Postuar mė parė nga mia@ Ai le t'ja japi kujt ti doje qejfi cmimin, une po ta fal ty. Desha me tu pergjigj me reputacion, por m'doli "ik se le nam tu i ba komplimente mia@-se"
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga skender76 Oj t'gjetun thot, me t'paren e ke gjet Ti ke fitu edhe ēmim shum special, mund t'me presh nje bilet per me ardh n'Amerik Vetem 5 muaj do rri. Do na tregosh tani apo e ke me te lutme ti?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga skender76 Pershnetje t'gjithve! Gjeta ket lojen dhe thash t'ua sjell edhe juve. Un pergjigjen e dhash brenda 10 sekondave, dhe pasi e rikontrollova mendoj se e kam dhen pergjigje te sakt. Kush e gjen s'fiton asigja Skedarėt e Bashkėngjitur 159693 nese e ke fjalen per katrore jan 16
Postuar mė parė nga Lexuesi_ nese e ke fjalen per katrore jan 16 Lexuesi, jane 40 loneeagle ka sjell edhe nje link ku kemi zgjidhjen/demostrimin
Postuar mė parė nga Lexuesi_ nese e ke fjalen per katrore jan 16 Ti fiton.....vjen nė Tiranė.
Postuar mė parė nga Lexuesi_ nese e ke fjalen per katrore jan 16 bravo! qe dora
Postuar mė parė nga Station Ti fiton.....vjen nė Tiranė. Ooooo falemineres haha
Postuar mė parė nga teta bravo! qe dora pse moj po rreh shuplake nuk e qellova jo
Une kshtu qysh e paska llogarit kjo nga linku muj i nxjerri ende me shume se 40
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Une kshtu qysh e paska llogarit kjo nga linku muj i nxjerri ende me shume se 40 pa hajde i her ta kqyrim sa i zoti je lol mush me i qit 41 i fort je lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt