Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Kosova më e varfëra në Europë e 9-ta në botë

9. KOSOVA
    Indeksi i varfërisë: 53.6
    Inflacioni: 8.3%
    Papunësia: 45.3%
    Në vendin më të varfër në Evropë, mesatarja vjetore e të ardhurave për kokë banori është 7.400 dollarë. Remitancat nga vendet e tjera evropiane, kryesisht nga Zvicra, Gjermania dhe shtetet nordike, llogaritet se përbëjnë 18 për qind të GDP-së. Edhe pse ekonomia e Kosovës ka treguar hapa të rëndësishëm në kalimin në sistemin e bazuar në treg, papunësia e shfrenuar mbetet problem.

Te gjithe e dime se Kosova eshte e varfer por te jete nga me te varfrat e me te varfeve dhe te ardhurat per koke banori ti kete 7900 dollare eshte paksa e cuditshme ,me 7900 dollare per koke banori nuk je edhe aq i varfer !
    Ky "studim" lere qe nuk eshte real por qesharak,paga mesatare ne Kosove eshte 200-300 euro dhe ka shume e shume familje qe me 4.5 apo me shume anetare jetojne nga nje page e vetme qe i bjen se me 2000-3000 euro % e larte e familjeve e kalojne vitin ,e ky studim thote 7900 dollare per koke banori !!!!

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Kosova më e varfëra në Europë e 9-ta në botë

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kosova nuk eshte e varfer...

Kosoven po e varferojne ata qe po e sundojne dhe po e vjedhin: Pushteti kuslingo-gangster i Hashim Thacit, Serbia, BE-ja dhe SHBA-te.
    Sakte vetm priashtim kane SHBA-te

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •