Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

A ka bërë mirë Shqipëria që ka njohur pavarësinë e Kosovës?

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

Joooooo. Hiç nuk e kam të qartë nëse ka bërë mirë Shqipëria që u ngut ta njihte pavarësinë e Kosovës!!

Ma shpjegoni ju lutem!
    P.S. Kjo disi po më tingëllon sikur të thuhet: bëni, mor c'të doni; kjo nuk është punë jona!! Ne nuk përzihemi në punë të brendshme të Serbisë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 18-02-2013 më 22:09
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: A ka bërë mirë Shqipëria që ka njohur pavarësinë e Kosovës?

bac..ti ke kopjuar nje shkrim tendin dhe na e bjen ketu..poshte tij thur nje fjali krejt pa kuptim.. ku e pate shkruar ate shkrimin me pseudonimin projekti qe ta shohim ne origjinal..

sa i perket pyetjes dua te them se je konfuz..pyetje me pavend nuk besoj se ke bere ndonjehere..po si mos ta bente shqiperia njohjen e republikes se kosovet aman..po gjeja e pare qe do bente shqiperia do ishte njohja dhe jo e kunderta...ndryshe te huajt do i thonin kosoves '' ik moj se ty nuk te njeh as nena jote e po te njohim ne te tjeret''...nuk e di cka ke pase ne mendje tjeter ti ..mbetet te shkruash me shume e jo thjeshte dy fjali pa kuptim..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Pêrshëndetje Malësor. Të huajat janë këto termet "Nënë" "Bijë", "Shqipëri e madhe". S'ka as ëmë as bijë - ka vetëm Shqipëri. Shqipëria duhej të shtirej sikur po zemërohet e të thotë: Mos luani me pjesët e mia. Kosova në raport me Shqipërinë është si të themi si secili rreth tjetër shqiptar.

* Shqipëria aso kohej duhej, kinse, të zemërohej pak duke kundërshtuar, se po shpallni të pavarura territore të mia, të cilat me dhunë dhe padrejtësisht m'i keni marrë. Të paktën që mund të bënte Shqipëria ishte të kërkonte një referendum ( me tri pika ), ku populli i Kosovës do të deklarohej:
    * bashkim prapë me Serbinë si federatë e konfederatë,
    * si shtet i pavaruar dhe
    * bashkim me truallin amë Shqipërinë.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kaq by.the ka shqiperia bace..nuk ja mban me shume..nuk mund ti vesh gomarit barren e kalit...ja e pe qe sa e hapi sala gojen per keto qeshtje desh ja moren frymen shqiptaret te paret..nuk po e veme ne diskutim per cka e beri sala , hashimi dhe aliu..mund te ken qellime krejt elektorale keto njerez ama rreagimi i shqiptareve fillimisht ishte i befasishem..pastaj dihej se fqinjet do te dhiheshin ne breke dhe pritej reagimi i tyre por reagimi shqiptar ishte me i eger se i fqinjeve...tani ti thua te bejne referendum..a e di mo se po te kishte thene kete gje sala do e kishin var te kali i skenderbeut..thash sala pasi ai eshte sot ne pushtet dhe i takon te zotit te shtepise te flase..kur te vije dikush tjeter si zot shtepie i takon te flase ai...

shqiperia ka bere me te miren e mundshme ne rrethanat qe egzistojne ne trojet shqiptare..a mund te beje edhe me shume..e mira nuk ka fund..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Aq fuqi apo ne gjuhen popullore *takat* politike ka shqiperia .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288

pse more pe idhnoni bacin . Duhet mi kallxu qe veq skan dite ku osht ky ne ate vakt se me pas vet kta qka me ba tash jo shtet po kontinent ne veti ish ba shqipnia me kosoven .Um gzove bac qe tu paska nal vaj per nik namet

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    kaq by.the ka shqiperia bace..nuk ja mban me shume..nuk mund ti vesh gomarit barren e kalit...ja e pe qe sa e hapi sala gojen per keto qeshtje desh ja moren frymen shqiptaret te paret..nuk po e veme ne diskutim per cka e beri sala , hashimi dhe aliu..mund te ken qellime krejt elektorale keto njerez ama rreagimi i shqiptareve fillimisht ishte i befasishem..pastaj dihej se fqinjet do te dhiheshin ne breke dhe pritej reagimi i tyre por reagimi shqiptar ishte me i eger se i fqinjeve...tani ti thua te bejne referendum..a e di mo se po te kishte thene kete gje sala do e kishin var te kali i skenderbeut..thash sala pasi ai eshte sot ne pushtet dhe i takon te zotit te shtepise te flase..kur te vije dikush tjeter si zot shtepie i takon te flase ai...

shqiperia ka bere me te miren e mundshme ne rrethanat qe egzistojne ne trojet shqiptare..a mund te beje edhe me shume..e mira nuk ka fund..
    Atëherë pse ky cirkuzanti tash kishe po flet për bashkim kombëtar.
    Ta kërkosh tash Bashkimin Kombëtar me Kosovën është si të thuash do bëjmë bashkim kombëtar me Bullgarinë.
    Ky e tëhuajti Kosovën, me pranimin e saj si shtet i pavaruar.
    Nuk besoj se aso kohe( po të kishte kërkuar ato që postova më lart ) do ta kishin pritur më keq se tash kur doli me këtë fillozofinë budallallaqe - paraelektorale për Bashkimin Kombëtar!
    Faktikisht këta ( d.m.th. të dy kryeministrat) me kohë janë deklaruar se bashkimi i shqiptarëve do bëhet vetëm në UE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 19-02-2013 më 18:00

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

bac..ne nje moment te caktuar behet nje politike e caktuar..kete politike ka bere shqiperia ne etapa te caktuar te saj..pastaj a e di dicka qe shqiperia ka qene , eshte dhe do te jete si ai femija qe e marrin perdore dhe e dergojne aty ku duhet..zaten nuk eshte vetem shqiperia..nuk eshte vetem ballkani..por e gjithe europa terhiqet prej hunde nga dikush me i madh e qe eshte amerika..mendja eshte amerika e goja eshte shqiperia apo kosova..

shkurt dhe shqip..kaq by.the kemi..

“Do të vijë një kohë, kur do të vemë në dasmë e do të urojmë: Mos e pifshim këtë gotë, po të mos bashkohemi me Kosovën!
    Dhe do të vemë në vdekje dhe do të ngushëllojmë: Mos e pifshim këtë gotë në mos u bashkofshim me Kosovën...
    Do të vijë një kohë kur dollia do të fillojë me këto fjalë: Mos e pifshim këtë gotë në mos u bashkofshim me Kosovën.”

Lasgush Poradeci

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •