Close
Faqja 12 prej 29 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 288
    ****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Pėr: Do ja falnit tradhetine partneres/it nese do ju tradhetonte me nje person te fam

Citim Postuar mė parė nga Blinaa Lexo Postimin
    pse pak kengetar/e njohim pa pik shije,,per te fituar buken e gojes fillojne kendojne neper bare tallava ,,pa asnje far teksti e muzike e skan asnje shkolle,,dhe perfundojne si vipa pastaj.E kam fjalen i mbajne per vip personat e nivelit te tyre jo te gjith,,por qe kan pushtuar tregun kete smund ta mohoje asnje.
    Por a pajtohesh ti me mendimin e Vali Corleones, qe boll njeri psikopat eshte por me nje mendim tina jam pajtu ku thote: " Ne Kosov nuk ka VIP, perveq RITA ORES", se ka keq TIPI hahaha.
    Improvise, Adapt, Overcome

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Postime
    169

Pėr: Do ja falnit tradhetine partneres/it nese do ju tradhetonte me nje person te fam

ahahahah paska shkuar dy here i njejti postim,,pa dashje,,qe dmth e vertete qenka ahahhahah

*Nese je i lumtur mos bertit shume,trishtimi e ka gjumin e lehte!

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Po e pashe, pra pajtohesh me ate qe kam shkruar me lart se cfare mendon ai tipi per "VIP-at" qe ka Kosova :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Postime
    169

Une jo smendoj si vali ahahhah,ka dhe te tjere shume te zotet,por ka dhe nga ata qe thash une .

*Nese je i lumtur mos bertit shume,trishtimi e ka gjumin e lehte!

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Nuk e di cilet jane ata te zotet qe po thua ti pra?

Po me te tradhetu me nje fshesaxhi , ngelesh si i dh.im se do thuash paska vlere me shume se une ai jevgu qe fshi pazarin

Kurse kur te tradheto me ndonje vip, ben marveshje dhe bjen ne pazar per divorcin.. mer me kete rast naj milionsh euro a dollar a paund ( normalisht nese ai vipi do me e mor per gru ) se ndryshe vari lesht ati muhebeti.. ke mor fund..!
    Revolution 1848

Perjashtuar Maska e Mali Gjallica
    Anėtarėsuar
    14-02-2013
    Vendndodhja
    Bruksel, Belgjikė
    Postime
    31

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po me te tradhetu me nje fshesaxhi , ngelesh si i dh.im se do thuash paska vlere me shume se une ai jevgu qe fshi pazarin

Kurse kur te tradheto me ndonje vip, ben marveshje dhe bjen ne pazar per divorcin.. mer me kete rast naj milionsh euro a dollar a paund ( normalisht nese ai vipi do me e mor per gru ) se ndryshe vari lesht ati muhebeti.. ke mor fund..!
    Paramendo sikur tė tė tradhėtojė partnerja me Sali Berishėn, apo me Edi Ramėn. Ēa bėn?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Mali Gjallica Lexo Postimin
    Paramendo sikur tė tė tradhėtojė partnerja me Sali Berishėn, apo me Edi Ramėn. Ēa bėn?
    Mban koken ulur

Citim Postuar mė parė nga Mali Gjallica Lexo Postimin
    Poshte shume do me dukej vetja !

Shyqyr Zoti i kemi te ndershem si Berishen ashtu dhe Ramen
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Poshte shume do me dukej vetja !

Shyqyr Zoti i kemi te ndershem si Berishen ashtu dhe Ramen
    Edhe ne, ne Kosove i kemi politkuajt shume te ndershem

Faqja 12 prej 29 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •