiptaret,ketu behet fjale per ate cka kane ne dore shqiptaret,pra ju,dhe kete thash me lart,pra,te kesh nje shume parash dhe ta japesh ne kisha e xhamija,pe mua esht krim,ku do ishte sh ma mir sic e thash me lart ata para te venin ne hapjen e vendeve pune ,ne kopshte e cerdhe,ne shkolla per forcimin e gjuhes shqipe,nder te varfen etj
    Se pari nuk jam shtetas i maqedonis, e dyta, me aq njohuri sa kam, çdo fshat posedon shkollat e gjuhes shqipe, qytetet e medha si Gostivari jo vetem gjimnazët, por tani edhe univerzitete ne gjuhen shqipe kan ! Keto te holla, nuk i dhan maqedonet, por pikerisht keta musliman qe ju po shprehni keqardhje se pse nje pjes te jetes se tyre, i paskan kushtuar edhe Zotit ! Pa Zot, s'ke as shkoll, as fe, e as atdhe !

PS: Ne ato shkolla qe po i permend, jan shqiptaret qe shkollohen ne gjuhen greke, e jo "minoriteti" inegzistent GREK !

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

As 1% e studenteve nuk japin provimin
    http://xhelalzejneli.com/arsimi-shqi...-e-degradimit/

ARSIMI SHQIPTAR NË MAQEDONI – SHKALLA TRONDITËSE E DEGRADIMIT
    Home» Analiza » ARSIMI SHQIPTAR NË MAQEDONI – SHKALLA TRONDITËSE E DEGRADIMIT
    Xhelal Zejneli

Xhelal Zejneli

Rezultatet e maturës shtetërore në Maqedoni nga lënda e gjuhës shqipe dhe e letërsisë, për shkak të mënyrës se si realizohet provimi, as prej së largu nuk janë tregues objektivë dhe të saktë të cilësisë së arsimit shqiptar në Maqedoni. Në disa shtete të rajonit, provimi i maturës shtetërore zbatohet nën mbikëqyrjen e kamerave dhe pa telefona celularë. Përqindja e nxënësve që nuk e kalojnë maturën shtetërore, p.sh. në Shqipëri dhe në Kosovë është tejet e madhe. Sikur edhe në Maqedoni të viheshin në përdorim kamerat dhe të eliminoheshin telefonat celularë, përqindja e nxënësve që nuk do ta jepnin këtë provim, do të kishte përmasa dramatike dhe tronditëse. Në vitin shkollor 2010-2011, në afatin e qershorit provimin nuk arritën ta japin vetëm 1 % e maturantëve. Pas dy muajve, pra në afatin e gushtit, kaluan të gjithë. Sivjet, provimin nuk arritën ta japin 3,6% e maturantëve.
    -------------------------------
    Po cfar ze ne goje kishat per primitive kua ato nxisin arsimimin e besimtareve, kur nga krishterimi kemi sot demokracine dhe mundesine e shtetit laik.Ne kishe pranohet dhe konvertimi e fe te tjhera , kur ajo eshte e nevojshme , por ne isam denohet me vdekje ai qe konvertohet.Mjer ju qe jeni kalbur nga injoranca , se as islami nuk ka hyre tek ju.Ju jeni ushqyer vetem me urrjtje per kedo qe eshte ndryshe.Shtesa e popullsise pa kritere do te ju kthehet ne bumerang dhe do tju mbyse po ju, me injorance varferi, do te mbeteni skllever te perjetshem.Te beshe nje jete cilesore, te jeshe i sukseseshem ne jete, nuk eshte privilegj i familjeve me shume femije por ato me pak.Cdo popull administrohet nga truri dhe dhe jo nga numri i madhe skllevereve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 24-02-2013 më 09:34
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Shihni ju punen e juaj dhe mos u merrni me nencmimin e te tjereve kur jeni vete te fundosur.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •