Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Profecia: Shkatërrimi i Vatikanit është afër, Papa i ri do jetë i fundit

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mesi,

Ne nuk mirremi me numrin e papes, e as me problematiken se si do te behet vatikani qender islamike.

Sikur italianet apo eveket te vendonsin te konvertoheshin ne Islam, a beson se NATO'ja do t'i sulmon ?

Jo, jo mesi, nuk do te kete "pushtim", do te ket konvertim masive !
    NATO pat kercenuar se nese italianet konvertohen me kete shpejtesi ne Islam Italise do t'i shpallet lufte e pergjithshme.
    Cka jane keta 'eveket' vlla se spasna ni shqip fjale 'eveke'. Veq le humorin a.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Vatikani eshte qendra e t'zezave te ketij planeti menjehere pas Izraelit. Edhe normal qe si zgjat gjithmon kerkuj qdo gja ka nje mbarim !

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Sivjet e kishin mbyt dreqit n haxh, mos skishin nevoj me gjujt me gure Tash Izraelin po dojshin me e gjujt me gure :P
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Vatikani eshte qendra e t'zezave te ketij planeti menjehere pas Izraelit. Edhe normal qe si zgjat gjithmon kerkuj qdo gja ka nje mbarim !
    A doni t'i shpallim lufte 1 miliarde katolikeve te cilet kane shtete te fuqishme? Kosova ka rreth 2 milione banore, na bjen me luftu 1 shqiptar kunder 500 katolikeve. E keni lene Kosoven 'dele te zeze' ne Evrope.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A doni t'i shpallim lufte 1 miliarde katolikeve te cilet kane shtete te fuqishme? Kosova ka rreth 2 milione banore, na bjen me luftu 1 shqiptar kunder 500 katolikeve. E keni lene Kosoven 'dele te zeze' ne Evrope.

Evropa eshte ajo qe i ka lane shqiptaret si Dele t'zeza a fal t'shqiptareve ata kan ndreq shume pune per vete.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Evropa eshte ajo qe i ka lane shqiptaret si Dele t'zeza a fal t'shqiptareve ata kan ndreq shume pune per vete.
    Vertet??!! Nga se ndryshojne Shqiptaret me evropianet e tjere, Lexuesi?!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

....NATO pat kercenuar se nese italianet konvertohen me kete shpejtesi ne Islam Italise do t'i shpallet lufte e pergjithshme....
    .
    Hahahaha...mesia, nuk qenkna msu te lexoj "hajgare" nga ti ndonjehre...

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Papa Benedikti XVI pak ditë më parë njoftoi dorëheqjen e tij nga Papati duke shokuar mbarë globin. E gjithë bota pyet cfarë mund të jetë fshehur pas këtij lajmi. Mister, sekret , apo ndonjë gjë tjetër.... por ditët e fundit gjithmonë e më shumë po flitet edhe për profecitë.

Pas parashikimeve të fisit MAYA për parashikonin e fundit të botës, i cili nuk erdhi kurrë , menduam se për pak nuk do të dëgjonin për argumente të tilla, por pikërisht këtu vjen profecia Malachia , e flet për shkatërrimin e Romës pas përfundimit të mandatit të Papa Benediktit të XVI . Por, ekzaktësisht për cfarë flitet?!

Profecia e shkruar në shekullin e 12 dhe është shkruar nga 112 fjalë të shkruar në latinisht. Merr këtë emër sepse, sepse i pari i që foli për këtë argument është San Malachis fi Armagh, një shenjti irlandez i viteve (1094-1148). Fanatikët e fundit të botës, pretendojnë se Malachi udhëtoi nëpër Romë në vitet 1139, ku thuhet se përjetoi dhe pati një vizion të fatit të Papatit. Duke shkruar kështu 112 fraza kritike për secilin Papë që do vinte.

Fraza ogurzezë e cila mban numrin 12 shkruan: Në persekutimin e fundit të Kishës së Shenjtë, do të mbretërojë Pjetër Romaku që do të kullosë në mes të shumë pikëllimeve, pas të cilave qyteti me 7 kodra do të shkatërrohet dhe një gjykatës i tmerrshëm do të gjykojë popullin”. Sipas parashikimeve të tij Petrus Romanus do jetë Pap i fundit, dhe çuditërisht lidhet edhe me pretendentin kryesor për Papë. Tashmë nuk a mbete të zbulojmë nëse profecia e tij do të realizohet.

e.m / Web
    Kush do ta shkaterroj kete qytet me 7 kodra, ore? Dhe...pse te gjykohet populli, pastaj? Kush eshte ky "gjykates i tmerrshem"? Disi e paqart per mua...apo edhe kjo nje lloj "pa-pa-rlla-papi" i nje te "mencuri te cmendur"...

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pra u zgjodh nje Pape nga Argjentina, dhe jo nga Roma apo Italia. Ska cka me u prite te shihet, kjo eshte sqaruar me kohe qe eshte trillim.
    Koha do ta tregoje, koha e tregoi. Hehehe

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pra u zgjodh nje Pape nga Argjentina, dhe jo nga Roma apo Italia. Ska cka me u prite te shihet, kjo eshte sqaruar me kohe qe eshte trillim.
    Koha do ta tregoje, koha e tregoi. Hehehe
    Qenke gzue mesi,

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •